Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Fræk og erotisk julekalender til ham eller hende

Det hedder, at julen er hjerternes tid. Og det er ikke uden grund! Skru op for romantikken og lagengymnastikken – giv din kæreste en fræk og erotisk julekalender, som vil komme jer begge til gode. Lav din egen med hemmelige fantasier og frækt undertøj, eller køb en færdig julekalender, som vil få magien til at sprede sig. Her på siden har vi samlet gode idéer og lækker inspiration til din erotiske julekalender!

Vil du krydre dit november-kedelige forhold med lidt ekstra erotik, er en julekalender den perfekte idé! Lær hinanden bedre at kende, udlev jeres fantasier og rusk op i hverdagen med lidt ekstra forkælelse. Overrask din kæreste med en fræk julekalender eller lav den sammen – 12 låger hver. Så har I masser af gode stunder og lange aftener i vente! Kunne man ønske sig mere til jul? 

Krydr julen med frække overraskelser!

Der kan være flere grunde til, at du gerne vil overraske din kæreste med en erotisk julekalender. Vil du lære din partner bedre at kende og udfordre jeres vaner på den gode måde, er den frække julekalender helt perfekt! Køber du julekalenderen fra nettet, kan du endda selv lade dig rive med af de frække overraskelser.

Når først kærligheden og fantasierne får frit spil, går december pludselig hurtigt som aldrig før. Krydr julen med en julekalender, som vil få jer begge til at tage tidligere hjem fra arbejde!

Den frække julekalender fra nettet - Se udvalget her!

Har du lyst til at udforske dit parforhold en smule, men ved du ikke hvordan? Slip for hovedpinen over de 24 hjemmelavede gaver – køb en erotisk julekalender fra nettet, så har du alt, hvad I har brug for til at krydre december med lidt erotik.

Prøv for eksempel Sinful.dk’s frække julekalender, som byder på alt fra vibratorer til massageolie og bindebånd. Lad jer overraske af de mange fantasifulde gaver, og prøv dem af sammen. Når december måned først er gået, vil I kende hinanden og jeres lyster meget bedre!

Vågn op til låger med frækt indhold og dirrende lyst til hinanden. Lad dig friste af gaverne i Amorelie erotiske julekalender. Pakkekalenderen er diskret designet, men indeholder gaver, som fra tid til anden måske vil få dig til at rødme. Læg mærke til, hvordan dagene på arbejde bliver kortere og kortere – lad forventningens glæde og lysterne spire i jeres forhold! 

Viser 6 ud af 6 resultater
Erotisk par udfordring julekalender
Erotisk par udfordring julekalender
129.00 DKK.
Gumletot - Et Juleeventyr - Glenn Lylloff - Bog
Gumletot - Et Juleeventyr - Glenn…
169.95 DKK.
Satisfyer Deluxe - Erotisk Julekalender 2023
-55%
Satisfyer Deluxe - Erotisk Julekalender…
1399.00 DKK.629.00 DKK.
Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender - Sort
-24%
Sinful Four Weeks of Playful Christmas…
995.00 DKK.747.00 DKK.
Erotisk pakkekalender til par. 2023
-24%
Erotisk pakkekalender til par. 2023
995.00 DKK.749.00 DKK.
Erotisk Premium Julekalender 2023
Erotisk Premium Julekalender 2023
999.00 DKK.

Lav selv en fræk julekalender

Du er den, der kender bedst til jeres fantasier og lyster. Har du overskud og tid på kontoen, kan det derfor være fantastisk sjovt og frækt at lave en fræk og erotisk julekalender selv.

Inden du kaster dig ud i projektet, kan det dog være en god idé at spørge dig selv om, hvad du og din partner er vilde med. Er I til legetøj og frække kostumer, erotiske spil, eller foretrækker I stearinlys og lækker massage? Mix og match jeres fantasier og ønsker – så har du en fræk og erotisk hjemmegjort julekalender, før du ved af det! 

Overraskelser kan være helt fantastiske, men det kan forventningens glæde også! Gør julekalenderen til et fælles projekt, hvor I begge bidrager til festlighederne. Lav 12 pakker hver, mix og match dem, så I ikke ved, hvis der er hvis, og hvornår de åbnes. Så har I fantastiske overraskelser til jer begge helt til juleaften!

Gaveidéer til den erotiske pakkekalender

Kun fantasien sætter grænser, når du skal lave en hjemmelavet pakkekalender. Lad dig inspirere af artikler og gode idéer til indpakning fra nettet, før du kaster dig ud i projektet.

Ved du allerede, hvordan kalenderen skal se ud? Så er det tid til at finde frække, erotiske gaver! Vælg mellem alt fra sjove spil til frække gadgets og undertøj. Gå på opdagelse på nettet, hvor du finder legetøj og gode idéer til enhver smag.

Start f.eks. blødt ud med en massageolie eller glidecreme. Hvem ved? Inden december måned er omme, har I måske haft lyst og gang i både frækt legetøj og spil fyldt med pirrende udfordringer?

Er du og din kæreste vilde med slik, er et par slik g-strenge de perfekte gaver til en erotisk julekalender! Glem alt om at flå tøjet af hinanden. Når de søde sager først kommer på kroppen, skal der grines og smages for alle pengene! 

Erotisk julekalender på budget

Slår pengene ikke rigtig til, kan du sagtens overraske din kæreste med frækkere og billigere gaver.

Pir din kæreste med tegninger af positioner, du gerne vil prøve, nedskriv dine vildeste fantasier, og fortæl, hvor meget du holder af ham eller hende – så har du juleromantik og frække overraskelser helt til den 24. december. 

Få pulsen op, og forelsk jer på ny. Forfør, og flirt det bedste, du har lært. I krig og kærlighed gælder alle kneb, og din kæreste vil helt sikkert elske dig endnu mere for din store indsats og mange frække påfund.