Julekurv

Hvem bliver glade for en julekurv?

Mangler du at få styr på de sidste julegaver, skal du give dine medarbejdere eller bedste kunder en god julehilsen, så kan en julekurv være løsningen.

Hvis du skal give en gave til en person eller et par, som ikke har givet dig nogle ønsker og som du ikke aner hvad du skal give, så find gode forslag til julekurve her.

Både unge og gamle kan bruge en god julekurv, og ofte bliver især de ældre generationer rigtig glade for en julekurv. 

Julekurve kan således næsten med sikkerhed blive et stort hit til forældre, bedsteforældre eller som firmagave til juleafslutningen inden de ansatte går på juleferie.

Den helt store fordel ved at give en julekurv er også at du kan finde en gavekurv, eller lave den selv, for ethvert budget. Hvis du gerne vil putte ekstra gode varer i din julekurv, så kan du gå sammen med andre for at kunne lave en større kurv.

Ideer til færdige julekurve

Hvis du ikke ønsker at bøvle med at finde en kurv, og nogle gode varer til at putte i den, så kan du finde en række ideer til færdige julekurve herunder til forskellige målgrupper.

Julekurv med blomster, chokolade, vin og øl

Skal du finde en flot og velsmagende julekurv til én eller flere personer, så kan det ofte betale sig at købe en julekurv med lidt blandet.

Den kan således både indeholde blomster, chokolade, øl og/eller vin. På den måde kan di give en god og velsmagende julekurv, hvori der både er noget til ham og hende.

Du kan finde et fint udvalg lige her.

Julekurv med delikatesser

Julekurve med delikatesser er altid et hit, da modtageren kan få nogle ekstra gode varer på hylden i spisekammeret og køleskabet. Varer som der måske sjældent bliver indkøbt til daglig, og som kan nydes ved specielle anledninger.

Det kunne f.eks. være en tapaskurv eller en kurv med forskellige julegodter. 

Find julekurve med delikatesser i forskellige prisniveauer lige her.

Vil du gerne give en kurv med delikatesser som både består af forskellige vine, spegepølser, slik og andre lækkerier, så find eksempler på det lige her.

Du finder også specielle julekurve her, og du har mulighed for at købe en række lækre specialiteter og delikatesser ud over vin, øl og spiritus.

Julekurv med slik og chokolade

Foretrækker du at give en julekurv med slik eller chokolade, så er der mange forskellige færdige julegavekurve, som egner sig til det.

Har du en slikmund i familien eller vennekredsen, som du gerne vil forkæle, så find en god gavekurv lige her.

Julekurv med vin, øl eller spiritus

Vil du gerne give en lidt blandet julekurv, som både indeholder lidt til slikmunden og et par gode flasker vin, så kan du finde gavekurve til det lige her.

Find en velegnet julekurv med specialøl eller vin i en flot kurv eller gaveæske. Det er nemt og hurtigt, og du finder et flot udvalg af vin og specialøl lige her.

Alternativ julegave kurv

Hvis du hellere vil give en anderledes julekurv, så kan det f.eks. være en kurv fyldt med lækre ting til et godt bad.

I pakken er der bl.a. forskellige badesvampe, børster og klude.

Det er en oplagt gave til din veninde, din mor eller bedstemor, som du gerne vil forkæle med en dejlig gave. 

Find det her.

Andre forslag til en god julekurv:

  • En speciel julekurv til din elskede
  • Til globetrotteren
  • Til grillmesteren
  • En wellness pakke

Find traditionelle julekurve og spændende gavekurve lige her.

Lav din egen julekurv

Er du ikke bange for at arbejde lidt for det, så kan du selv skræddersy indholdet til dig egen julegavekurv.

Et oplagt valg, især til ældre mennesker, vil være at lave en købmandskurv med lækre varer som du ved modtageren elsker.

Det har flere fordele:

  • Du kan besøge det lokale supermarked så sent op til jul som muligt, så tingene holder længere.
  • Du kan udvælge mange flere ting til din julekurv.
  • Du kan putte varer i fra flere forskellige butikker.
  • Du kan lave din udsmykning af gaven selv. Du kan blot bruge en papkasse hvis det skal være nemt eller gå all-in og gøre meget ud af kurven og indpakningen.
  • Du kan også udvælge nogle lækre eller sjove gadgets til din julegavekurv. Find dem her.
  • Eller hvad med at putte en speciel oplevelse i din julegavekurv - eller et gavekort til oplevelser. Bliv inspireret lige her.