Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Makeup julekalender

En makeup-julekalender er lige sagen for dig, der gerne vil forny eller forøge din samling af makeup, og som gerne vil forkæle dig selv lidt hver dag op til jul. Bag de 24 låger i julekalenderen er der en lille gave i form af en eller anden slags makeup eller tilbehør. Hvilken make-up-julekalender vil du bestille i år? Find den i udvalget herunder.

Holder du af makeup? Så bør du unde dig selv en makeup-julekalender i år. Måske kender du også en anden, som ville blive lykkelig for at modtage sådan en julekalender? Bestil en julekalender til dig selv eller til en anden. Gør det med det samme, så du kan være sikker på, at den er klar til den første december.

Hvilke makeup-julekalendere findes der?

Makeup-julekalendere findes i forskellige varianter. Det kan enten være en adventskalender eller en kalender med 24 små gaver i. Sådan en pakkekalender gør den søde ventetid endnu sødere, for det er nogle superlækre produkter, der gemmer sig bag lågerne.

Skal det være en julekalender til selvforkælelse til dig selv, eller er der en anden, som du gerne vil forkæle på den måde? Gå igennem julemåneden på den lækre måde. Det kan du gøre ved at købe en makeup-pakkekalender.

Find en julekalender med make-up i udvalget her!

Prøv nye skønhedsprodukter hver dag i december eller forær en julekalender med makeup til en du holder af, fra udvalget herunder.

Viser 1 ud af 1 resultater
Sky City Makeup Calendar (Limited Edition)
-24%
Sky City Makeup Calendar (Limited…
349.00 DKK.262.00 DKK.