Wally and Whiz julekalender

En Wally and Whiz julekalender giver dig smagsprøver på deres delikate gourmetvingummier hver dag i december. Er du også blandt de mange, der er faldet for de lækre håndlavede, veganske vingummier fra Wally and Whiz? Så er en advents- eller en julekalender derfra det helt perfekte valg. Se de mange varianter i udvalget herunder, og bestil den mest tiltalende.

Wally and Whiz julekalendere findes i adskillige varianter. Ligesom der findes mange forskellige smagsvarianter på selve vingummierne. Alle varianter er superdelikate, så det kan godt være svært at vælge. Hvilken slags vingummi skal forsøde din ventetid op mod jul?

Hvilke Wally and Whiz julekalendere findes der?

Wally and Whiz julekalendere findes både som adventskalender og som julekalender. Julekalenderne fås i forskellige størrelser. De er bygget op som et lille skuffedarium, hvor hver af de 24 skuffer indeholder enten en pose eller en bøtte med vingummier.

Kalenderne kan være beregnet til en eller to personer, og så kan du også få en helt stor model, hvor hver skuffe indeholder en hel bøtte med vingummi. Der er nok til en hel familie eller til dig og dine kollegaer. Skuffedariet kan genbruges, så du de følgende år kan nøjes med at købe refill til det.

Find en Wally and Whiz julekalender i udvalget her!

Hvilken Wally and Whiz julekalender skal berige din december i år? Køb den i dag eller find en anden velsmagende julekalender med slik her!

Viser 0 ud af 0 resultater