Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Summerbird julekalender

Med en julekalender fra Summerbird bliver det både sødt og lækkert at tælle ned til jul. Bag alle lågerne eller skufferne i kalenderen gemmer der sig nemlig de mest udsøgte stykker chokolade. Lyder det som noget for dig – eller er der nogen andre, der vil sætte pris på sådan en julekalender? Så bestil den allerede i dag, og begynd at glæde dig.

Summerbird julekalendere er naturligvis fyldt med chokolade af den ypperste kvalitet. Forestil dig, at du skal nyde sådan et stykke hver eneste dag i december. Lyder det ikke lækkert? Glæd dig selv eller en anden med en Summerbird julekalender. Så bliver ventetiden markant sødere.

Hvilke Summerbird julekalendere findes der?

Summerbird lancerer flere typer af julekalendere i år. Fælles for dem er selvsagt, at de er fyldt med chokolade i den absolut bedste kvalitet. De findes som traditionelle julekalendere med 24 låger. Og derudover kan de fås i en variant, hvor lågerne er erstattet med små skuffer. Det ekstra smarte ved sådan et skuffedarium er, at det kan genbruges. Så kan du bare bestille en refill alle de efterfølgende år.

Find en velsmagende julekalender fra Summerbird her!

Der findes kalendere til både børn og voksne. Skal julekalenderen være fra Summerbird i år? Så køb den fra udvalget herunder eller gå efter en anden type pakkekalender.

Viser 0 ud af 0 resultater