Minecookies.org

Sjove pakkelegsgaver

Skal du være med i, eller afholde, pakkeleg så er det altid en del af morskaben at komme med nogle gode, sjove eller måske endda frække pakkegaver. Få ideer til gaver til pakkeleg her.

pakkelegsgaver til fest, fødselsdag og til jul

Pakkeleg er en god fast tradition for mange omkring juletid og for nogen også til fødselsdag og til fest. Det mest normale er dog nok at spille pakkeleg til jul.

Der er dog altid nogen der brokker sig over fænomenet pakkeleg / pakkespil. Jeg tror det handler mest om at det kan være svært at finde gode gaver til formålet. I hvert fald har jeg aldrig oplevet nogen sure minder under en pakkeleg, når den først er i gang.

Her bliver der gået til den af alle – unge som gamle. Selv har jeg mest været med til pakkeleg under en julefrokost med venner eller familie, og jeg synes altid det er sjovt. Indrømmet. Det er måske ikke vildt sjovt at finde på gaver til pakkespil, men det er altså sjovt at være med til. Og dette indlæg gør det nemt for dig at finde på gode pakkelegsgaver – og giver dig links til hvor du med fordel kan købe dem.

Alverdens gaveideer til pakkeleg

For at det ikke skal være en pestilens at finde ideer til gaverne til en pakkeleg, vil jeg nu komme med en masse ideer – og nogle links til steder hvor du kan købe gaverne på nettet. Ønsker du at købe på nettet, så find gode ideer her.

Spiselige gaver til pakkespil
Her kan du vælge en special øl, en lille æske chokolade eller hvis budgettet er småt, så kan du vælge en Mars, Bounty eller lignende.

Ellers er en pose slik eller en pose chips sikkert altid noget der er populært blandt alle børn og de fleste voksne.

En pose småkager eller kiks fra det lokale supermarked kunne også være en mulighed.

Alle ovenstående ting burde kunne købes i dit lokale supermarked, så den kan næsten ikke være nemmere.

Støttegaven – den humane gave
Overfør x kroner til Kræftens Bekæmpelse eller en anden god sag. Pak dokumentationen for de overførte penge ind i en gaveæske og lad det være gaven til pakkelegen. På den måde har den der vinder denne pakke støttet en god sag for x kr.

Praktiske gaver til pakkeleg
I denne kategori gælder det enten om at finde nogle ting som man ikke vidste man kunne undvære eller som man for alt i verden IKKE må løbe tør for.

Det kunne f.eks. være toiletpapir, tøjklemmer, en isskraber til bilen, fyrfadslys, opvaskemiddel, poser til isterninger, en æbleskræller, en kartoffelskræller osv osv.

Denne liste er uendelig, og her kan det hele også købes i et større supermarked, så det er også ret nemt at gå til.

Snydegaver til pakkeleg
Ovenstående gaver er den nemme, hurtige og billige løsning, men ønsker du at sætte et lidt sjovere præg på legen, når der skal pakkes gaver op, så skal du være lidt mere kreativ. Her kommer der et par ideer til dig:

 • Lav en snydegave ved at fylde en større kasse, med nogen tungt (f.eks. sten) og læg så et Quick skrabelod i. Det kan give vinderen af denne pakke en stor overraskelse og potentielt også en stor gevinst.
 • En anden mulighed er at fylde kassen med en blanding af sten og 1 kroner.

Noget af det nemmeste du kan gøre er nok at finde en god gavebutik på nettet, der har en masse sjove, skøre og praktiske produkter der egner sig til som gaver til pakkeleg. Sådan nogle shops har vi fundet et par stykker af til dig, og herunder kan du se et par eksempler på hvad du kan finde, som vil egne sig godt som pakkelegsgaver.

 • Gadgets: Find fede gadgets på en af landets bedste gadgetsshops. Besøg shoppen her.
 • Legetøj: Find spændende legetøj - f.eks. til under 50 eller 100 kr. lige her.
 • Spil: Der findes mange computerspil der er billige og som vil være en god gave til en pakkeleg. Find dem her.
 • Film: Der er stadig mange der har mulighed for at afspille DVD og Blu-Ray film i hjemmet. Derfor kan film på disse medier være en fin gave til pakkeleg. Find dem her.
 • CD'er: Du kan også finde et hav ad CD'er til billige penge. Så hvis du kender noget der stadig lytter til musik på CD'er, så kan du give dem chancen for at vinde dem i en pakkeleg. Find dem her.

Der findes et hav af sjove og skøre produkter i nedenstående shops, som egner sig godt som gaver til pakkeleg. Bestil i god tid og få dem sendt hjem til dig, så du kan slippe for en masse bøvl.

Sjove og nemme pakkegaver i en fysisk butik
Det bedste sted at gå på opdagelse efter gaver til pakkeleg er dog uden tvivl i en Tiger butik. Her passer deres koncept med inddeling af varer i 10, 20 og andre små beløbsstørrelser jo perfekt til pakkeleg.

Besøg din nærmeste Tiger butik i nærheden af dig.

Frække gaver
Er du med på at lave lidt ekstra sjov i gaden kan du overveje en mere fræk – eller måske endda erotisk gave.

Hvad f.eks. med:

 • En sjov paryk i sort
 • Et forklæde med mandetryk / kvindetryk
 • En tommestok med frække damer på
 • Spillekort med sjove og frække motiver
 • Et alternativt salt og peber sæt
 • osv.

Du kan finde masser af inspiration til frække gaver lige her.