Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Julegaver til ham

Det er ikke altid nemt at købe julegaver til ham. Mange mænd er nemlig både simple og komplicerede, når det handler om julegaver.

Komplicerede fordi du tit får svar som "jeg ved det ikke" og "jeg mangler ikke noget" når du spørger hvad han ønsker sig - og simple fordi det som regel er nemt at gøre modtageren glad med den julegave til ham, man ender med at finde på.

Før du kan nå dertil, kræver det dog – som du allerede ved – en smule forarbejde. Vi har dog gjort noget af det for dig. Her finder du nemlig både gode julegaveideer til ham samt tips til, hvordan du finder den perfekte julegave til manden, der ikke synes han mangler noget.

Så behøver du kun tage stilling til, om den pågældende julegave til mænd passer til netop ham, du skal forære en gave.

Gode julegaver til ham

Når du skal finde på julegaveideer til ham der mener, at han hverken mangler noget eller har nogle ønsker, er nedenstående julegaveforslag oplagte.

Her er nemlig tale om julegaver til mænd, der overrasker - samtidig med at de med garanti vil blive brugt og taget godt imod. I hvert fald hvis du sørger for at matche typen af gave med ham, der skal have den.

 • Personlige gaver. De fleste mænd vil synes at det er sjovt at få en kop med billede, et forklæde med tekst elelr en af de mange andre sjove og personlige gaver som du finder i denne webshop.
 • Oplevelser. Livet kan godt blive en smule ensformigt, hvis der aldrig sker noget udover det sædvanlige. Derfor har man som menneske ikke blot brug for nye oplevelser – de kan også glæde længe. Både inden, fordi man ser frem til dem og efterfølgende, fordi man har noget at tale sammen om. Derfor er oplevelser også gode julegaveideer til ham, der alligevel ikke ved, hvad han ønsker sig. Gode oplevelser – måske endda i godt selskab – kan man nemlig ikke få for mange af. Find masser af oplevelsesgaver her.
 • Gadgets. Selve ordet lyder som legetøj, men gadgets kan faktisk være mange ting. Lige fra en praktisk oplader til mobiltelefonen til sjove løsninger på hverdagsproblemer. Mange af disse gadgets egner sig fint som julegaver til ham. Især hvis han er en lille smule elektronikinteresseret. Find gadgets her.
 • Vinkøler eller champagnesabel. Giv ham en personlig julegave i form af en vinkøler eller champagnesabel med indgravering. Læs mere her.
 • Ting til personlig pleje. Nogle mænd går meget op i den personlige pleje, mens andre ikke gør. Uanset hvilken type der er tale om, kan du dog altid finde julegaver til ham indenfor parfume, barbering eller hud- og hårpleje. Som minimum bruger langt de fleste mænd både en deodorant og en shampoo – og allerede dér ligger der to gode gaveforslag til mænd gemt. Find et stort udvalg her.
 • Spiritus eller drinkspakker. Giv ham en god flaske gin eller forskellige drinkspakker, så han kan nyde en velsmagende drink derhjemme eller servere det for sine gæster. Find inspiration her.

Konkrete julegaveideer til ham

Har du brug for nogle helt konkrete gaveideer til mænd, kan du lade dig inspirere af nedenstående julegaveforslag til ham.

 • Trådløs oplader. Med en trådløs oplader slipper både han og du for et hjem fyldt med ledninger. Samtidig er designet på denne trådløse oplader så flot, at man gerne har den liggende fremme.
 • Massagepistol. Giv ham en massagepistol i julegave hvis han ofte har ømme muskler eller godt kan lide at få massage. Køb det her.
 • Gavekort til massage i eget hjem: Giv ham en gavekort så han kan få besøg af en professiol massør i eget hjem. Læs mere her.
 • Trafikalarm: Undgå bøder og ulykker med en trafikalarm til bilen. Det er virkelig en fantastisk julegave til ham, hvis han ikke allerede har en trafikaalarm fra Saphe.
 • The Perfect Jeans: Køb et et par herrebukser der både er pæne og behagelige - noget som for få år siden var umuligt at forestille sig. Find de perfekte bukser her som er et oplagt julegave til ham.
 • Sengetøj af bambus: Produkter af bambus vinder mere og mere frem grundet materialets fantastiske egenskaber. Giv ham nyt sengetøj af bambus i julegave.
 • Gavekurv med øl, vin, kaffe, chokolade eller noget helt femte. Har modtageren af din julegave en såkaldt guilty pleasure? Noget som han elsker at nyde, når han skal slappe af? Så kan du give ham en lækker gavekurv med præcis dét i julegave. Find det her.
 • Ure. Et maskulint ur kan understrege modtagerens stil samtidig med at det holder styr på tiden. Mange mænd har flere ure, der kan skiftes imellem, så selvom ham der skal have en julegave allerede ejer et ur, kan du sagtens finde en god julegave til ham blandt de flotte ure i denne webshop.  
 • Parfume. En parfume glæder både ham der modtager den og dig, der er i nærheden. Det er oplagt at finde en julegave til ham blandt hans favoritdufte, men du kan også eksperimentere med en ny duft, du godt selv kan lide. Find masser af parfumer til mænd lige her.
 • Bøger. Om han er til krimi, historiske romaner eller faglitteratur kan du med garanti finde julegaver til ham i bøgernes verden. Du finder et stort udvalg af både fysiske bøger, e-bøger og lydbøger her.
 • Computerspil. Nogle mænd bliver aldrig for gamle til at spille computer, Playstation eller X-box. Hvis han er en af dem, så er der mange gode julegaveideer til mænd i denne webshop.
 • Næsetrimmer. Her er muligvis tale om julegaven til ham, som han ikke vidste han manglede. Faktum er imidlertid at mange mænd med alderen får mere hår i både næse og ører – og her er en næsehårstrimmer en nem måde at få bugt med dem på. Find et eksemplar her.
 • Cover til smartphone. Måske er det på tide med et nyt cover til modtagerens smartphone eller iPhone? Det kan også være hans iPad trænger til et nyt omslag. Du kan finde det hele her.

