Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Juleophæng DIY – kreative juledage!

Kan du heller ikke få nok af julen, de fine dekorationer og duften af gløgg og brændte mandler? Så er du helt sikkert vild med kreative projekter, hjemmelavet juleophæng og DIY julepynt. Find julehumøret og julemusikken frem, og fordel dine sakse, papir i farver og glimmertuscher på bordet. Så har du en hyggelig julestund med dine nærmeste i vente! Her på siden kan du finde inspiration og gode idéer til jeres hjemmelavede, DIY juleophæng.

H.C. Andersen er ikke blot berømt for sine fantastiske eventyr, men også sine fine papirklip og julepynt. Gør ham kunsten efter, og sæt jeres flotte DIY papirudklip fast på vinduet. Eller hvad med at I begiver jer ud i et hjemmelavet juleophæng i læderpapir? Mulighederne og materialerne er uendelige, når den står på kreative projekter i juletiden. Vi har fundet nogle af Danmarks fineste og mest julede DIY juleophæng. Lad dig inspirere af de gode idéer – så har du julepynt til hjemmet resten af december! 

Kreative ideer til hjemmelavede juleophæng

Vis / Skjul filtre
Viser 5 ud af 5 resultater
Flettet julehjerte i læder
Flettet julehjerte i læder

Er du en haj til at flette de klassiske julehjerter i glanspapir? Så kan du trygt kaste dig ud i den klassiske juledisciplin med et nyt materiale – nemlig læderpapir!

Flet dit julehjerte i læder som anvist på trinvejledningen. Hold tungen lige i munden, for julehjertet i læderpapir flettes ikke på samme måde som julehjerter i papir. Når dit DIY juleophæng er flettet og klippet til, laver du et hul i toppen med en hultang eller en stoppenål. Træk et læderbånd gennem hullet og dekorér båndet med et par fine perler, inden du hænger dit flettede julehjerte i læder op til pynt. 

Pris fra: 123.00 DKK.
Smukke snefnug i hvide perler
Smukke snefnug i hvide perler

Hop nogle år tilbage, og genfind barndommens glæde ved perleplader i fine julemotiver. Hjemmelavede juleophæng af rørperler på perleplader er ideelle for børnefamilier, fordi alle kan være med – børn som voksne, i det kreative projekt.

Print snefnugskabelonerne, og læg dem under de gennemsigtige perleplader. Har du mod på det og flair for mønstre, kan du designe dine egne snefnug uden skabelon, men har du børn omkring dig, kan skabelonen være en rigtig god, hjælpende hånd.

Sæt perlerne på de sekskantede perleplader. Når du er tilfreds med mønstret og det færdige resultat, stryger du forsigtigt perlepladen under et stykke bagepapir. Hæng snefnuggene i en snor på juletræet, eller lim dem fast på vinduerne med små klæbepuder. Så er der garanti for hvid jul!

Pris fra: 13.00 DKK.
Lille hæklet stjerne i bomuldsgarn
Lille hæklet stjerne i bomuldsgarn

Julen er hjerternes tid – og dermed også en nostalgisk og traditionsrig tid. Selvom hækling efterhånden er kommet op i tiden og er blevet populært blandt unge såvel som gamle, så forbinder de fleste formentlig hæklekunsten med deres bedstemødre.

Send dine bedsteforældre en sød tanke, og rejs tilbage i tiden med en hæklet julestjerne i bomuld. De fine julestjerner sender tankerne tilbage til en anden tid og pynter op til jul på traditionel vis. Find dit garnnøgle og hæklenålen frem, og følg hækleopskriften fra Creativ Company.

Bag lidt julesmåkager, og Inden du ved af det, vil din stue og køkken dufte og ligne din bedstemors julestue fra din barndom. 

Pris fra: 48.00 DKK.
Lille hæklet hjerte i bomuldsgarn
Lille hæklet hjerte i bomuldsgarn

Du kan også vælge at hækle en hjerte til dine bedsteforældre eller din mor og far.

De små hjerter kan f.eks. hænges på juletræet, i vinduet eller måske endda på en hjemmelavet juleuro.

Pris fra: 48.00 DKK.
Rensdyr af pompon, Silk Clay og chenille med perler
Rensdyr af pompon, Silk Clay og chenille med perler

DIY juleophæng for juleentusiasterne. Har du mod på lidt ekstra, og er du vild med søde, hjemmelavede juleophæng i dyremotiver? Forelsk dig i de små polardyr med pomponmaver!

Kom i den rigtige julestemning – lav fine rensdyr af pompon, Silk Clay og chenille med perler. Få gode idéer og inspiration fra dem, vi har fundet. Det er op til dig, om du følger opskriften eller har mod på at kaste dig ud i freestyle og andre fine dyremotiver!

Åbn din Pompon maker, og vikl dit garn omkring den, som vist anvist på pakken. Før to cheniller gennem det lukkede værktøj, inden du klipper garnet op. Vikl derefter et stykke garn et par gange rundt i værktøjets rille for at samle pomponen. Fjern værktøjet, og klip din pompon til med en saks.

Form dine rensdyrhoveder i Silk Clay, og klip fire korte cheniller til gevir. Bind stykkerne sammen to og to, og stik dem fast i rensdyrhovedet.

Pynt chenille-benene med et par perler, inden du former rensdyrenes klove i Silk Clay. Lim det hele sammen – ansigt, pompon og ben, med en limpistol. Så har du fine DIY juleophæng til juletræet og nisselandskaberne. Mere julet bliver det ikke! 

Pris fra: 204.00 DKK.

Find inspiration til flere juleophæng her

Vil du gerne se endnu flere ideer til kreative juleophæng du kan lave selv, eller sammen med hele familien, så kan du finde mange flere forslag på denne side.

Vil du gerne prøve kræfter med andre kreative juleprojekter, så kan du finde en oversigt med ideer til hjemmelavet julepynt lige her.