Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Færdig pakkekalender

En færdig pakkekalender er en nem måde at skabe forventning og glæde i december for både børn og voksne. Her venter 24 forskellige kalendergaver på modtageren hver dag i julemåneden. Samtidig giver en færdig pakkekalender dig også muligheden for at forkæle dig selv med en julekalender fyldt med overraskelser.

Her får du en række forskellige bud på en færdig pakkekalender til både ham og hende, børn, voksne og teenagere. Ønsker du at lave din egen pakkekalender, så tjek denne side.

Fordele ved en færdig pakkekalender

Der er flere forskellige fordele ved at vælge en færdig pakkekalender:

 • Du får udover muligheden for at glæde andre, også mulighed for at overraske dig selv, fordi du ikke i forvejen ved, hvad hver enkelt kalendergave indeholder.
 • Du får en billigere løsning, når du vælger en færdig pakkekalender, end hvis du selv skulle ud og købe 24 individuelle kalendergaver.
 • Udvalget af gaver bliver mere varieret, fordi det er nøje udvalgt af den butik, der har skabt den færdige pakkekalender, så den indeholder noget forskelligt. I modsætning til, når man selv laver en pakkekalender og måske har svært ved at finde på 24 idéer til indholdet.
 • Du sparer tid på juleforberedelserne, som sikkert i forvejen er mange.

Færdig pakkekalender til børn

Julen er i særdeleshed børnenes fest og ethvert barn vil elske en færdig pakkekalender fyldt med overraskelser til hver decemberdag. Der er masser af muligheder for at finde en færdig pakkekalender til børn online.

Vil du gerne spare tiden og være sikker på, at alle kalendergaver er forskellige, kan du mange steder købe en færdig pakkekalender. Dem kan du finde her.

Du kan også finde en færdig pakkekalender i form af en julekalender med legetøj.

 • Gurli Gris julekalender – Elsker dit barn Gurli Gris og hele hendes familie? Så er denne julekalender måske lige sagen. Find den her.
 • Rasmus Klump - Hvis dit barn kender Rasmus Klump og vennerne, så er denne færdige pakkekalender både hyggelig og sjov. Find det her.
 • Lego Friends julekalender - En Lego Friends julekalender er fyldt med skønne dele til Friends-universet og perfekt til en lille samler. Find den her.
 • Lego Star Wars julekalender – Hvis Star Wars er et hit, er en færdig pakkekalender med LEGO-figurer fra Star-Wars-universet oplagt. Find den her.
 • Hatchimals julekalender – Hatchimals er søde dyr, der bor i et æg og klækkes, når barnet åbner det. Med en færdig pakkekalender af denne slags, kan barnet udvide sin samling af figurer. Find den her.
 • Disney julekalender – En julekalender med 24 hyggelige julehistorier, som de fleste børn vil elske, er en oplagt færdig pakkekalender. Så kan I hygge jer sammen med højtlæsning hver dag i december. Find den her.
 • Schleich julekalendere - Du kan vælge mellem en færdig pakkekalender med heste, bondegårdsdyr eller vilde dyr. Find dem alle her.
 • Ramasjang julekalender – Denne type julekalender er rigtig populær og bliver revet væk hvert år. Find den her.
 • Playmobil julekalender - Leger dit barn med Playmobil, er denne julekalender en god mulighed, hvis du leder efter færdig pakkekalender. Du kan blandt andet vælge mellem et ridecenter, Spion-Team Jul på gården og mange flere temaer. Find dem her.
 • Brio julekalender - BRIO tog var sikkert et hit i din egen barndom – og sådan er det stadig for mange børn. Er det også tilfældet for dine guldklumper, er en færdig pakkekalender af denne slags et godt valg. Find det her.
 • L.O.L. julekalender – L.O.L.-dukkerne er et hit hos især de lidt større piger. Med denne færdige julekalender får barnet 24 små overraskelser. Køb den her.
 • Pixi julekalender – her får du en færdig pakkekalender med 24 små Pixi-bøger, som du kan læse sammen med barnet hver aften i december. Find den her.
 • My Little Pony - Har du et barn, der elsker My Little Pony? Så er denne julekalender med garanti et hit. Find den her.
 • Paw Patrol julekalender - Find den her.
 • Brandmand Sam - Synes dit barn at Brandmand Sam er den sejeste i hele verden? Så er denne julekalender måske sagen. Find den her.
 • Frost julekalender – De fleste børn kender Frost-filmene og elsker universet. Derfor kan en julekalender fra Frost være det rigtige valg. Find den her.

Færdig pakkekalender til hende

Skal du finde en færdig pakkekalender til hende, har du masser af muligheder. Også online.

 • Pakkekalender.dk. Her finder du flere forskellige færdige pakkekalendere med varieret indhold. Både af den praktiske og den spiselige slags. Se mere her.
 • Bahne.dk byder på lækre smagsoplevelser indenfor både chokolade, lakrids, te, kaffe, øl og vin. Her kan du derfor finde en færdig pakkekalender til hende, der sætter pris på det gode i livet. Se her.
 • Nicehair.dk byder på en færdig pakkekalender fyldt med skønne beautyprodukter, som de fleste kvinder vil elske. Se her.
 • Snamix.dk har en færdig julekalender fyldt med slik fra USA og Japan, som giver nogle helt nye og anderledes snack-oplevelser. Se her.

