Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

The Mallows julekalender

The Mallows julekalender giver dig mulighed for at nyde et par superdelikate skumfiduser hver dag op til jul. Og så lige et par ekstra den 25/12. Skumfiduserne er økologiske, og de kommer i forskellige smagsvarianter. Skal du have en The Mallows julekalender i år? Bestil den herunder.

Julekalenderen fra The Mallows kan gøre det både spændende og ekstra sødt at tælle ned til juleaften. Vil du forkæle dig selv eller en anden med sådan en luksusjulekalender i år? Så er det bare at bestille den i god tid, for der er rift om dem.

Hvad er der i en The Mallows julekalender?

Den kubeformede julekalender fra the Mallows har 25 låger, som hver indeholder to økologiske skumfiduser. Det kan være smagsprøver på de velkendte varianter, eller det kan være nogle af de særlige julevarianter. På den måde kan du aldrig vide eller gætte dig til, hvad dagens låge indeholder.

Nogle af varianterne er med chokolade, andre er uden. På den måde får du smagt på nogle forskellige skumfiduser. Der skal nok være nogle imellem, som du ikke har smagt før.

Find en The Mallows julekalender i udvalget her!

Forær en The Mallows julekalender til en, som har fortjent det, eller forkæl dig selv i den søde juletid. Køb den med det samme, så du er sikker på at have den klar den 1. december eller prøv en af de andre slikjulekalendere.

Viser 0 ud af 0 resultater