Nissepige kostume og alt tilbehøret

Nissepige

Hvem vil ikke gerne have besøg af en sød nissepige? Hvis du leder efter et sødt eller frækt nissepige kostume, så er du landet på den rette side. Her er der samlet en masse af de bedste, sjoveste og sødeste nissepige kostumer og nissepige tilbehør. Her finder du svar på, hvordan du kan klæde dig ud som den mest uimodståelige, søde nissepige! Se udvalget her.

Leder du efter det frække eller det søde look, når det kommer til dit nissepige kostume? Med alt det nissepige tilbehør du finder her på siden, bliver det nemt at klæde sig ud som begge dele.

Læs videre, hvis du har brug for:

  • Et sødt eller frækt nissepige kostume til julefrokosten
  • Kostume til en klassisk nissepige som et festligt indslag juleaften
  • Sødt nissepige tilbehør til børn

Uanset hvad dit behov er, så finder du garanteret det helt rette nissepige kostume til dig her på siden!

Historien om nissepigen

Til at starte med var nissen altid af mandlig karakter. Det danske ord nisse stammer faktisk fra navnet Niels eller Nis, hvilket var det, man kaldte de første nisser.

Den ældste tegning vi kender til af en nissemand og hans kone stammer helt tilbage fra 1858. Siden dengang har nissepigens popularitet haft fart på. I dag er nissepigen en naturlig del af julelandskabet på lige fod med den mandlige nisse.

Efter Coca-Cola begyndte at bruge julemanden i sine reklamer, er alle nisser og julemanden him self blevet en naturlig del af julen, og her fulgte nissepigen også med.

Bliv den fuldendte nissepige med flot tilbehør

Hvordan kan du blive den perfekte nissepige? Det er heldigvis ikke svært – læs videre og få svaret.

Der skal faktisk ikke så meget til for at fremstå som en ægte nissepige. Her på siden kan du se et udvalg af det helt rigtige nissepige tilbehør, der får dig til at smelte enhver nissemands hjerte.

Hvis du gerne vil være en helt klassisk nissepige, så køb en rød kjole med hvid kant samt en rød nissehue. Du finder forskellige varianter af et sådant kostume her på siden.

Du kan garanteret nikke genkendende til disse kendetegn ved en nissepige:

  • Rød kjole med hvide plyskanter
  • Sort bælte
  • Nissehue

Der er dog også mulighed for at vælge blandt andre farver kostumer til kvinder, hvis du vil skille dig lidt ud som nissepige. Du kan blive en nissepige i grønt tøj, der charmerer alle på sin vej!

Eller hvad med en hyggelig, klassisk nissepige, der har styr på julemaden? Uanset om du vil være sexet, klassisk, smuk eller elegant, så finder du de fineste kostumer her på siden.

Sødt nissepige kostume til pige – bring juleglæden frem

Heldigvis er nissepige kostumer ikke kun forbeholdt voksne. Julen er børnenes fest, og derfor kan du naturligvis også finde de fineste nissepige kostumer til de små.

Køb et nissepige kostume til dit barn eller barnebarn, og oplev hvordan det bringer juleglæden frem hos både barnet og alle omkring det.

Et nissepige kostume til børn er perfekt at have på til familiejulefrokosten, til juleafslutning i daginstitutionen eller endda på juleaften.

De små ser bedårende ud som nisser. Hvis dit barn eller barnebarn er vild med jul og julegaver – og hvilket barn er ikke det – så vil et nissepige kostume garanteret falde i god jord.

Uanset om kostumet skal være til baby eller til større børn, så finder du begge dele her. Det er bare at klikke dig videre her fra siden, og så kan du nemt og hurtigt købe det helt perfekte nissekostume til børn.

Bliv klar til julen allerede i dag

Hvis du skal være årets sødeste nissepige så er det med at komme til tasterne og købe dit nye nissepige kostume og nissepige tilbehør med det samme.

Klik blot på læs mere under det nissepige kostume, du er interesseret i. Derefter kan du nemt finde din størrelse og bestille det hjem. Husk at det mest populære nissepige tilbehør bliver solgt først, så køb allerede i dag.

Viser 24 ud af 24 resultater
Nisse pige stockings
Pris 69.00 DKK.
Hvide strømpebukser m. glitter
Pris 69.00 DKK.
Røde strømpebukser m. glitter
Pris 69.00 DKK.
Hvide bomuld Tights
Pris 89.00 DKK.
Lille sød nissepige
Pris 89.00 DKK.
Shirley - Velvet Santa Hat
Pris 128.00 DKK.
Jule Nissepige
Pris 129.00 DKK.
Lille nissepige
Pris 149.00 DKK.
Baby Nissepige
Pris 175.00 DKK.
Lille nissepige
Pris 199.00 DKK.
Hot julebabe
Pris 199.00 DKK.
Svarta Fåret broderisæt - Nissepige der...
Pris 200.00 DKK.
Santababe
Pris 219.00 DKK.
Nissepige med lanterne
Pris 225.00 DKK.
Julenisse Babe m. hætte
Pris 229.00 DKK.
Fin Nissepige
Pris 229.00 DKK.
Shirley - Sexy Ms. Claus S/M
Pris 299.00 DKK.
Juledame
Pris 299.00 DKK.
Smuk nissepige
Pris 309.00 DKK.
Klassisk Nissepige
Pris 325.00 DKK.
Sød Julepige
Pris 329.00 DKK.
Elegant nissepige
Pris 369.00 DKK.
Smuk Julepige
Pris 479.00 DKK.
Santa's Julenisse
Pris 495.00 DKK.