Bløde julegaver til ham

Bløde pakker kan sagtens være gode og den skuffelse man ellers kan se hos børn, der får en blød julegave, ser man meget sjældent hos voksne.

Her får du en række gode julegaveideer til ham af den bløde slags.

 • Sokker. Det er ikke uden grund, at pakker med sokker ofte lægges under juletræet som julegave til ham. Man slider nemlig dem man har og får dermed brug for nye. Som en nødløsning er strømper derfor altid en god julegave til ham, der ellers er svær at finde gaver til. Du kan eventuelt vælge sokker af høj kvalitet – som for eksempel dem du kan finde i denne webshop.
 • Undertøj. Ligesom med sokker skal der også nyt undertøj til en gang imellem. Det er derfor også en god julegave til ham, der ikke synes, han mangler noget. Du kan finde undertøj online her.
 • Slips. Hvis gavemodtageren går med slips, kan et nyt af slagsen pifte den eksisterende garderobe op. Du kan finde et flot udvalg af slips lige her.
 • T-shirt eller skjorte. De fleste kan bruge en ekstra skjorte eller ny T-shirt. Det er derfor også en god julegave til ham – og du kan finde begge dele online her.
 • Kasket. Går julegavemodtageren ofte med kasket? Så er det måske tid til en ny til samlingen. Du kan finde mange smarte modeller i denne webshop.
 • Halstørklæde. Et halstørklæde er også en af de gode julegaveideer til ham. Det holder både halsen varm i koldt vejr og kan give en ældre jakke et helt nyt udtryk. Du kan finde flere forskellige halstørklæder til mænd lige her.
 • Solbriller. Her er egentlig ikke tale om en blød julegave – men den falder i samme kategori. Og et nyt smart par kan man altid bruge, også som mand. Find mange flotte solbriller her.

Personlige julegaver til mænd

Vil du gerne finde en personlige julegave til ham du holder af, er der også flere forskellige muligheder.

 • Et flot billede af dig, børn eller børnebørn. Denne personlige julegave til ham kan bruges til alle: Kæresten, manden og ham der er far eller bedstefar. Få taget nogle billeder hos en professionel fotograf eller tag dem selv – og skab en fotogave af resultatet lige her
 • Personlig plakat. Her får du en af de mere unikke julegaver til ham, som han kan hænge op på sit kontor, i stuen eller i soveværelset. Det er nemt at få lavet en personlig plakat og det hele foregår online lige her.
 • Julegaver til ham med indgravering. Hvad med et bæltespænde med indgravering som julegave? Eller en nøglering? Du kan finde begge dele samt armbånd til mænd med indgravering i denne webshop.

Brugbare og sjove julegaver til ham der har alt

Har du svært ved at finde en god julegave til ham der har alt eller ikke ønsker sig noget, så kan du altid forsøge dig med gode gadgets. Du kan både finde sjove og brugbare gadgets, som du kan give som julegave i udvalget herunder.

Viser 6 ud af 6 resultater
Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød
Mini luftfugter med mulighed for …
159.00 DKK.
DIY Eksplosions æske til billeder
DIY Eksplosions æske til billeder
179.00 DKK.
Mr. Lamp væglampe  -  mand på stige
Mr. Lamp væglampe - mand på …
229.00 DKK.
Innovativ 4-i-1 lanterne
Innovativ 4-i-1 lanterne
260.00 DKK.
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
-10%
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
335.00 DKK.299.00 DKK.
Grill sæt i kuffert
-25%
Grill sæt i kuffert
399.00 DKK.299.00 DKK.

Tips til at finde gode julegaver til ham

Selvom mange mænd ikke har en ønskeseddel, kan det alligevel sagtens lade sig gøre at spore sig ind på nogle gode julegaveideer til ham. Ganske enkelt ved at spørge.

Ikke nødvendigvis direkte, fordi det ofte vil medføre det samme svar som sædvanligt. Bruger du i stedet en anden spørgeteknik, er chancen for et brugbart svar derimod højere.

I stedet for at spørge hvad han ønsker sig i julegave, så spørg ham om følgende:

Hvad interesserer ham?

Det resulterer med lidt held i en række forskellige interesseområder, som du derefter kan tage udgangspunkt i, når du skal finde en bog, en oplevelsestype eller måske endda et gavekort.

Hvad kunne han tænke sig at opleve?

Spørg hvad han godt kunne tænke sig at opleve sammen med hele familien eller selv. Får du ikke noget svar, så uddyb ved at spørge ham om, hvad han godt kan lide at lave, når han har fri. Måske er det noget så simpelt som at spise god mad? Så er en tur på restaurant måske den julegave til ham, du har ledt efter.

Er der ting i hverdagen, der irriterer ham?

Så kan du tage udgangspunkt i en løsning på disse ting, når du skal finde en julegave til ham. Måske synes han det er træls at hans nøgler altid er væk? Så kan det være en nøglefinder er en oplagt julegaveide. Er han træt af at få fartbøder? Så er en trafikalarm måske årets julegave.

Jo mere præcis du er i dine spørgsmål, des større er chancen for et brugbart svar – og dermed en hjælp til, hvilke julegaver til mænd du kan overveje.