Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Julegave til mor

Mødre er noget særligt og derfor skal en god julegave til mor også være det. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilke julegaver til mødre man skal vælge. Det er jo vigtigt, at gaven passer til netop din mor og dét, hun interesserer sig for.

Særligt svært bliver det at finde en julegave til mor, hvis hun ingen ønsker har eller du gerne vil give hende noget helt specielt.

Vi har forsøgt at hjælpe dig på vej på denne side, hvor vi har samlet en række gode julegaveideer til mødre. Det kan måske gøre det nemmere for dig at finde året julegave til din mor.

Gode julegaver til mor

Det første du kan overveje, når du skal finde årets julegave til mor er, hvilken type gave du gerne vil forære hende. Ofte giver det nemlig selv derefter, hvad du skal købe og lægge under juletræet.

Nogle af de klassiske julegaver til mødre, som du kan finde inspiration i, er:

 • Oplevelser. De fleste mødre elsker at bruge tid med deres børn og særligt når disse er blevet voksne, er antallet af værdifulde stunder sammen ofte små. Her er en god oplevelse som årets julegave til mor oplagt. Den heldige mor får enten en ny oplevelse eller nogle hyggelige timer sammen med dem hun holder af, når julegaven byder på en oplevelse. Der er masser af forskellige oplevelsestyper at vælge imellem. Lige fra flødebollekursus og sejlture til brunch og chokoladesmagning. Se dem alle her
 • Produkter til bedre søvn: Giv din mor en ny hovedpude med kølende effekt i julegave. Eller hvad med en tyngdedyne der kan give mere ro og dybere søvn, eller nyt og temperaturregulerende sengetøj af bambus. Find det hele her.
 • Lækre produkter til personlig pleje: Giv din mor nogle lækre plejeprodukter af høj kvalitet. Find inspiration i udvalget her.
 • Vi elsker dig plakat: Giv din mor en smuk og personlig plakat og en kæmpe kærlighedserklæring i julegave. Find inspiration her.
 • Velsmagende drinks. Giv hende mulighed for at lave velsmagende drinks derhjemme med en af disse drinkspakker.
 • En massagepistol. Giv din mor mulighed for altid at kunne få en god massage ved at give hende en massagepistol.
 • Personlige gaver: Giv din mor en kop med et bilelde af hendes børnebørn, et forklæde med navn eller graverede vinglas. Find mere inspiration her.
 • Bøger. Hvis din mor læser, er bøger også en af de bedre julegaveideer til mødre. Der er nemlig masser af titler at vælge imellem, uanset om hun foretrækker fysiske bøger, e-bøger eller lydbøger. Ofte kommer der masser af nye bøger på markedet op til jul, så måske kan hun endda selv finde en bog, hun ønsker sig? Find et stort udvalg af bøger her.
 • Smykker. Mødre elsker julegaver, der er lagt kærlighed i, og igennem tiden har intet signaleret stærkere kærlighed end smykker. Der er desuden masser af ringe, øreringe, halskæder og armbånd at vælge imellem og det hele kan bruges som julegave til mor. Smykker fås derudover i mange forskellige prisklasser og der behøver derfor ikke være tale om en dyr julegave.  Find smykkejulegaven til din mor her.
 • Selvforkælelse. Mødre glemmer nogle gange sig selv, så med en julegave til mor der har hende i fokus, er du næsten sikker på at finde den perfekte gave. En gavekort til wellness, massage, fodpleje eller en tur til frisøren kan alle bruge. Du kan finde lidt af hvert her. Du kan også købe et gavekort hos den frisør din mor plejer at benytte eller finde andre muligheder i lokalområdet.
 • Pynteting. Nye ting til hjemmet er også en af de velbenyttede julegaveideer til mødre. Måske mangler din mor en ny vase, nye pyntefigurer eller kunst til væggen? Du kan gå på opdagelse blandt en masse kendte mærker i denne webshop.

Anderledes julegaveideer til mødre

Nogle gange er det rart at finde en julegave til mor, som hun ikke havde regnet med at få – eller at finde på noget, hun ikke tidligere har modtaget. Måske kan du finde inspiration i de anderledes julegaveideer til mødre herunder.

 • Gavekurv. En gavekurv der er sammensat så indholdet matcher modtageren er en god julegave til mor, hvis du er helt på bar bund i forhold til, hvad du skal købe. Selvom din mor ingen julegaveønsker har – og hun ikke synes hun mangler noget – er en gavekurv nemlig en både kærkommen og kærlig gave. Strikker hun? Så lav en gavekurv med pinde, garn og et strikkemagasin. Elsker hun at bage? Så lav en kurv med marcipan, eksklusive nødder eller andre luksuriøse bageting. Har hun en anden hobby, så lav kurven ud fra dét – og skal hun bare forkæles kan du finde færdige gavekurve, der også kan bruges som julegaver til mødre online her.
 • En ladybox. Der findes i dag flere såkaldte månedsbokse på markedet, som bl.a. er fyldt med lækre snacks, hud- og hårpleje og make-up som modtageren automatisk får tilsendt hver måned. Vil du gerne finde en julegave til mor, som glæder i længere tid, kan dette måske være et godt julegaveforslag til mødre. 
 • Amerikansk slik. Hvis din mor virkelig ingenting mangler – men har en sød tand – kan amerikansk slik som hun kender det fra film og tv være en sjov og anderledes julegave til mødre. Det er med garanti ikke noget hun havde regnet med at få, og hvis hun er en slikmund, bliver hun med garanti glad. Find et stort udvalg her.

