Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Chili Klaus julekalender

En Chili Klaus julekalender er tiltænkt den modige voksne, der ikke går af vejen for en ekstrem smagsoplevelse. Er det lige noget for dig, eller er der en, du gerne vil glæde med et dagligt smagsgys? Det kan du i høj grad få med den stærke julekalender fra Chili Klaus. Bestil den med det samme, så er der lagt op til en stærk december.

Chili Klaus julekalenderen er fyldt med udvalgte ”godbidder”, der alle sammen er til den brændende, stærke side. Med den kan du udfordre dine egne eller en andens smagsløg. Der ligger forskellige typer af slik eller lignende bag de 24 låger (og somme tider en ekstra spicy sag) i julekalenderen fra Chili Klaus. Skal det være sådan en, du skal have i år?

Hvad er der i en Chili Klaus julekalender?

Bag lågerne i en Chili Klaus julekalender gemmer der sig en form for slik eller lignende, der alle sammen er svedende stærke i smagen. Det kan for eksempel være karameller, kugler, chokolade eller bolsjer, som i den grad kan udfordre dine smagsløg – og give dig varmen i en kold tid.

Find en julekalender fra Chili Klaus her!

Tør du binde an med sådan en julekalender, eller kender du en, der gerne tager imod udfordringen? Så køb kalenderen med det samme eller vælg en pakkekalender i stedet.

Viser 0 ud af 0 resultater