Lakridsjulekalender

Lakrids kommer rigtig mange versioner – nogen kan lide den søde, andre den stærke, nogle den salte og andre igen det hele. Er du og dine børn vilde med alt fra sød- til salmiaklakrids, skal I selvfølgelig have fingrene i en lækker lakridsjulekalender inden december måned. Gå på opdagelse i de forskellige typer lakrids, og find nye favoritter bag de 24 låger. Lav en personlig lakridsjulekalender til dem, du holder af, eller køb den på nettet – så er du og familien klar til at gå julen i møde.

Har du, som så mange andre danskere, også moret dig over børn og udlændinge, som smager lakrids for første gang? På trods af den til tider stærke smag er lakridsen blandt danskernes favorit, når der skal kåres yndlingsslik. Derfor er det heller ikke underligt, at mange danskere vælger at forkæle sig selv, og dem de holder af med en lækker lakridsjulekalender, når julen først står for døren. Læs med her, hvis du savner idéer og eksempler til fantastiske lakridsjulekalendere. 

Den perfekte julekalender til børn og voksne

Selvom lakridsen oprindeligt blev brugt som medicin mod astma og tør hoste, forbinder de fleste af os i dag den atypiske smag med slik. Indtil 1800-tallet kunne man imidlertid kun købe lakrids på apoteket, hvor en apoteker ville hugge stykker af en stor lakridsstang mod slim i halsen eller lignende. Måske er det netop derfor, at lakridsen føles mindre syndig end julekonfekten og julekalendere med slik.

Spørger du på gaden, vil du helt sikkert høre børn såvel som voksne sige, at lakrids er deres yndlingsslik. Derfor er lakridsjulekalenderen den perfekte julekalender til både børn og voksne. Køb en julekalender med lakrids lige her.

Lakridsjulekalenderen kommer i et hav af forskellige varianter, hvilket gør den til den optimale julekalender eller værtindegave til både bedsteforældre og børnefamilier. Fald for et utal af nye smage med en købt lakridsjulekalender, eller lav din personlige lakridskalender med dine børns favoritlakridser – kombiner eventuelt med lidt lakridsrod fra tid til anden. Så er der julestemning og højt humør fra ende til anden!

Den luksuriøse julekalender med lakrids

Forkæl dig selv, dine børn eller din kæreste lidt ekstra i december måned – køb jer en luksuriøs julekalender fyldt med alt fra saltlakrids til finsk lakrids betrukket med chokolade. Stil den i køkkenet, så kan du være sikker på, at der er fart over feltet, når vækkeuret i børneværelset ringer om morgenen.

Er dine børn vilde med lakrids, kan du med fordel vælge en lakridsjulekalender i sjove størrelser eller former. Prøv for eksempel julekalender, hvor der bag hver låge gemmer sig en lakridspibe med krymmel. Den perfekte julekalender til børn og voksne, der er vilde med den søde (og engang udskældte) lakridspibe – godt den ikke blev forbudt, som EU ellers havde planer om for ca. 5 års tid siden.

I mange af de finere (og dyrere) julekalendere vil du finde alt fra lakridsbolsjer til lakrids drageret med chokolade. Del en eller flere julekalendere mellem jer, og bliv overrasket af de nye smage gang på gang – bedre bliver det ikke! 

Lakridsjulekalenderen til den bevidste forbruger

Går du all in på kvalitet og smag med dette års julekalender, så er en Jan Bülows julekalender med 24 lækre lakridser det perfekte valg! Den lækre julekalender er smagfuldt pakket ind og vil helt sikkert gøre din jul lidt ekstra spændende.

Er du veganer, allergiker eller blot kræsen på dine børns vegne med deres slikvaner i juletiden, findes der også lakridsjulekalendere, der indeholder vegansk lakrids. til dig. Bag de 24 låger gemmer der sig alt fra salt til sød og chokoladeovertrukket gourmetlakrids – naturligvis 100 % gluten- og gelatinefri. Mange af produkterne, der findes på nettet, er endda baseret på økologiske produkter.

Spis lakrids og søde sager med god samvittighed – forkæl dig selv, dine børn eller en, du holder af, med en lækker, miljøbevidst julekalender!

Den hjemmelavede julekalender

Er du vild med gaveindpakning og kreative juleprojekter, kan du designe og lave en personlig lakridsjulekalender til de slikelskende børn og voksne i familien.  

Køb deres favoritlakrids – eller udfordr deres smag med nye varianter. Gem lakridsstykkerne i håndsyede stofposer, eller hæng dem på et mini-juletræ med tal. Kun fantasien sætter grænser for din gode smag og søde tanker, når du skyder julen i gang med en unik lakridsjulekalender!  

Se også denne oversigt med færdige julekalendere.

Find en julekalender med lakrids i udvalget her!

Forkæl dig selv, eller en du holder af, med velsmagende lakrids fra udvalget herunder. 

Viser 12 ud af 12 resultater
Lakritsfabriken -  Seasonal Premium Lakrids 4 pack - gaveæske
Lakritsfabriken - Seasonal Premium…
Pris 115.00 DKK.
Skipper's Pipe Julekalender
Skipper's Pipe Julekalender
Pris 179.00 DKK.
Lakridseriet -  Julekalender i guld æske
Lakridseriet - Julekalender i guld æske
Pris 249.00 DKK.
Haupt Lakrids Julekalender
Haupt Lakrids Julekalender
Pris 279.00 DKK.
Wally and Whiz Stor Vingummikalender
Wally and Whiz Stor Vingummikalender
Pris 279.00 DKK.
Lakritsfabriken 2022 Julekalender 720 g
Lakritsfabriken 2022 Julekalender 720 g
Pris 299.00 DKK.
Heavenly by Schöttinger Lakridsjulekalender
Heavenly by Schöttinger…
Pris 349.00 DKK.
Wally and Whiz Vingummi Julekalender
Wally and Whiz Vingummi Julekalender
Pris 349.00 DKK.
Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender
Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender
Pris 349.00 DKK.
Adventskalender - Bagsværd Lakrids
Adventskalender - Bagsværd Lakrids
Pris 399.00 DKK.
Haupt Lakrits Julekalender 2022
Haupt Lakrits Julekalender 2022
Pris 440.00 DKK.
Adventskalender med Lakrids fra Bülow, Bagsværd m. fl.
Adventskalender med Lakrids fra Bülow,…
Pris 550.00 DKK.