Du kan også købe en julekalender til kvinder med lækker lakrids eller chokolade.

Færdig pakkekalender til ham

Leder du i stedet efter en færdig pakkekalender til ham? Så er der også masser af muligheder for at finde den perfekte pakkekalender til mænd.

 • Færdig pakkekalender til gør-det-selv-manden. På Sjovhilsen.dk kan du købe en færdig pakkekalender til din egen handy-man. Kalendergaverne består af 24 slags værktøj eller tilbehør til hjemmeværkstedet eller værktøjskassen, som enhver handy-man har brug for.
 • En fræk pakkekalender. På Sinful.dk kan du finde en færdig pakkekalender til ham, som indeholder 24 forskellige pirrende oplevelser og gadgets, der kan gøre december endnu frækkere. Gaverne er både til ham, hende og par så begge parter får fornøjelse af indholdet. Find den her.
 • Færdig pakkekalender med lækre sager. På Pakkekalender.dk vrimler det med færdige pakkekalendere til alle. Her kan du derfor også finde en færdig pakkekalender til ham. F.eks. en pakkekalender til slikmunden. Se mere her.
 • Snamix.dk byder på en færdig julekalender der er fyldt med slik fra USA og Japan, og er et hit hos de fleste mænd. Se her.
 • Gourmet pakkekalender. Find en færdig pakkekalender til ham i flere forskellige prisklasser. Pakkekalenderen indeholder 24 gaver, der elsker kaffe, lækre specialiteter, øl og vin. Du kan også finde en færdig pakkekalender til ham uden alkohol. Find dem alle sammen her.

Færdig julekalender til børn og voksne

Som alternativ til en færdig pakkekalender, kan du i stedet købe en færdig julekalender med overraskelser bag hver af de 24 låger.

Især julegodter er noget de fleste elsker og som kan få tænderne løbe i vand. Derfor er det også en glæde at vågne op til lidt lækkert med en færdig julekalender med slik eller andre smagsoplevelser – hvilket gør denne type julekalendere særligt populære.

Det kan dog være svært at vælge blandt de mange lækre, iøjnefaldende færdige julekalendere på hylderne i supermarkedet. Der er nemlig godter og drikke til enhver smag og det kan være svært at se skoven for bare træer, når der skal vælges mellem slik, lakrids, øl, chokolade, te, vin eller kaffe.

Her forsøger vi at give dig et overblik over mulighederne.

Færdig julekalender med slik

Du kender den helt sikkert - slikjulekalenderen. Her byder hver låge på en lækker mundfuld, der forsøder julen. Du kan glæde dine nærmeste med alt fra engelsk vingummi til bolsjestokke i julede farver og mulighederne er mange.

Vil du gøre lidt ekstra ud af slikjulekalenderen, kan du lave en unik julekalender med slik, til dem, du holder af ved at købe en bland selv julekalender, du selv kan fylde godter i. Find den her.

Julekalenderen til børn og voksne, der elsker chokolade

Skal det være jul, så lad det være jul! Så hvorfor ikke lade dig friste af vores mange gode bud på færdige chokoladejulekalendere til din kæreste, børn eller dig?

Forkæl dine nærmeste med en færdig julekalender med chokolade med mørk chokolade og lækkert fyld. Eller hvad med en luksuriøs julekalender fra Summerbird eller Anthon Berg?

Er du og din kæreste vilde med chokolade, men har I ikke helt samme smag? Intet problem. De fleste chokoladekalendere indeholder nemlig flere forskellige slags chokolade. Dermed kan I lade tænderne løbe i vand til alt fra fyldte, mørke chokolader til hvid chokolade med lakrids. I kan for eksempel forkæle jer selv med en af disse chokoladejulekalendere – så har I chokolade for enhver smag! 

Lækker lakridsjulekalender til børn og voksne

Er du og dine nærmeste vilde med lakrids, vil I ikke kunne stå for julens mange fantastiske lakridsjulekalendere. Så kan I blive fristet af julens salte, søde og finske lakrids – eller måske endda en blanding af det hele.

Især er den færdige Skipper’s Pipe lakridsjulekalender eller en lakridsjulekalender fra Johan Bülow meget populære valg.

Gå på opdagelse i dit lokale supermarked eller vælg mellem de forskellige færdige julekalendere med lakrids online.

Færdig julekalender til hende eller ham, der elsker øl

Øl-julekalenderen er efterhånden blevet en ”opfindelse”, de fleste forbinder med tv-julekalenderen Jul på Vesterbro.

En færdig julekalender med øl behøver dog hverken at være fjollet eller fyldt med billige øl. Gå på opfangelse i markedets bedste øljulekalendere og lad dig friste af den høje kvalitet og de spændende specialøl.

Er du, dine venner eller kæreste vild med øl, kan I for eksempel lære dem bedre at kende med 24 lækre specialøl.

Vil du holde dig inden for de danske grænser og lære de danske bryghuse bedre at kende, kan I også nyde en øljulekalender fra seks af Danmarks bryggerier.

Fræk julekalender til voksne

Vil du gerne overraske din bedre halvdel med en fræk julekalender med pikante og frække små gaver, så kan du finde inspiration til den frække jule- eller pakkekalender lige her.

Se alle færdige julekalendere i denne oversigt

Herunder kan du få et overblik over alle de forskellige typer af færdige julekalendere du kan bestille hjem inden december måned begynder. Klik dig videre til en af undersiderne og læs mere.