Find en personlig julegave til mor

Vil du gerne købe en personlig julegave til din mor i år? Så er der også mange gode muligheder,

 • Kay Bojesen dyr med indgravering. Det er muligt at få indgraveret navn, dato eller noget andet på de meget populære trædyr fra Kay Bojesen. Måske datoen for hendes fødsel, hendes og din fars bryllupsdag – eller måske bare ganske enkelt ”Verdens bedste mor”? En julegave til mor af denne slags vil med garanti vække glæde. Find dem her.
 • En personlig plakat. En personlig plakat med din mors navn, hendes stjernetegn eller noget helt andet der enten er centreret om hende eller hendes børn og eventuelle børnebørn er en god personlig julegave til mødre. Find inspiration her.
 • Personlig chokolade. En lille julegave til mor af personlig slags kan være en æske chokolade, som indeholder stykker af chokolade, der med bogstaver udgør en sætning. På den måde kan du forære din mor en personlig hilsen skrevet med chokoladestykker. Læs mere her.
 • Fotogaver. Personlige fotogaver kan blive den perfekte julegave til en mor, der har alt. Selvom hun ejer det meste i verden, har hun nemlig med garanti ikke et krus med et billede fra jeres fælles sommerferie eller et portræt af alle sine børn trykt på lærred. Der er masser af julegaveideer til mødre af denne slags og du kan finde dem alle her.
 • Julegaver med indgravering. Du kan finde masser af julegaveideer til mødre blandt ting og smykker med indgraveret navn eller lignende. Hvad med en halskæde eller ring hvor alle børnenes navne er indgraveret?  Du kan finde forskellige forslag her.

Sjove julegaver til mødre som ikke ønsker sig noget eller har alt

Er din mor typen der ikke ønsker sig noget eller allerede har alt, så kan du go på gavejagt blandt nedenstående gadgtes. I udvalget herunder kan du med garanti kan finde noget hun ikke allerede har, og som både kan blive til en sjov og brugbar julegave til din mor.

Viser 16 ud af 16 resultater
Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød
Mini luftfugter med mulighed for …
159.00 DKK.
Newyes B5 - Smart Notesbog
Newyes B5 - Smart Notesbog
179.00 DKK.
DIY Eksplosions æske til billeder
DIY Eksplosions æske til billeder
179.00 DKK.
Baby bruser til badekar - båd med ænder
Baby bruser til badekar - båd med ænder
209.00 DKK.
Elefant pude til børn - 60cm
-26%
Elefant pude til børn - 60cm
299.00 DKK.219.00 DKK.
Vækkeur med lys - Wake-Up Light
-23%
Vækkeur med lys - Wake-Up Light
299.00 DKK.229.00 DKK.
Mr. Lamp væglampe  -  mand på stige
Mr. Lamp væglampe - mand på …
229.00 DKK.
Sød bamse der leger titte bøh
-42%
Sød bamse der leger titte bøh
399.00 DKK.229.00 DKK.
Elektrisk kedel med LED 2200W
Elektrisk kedel med LED 2200W
239.00 DKK.
Bamsebuket Lyserød
Bamsebuket Lyserød
249.00 DKK.
Effektiv negletørrer med UV og LED  -  Sun X5 MAX
Effektiv negletørrer med UV og LED …
249.00 DKK.
Innovativ 4-i-1 lanterne
Innovativ 4-i-1 lanterne
260.00 DKK.
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
-10%
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
335.00 DKK.299.00 DKK.
Grill sæt i kuffert
-25%
Grill sæt i kuffert
399.00 DKK.299.00 DKK.
Kork Globus stor 25 cm. - hvor har du været?
-20%
Kork Globus stor 25 cm. - hvor har du…
599.00 DKK.479.00 DKK.
Kompakt symaskine 6 V 1000 mA - transportabel
-8%
Kompakt symaskine 6 V 1000 mA - …
599.00 DKK.549.00 DKK.

Flere julegaveideer til mødre

Er du stadig på bar bund i forhold til året julegave til mor? Så giver vi dig her – til sidst – en række konkrete julegaveideer til mødre som måske gør det nemmere at få julegaveindkøbene overstået.

 • Trådløs oplader. Der samler sig nemt kabler overalt i hjemmet, når elektronikken skal lades op, men det er nemt at slippe for med en trådløs oplader. Nogle af dem er endda ganske flotte og især denne model er populær.
 • Nyt cover til smartphonen. Med et nyt cover til din mors telefon, føles det næsten som om, hun har fået en ny. Hvis du ikke ved hvad du skal købe i julegave, kunne dette derfor være et godt bud. Find flere slags her.
 • Magneter. Du kan købe mange flotte magneter til køleskabet – for eksempel med personlige fotos. Du kan dog også finde gode julegaver til mødre i form af praktiske magnetløsninger. Som f.eks. den prisvindende magnetiske karkludholder til vasken eller magnetiske knager til hjemmet. Læs mere her.
 • Parfume. De fleste kvinder kan bruge en ny parfume og det gælder derfor også mødre. Måske har din mor en favoritparfume, der snart er tom – eller også kan du give hende en ny duft, hun kan skifte mellem i hverdagene. Der er masser af muligheder for at finde en god julegave til din mor i denne webshop.
 • Hudpleje. En smuk hud er noget mange kvinder går op i og efterhånden som alderen stiger, jo større er behovet for god hudpleje. Her er derfor mange gode julegaveideer til mødre at vælge imellem. Find et stort udvalg her.

Giv din mor et gavekort

Er det helt umuligt for dig at finde en julegave til din mor, kan du også købe et gavekort online. Fordelen ved denne type julegave er, at din mor selv kan vælge hvad hun vil have – og så kan gaven klares hjemmefra i sidste øjeblik. Du kan finde gavekort online her: