Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Popcorn julekalender

En popcorn-julekalender er en superlækker og forholdsvis ny måde at lave en julekalender på. Popcorn er guf på den lette måde, og det er i hvert fald et godt alternativ til den ekstra mængde slik, som mange får hen over julen. Skal julekalenderen være poppet i år? Find den i udvalget herunder.

Popcornjulekalenderne præsenterer dig for en ny måde at servere popcorn på. De fås nemlig i forskellige varianter, som du kan få smagt på i løbet af december. Hvilken popcorn-julekalender kunne du tænke dig i år?

Hvad kan en popcorn-julekalender indeholde?

Inde bag de traditionelle 24 låger gemmer der sig dagens overraskelse. Den kommer i form af popcorn. Nogle af pakkerne indeholder den helt almindelige udgave af popcorn, andre kommer med popcorn i diverse smagsvarianter. Nogle er helt igennem veganske, så dem kan de fleste nyde med god samvittighed.

Og popcorn er ikke bare popcorn. De kan være tilsat forskellige smage, de kan være overtrukket med for eksempel karamel eller bær. Lyder det lækkert? Så kan du forære dig selv eller en anden heldig modtager sådan en kalender.

Find en julekalender med popcorn i udvalget her!

Køb en eller flere julekalendere med popcorn i med det samme, og vær klar til lidt pop i juletiden i år. Du kan også prøve en julekalender med vingummi, lakrids, eller chokolade i stedet.

Viser 0 ud af 0 resultater