Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Julehygge – lad det kime til julefest!

Findes der noget mere hyggeligt? Duften af julebag, radio med julemusik og flotte gader pyntet med juleudsmykning. Skru op for julehyggen – tag på juleophold med din familie og venner, klar juleshoppingen i god tid, og lav julepynt til den store guldmedalje. Så snart julekalenderen kører over skærmen, og familien er samlet om pebernødder, er der julehygge til den store guldmedalje. Skru op for julehyggen, se med her, hvordan det kan gøres.

Er du også helt vild med jul? Så ved du, hvad der skal til for at julefreden og hyggen spreder sig i stuen, på arbejdet og blandt dine venner. Julehygge kan være mange ting, og opskriften på den helt rigtige julestemning er lige så kringlet som opskriften på julesteg og brunkager. Læs med her, hvis du savner inspiration og hygge i de kolde julemåneder. 

Juleudsmykning for hele familien

Er du vokset op i en familie med jul i blodet, kan du sikkert hive en masse gode juletraditioner ud af ærmet, når december nærmer sig. I har måske allerede en dag i familien, hvor I samles for at pynte op til jul. Hvis ikke, kan det blive en ny juletradition for dig og dem, du elsker.

Der findes mange måder at skabe og sprede julehygge. Har du lyst til at skrue op for hyggen, kan du finde saks, papir – og dermed også det gode julehumør, frem. Lad radioen spille jeres yndlingsmusik til jeres klippe/klister-dag, så spreder julehyggen sig hurtigere, end kalenderlyset kan nå at brænde.

”Lad os klippe vore julehjerter sammen” lyder det velkendt fra radioen og julekalendere. Lad kreativiteten få frie tøjler, klip julehjerter med dem du holder af, og hæng dem op i vinduet eller på juletræet. Læs mere om, hvordan du kan komme i julestemning her.

Gå på opdagelse på de danske julemarkeder – og få inspiration

Julemånederne byder på mange magiske julemarkeder rundt omkring i Danmark. Lad julestemningen sprede sig – tag familien med, og sæt en dag af til julemarked og æbleskiver. Indkøb af ny julepynt og lækkerier til julen.

Få styr på julegaverne i hyggelige rammer, og nyd julestemningen, som spreder sig omkring dig, når duften af brændte mandler og gløgg finder vejen til din næse.

Julemarkedet er ideelt, hvis du ønsker at klare juleindkøbene i rolige rammer langt fra indkøbscentre. Gaverne er unikke – julehyggen i top, så der er gode chancer for, at du kan finde den helt rigtige gave til hvem end du nu skal give en unik gave.

Gå på opdagelse på de danske julemarkeder i Tivoli, Den Gamle By, H. C Andersens’ by eller tag på slotsmarked – så er du sikker på, at den royale julestemning nok skal sprede sig!

Den flotte juleudsmykning vil uden tvivl give dig inspiration og sprede god stemning og julehygge som aldrig før. 

Tag på juleophold med hele familien

Men julehyggen kan også starte væk hjemmefra. Der er ikke noget så afslappende som at lade andre stå for at pynte op, tilberede julemad, bage julekager og ellers stå for julestemning. Og så giver det god inspiration.

Når julen står for døren, er der heldigvis flere hoteller og kroer i Danmark, som inviterer på juleophold i romantiske, julede omgivelser. Der bliver lagt mange kræfter og penge i arbejdet, så et weekendophold på kro eller hotel kan let gå hen og blive en særligt magisk oplevelse i juletiden.

De fleste kroer og hoteller tilbyder juleophold, hvor entrébilletter til diverse juleattraktioner er inkluderet i prisen. Oplev f.eks. Tivolis fine julemarkeder, kandiserede æbler og flotte nisselandskab på et weekendophold i København.

Eller hvad med et smut forbi Den Gamle By i Århus, hvor julen stadig fejres på gammeldags manér i de snoede gader? Så er der julehygge for alle pengene!  Find ud af, hvor du skal på juleophold.

Er du imidlertid blevet træt af den danske julemad, kan du kaste dig ud i en alternativ jul i en af Europas hovedstæder. Hop på flyet til London, og oplev den magiske julestemning fra London Eye, inden du begiver dig ud i storbyens mange fantastiske julemarkeder med flotte juledekorationer og lys. 

Undgå stress i julen – klar juleshopping tidligt

Vil du være sikker på at bevare den gode julestemning og julehygge i familien fra den 1. til 24. december, kan det være en fordel at planlægge juleshoppingen i forvejen.

Undgå julestressen – køb dine julegaver tidligt på måneden. Så kan du nyde den gode stemning uden at frygte gaveræs, størrelser der mangler og lukkede stormagasiner juleaftensdag.

Ønskeliste eller ej? Det kan være svært at finde på originale julegaver til hele familien. Derfor er det ofte mindre stressende at gå på julegaveindkøb med ønskelister fra hele familien i hånden. Har du derimod lidt overskud på kontoen og mod på at kaste dig ud i et godt projekt, kan du lade julehyggen sprede sig på en krea-dag eller to, hvor du laver dine egne unikke gaver til dine nærmeste.

Hyggetid er sweatertid, sjov og ballade!

Vi kender alle typen – vennen eller onklen med den grimme julesweater. Og er han, hun og den ikke bare helt fantastisk? Spred julehygge, hvor end du går med en sjov – ja, måske endda på grænsen til pinligt grim, julesweater. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan holde varmen i, når vi tæller ned til jul.

Tag familien eller vennerne med og gå på opdagelse i diverse genbrugsforretninger og julemarkeder. Find jer en sjov, grim julesweater – eller sy selv din sweater med ærmer, ryg og mave fra forskellige sweatere. Du kan også købe grimme, sjove, søde, flotte julesweatere online.

Hvem bærer julestemningen bedst, når I sammen står foran spejl? Syng julen ind i jeres sweatere, og glem ikke at sende julebilledet fra sweater-sammenkomsten til os. Her på Juleri.dk samler vi alle danskernes sjoveste, mest hyggelige og fjollede julesbilleder, og andre julebilleder som vi falder over og synes er interessante på den ene eller den anden måde. Send dit billede på info@juleri.dk.

Kig også på udvalget af julebilleder, vi allerede har samlet. Om du er elsker julen og stadig sender ønskelister til julemanden eller hader julen på samme måde som the Grinch, så skal de nok få dig i det rette humør, inden der skal danses om juletræet den 24. december! 

Vil du også gerne være julefrokostens eller julefestens sjove midtpunkt, så kan du forsøge dig med en af disse julejokes.