Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Pakkekalender til voksne

Når I gerne vil sørge for en pakkekalender til voksne, har I 2 muligheder. Enten kan I lave en voksen pakkekalender selv eller købe en færdiglavet af slagsen.

Her på siden får I både forslag til, hvordan I selv skaber en god pakkekalender, laver en romantisk pakkekalender til par eller får fat i en fræk pakkekalender til de mere vovede.

Forslagene her på siden henvender sig til par. Leder I efter en pakkekalender til voksne, som er tiltænkt enkeltpersoner, kan I få idéer til præcis det på en af disse sider:

En fælles pakkekalender til par

Hvis I gerne vil skabe en romantisk pakkekalender til hinanden som par, kan I – som alternativ til hver jeres – lave en fælles pakkekalender.

Det gør I ved at fordele ansvaret for de 24 gaver hinanden imellem. Den ene part sørger for 12 gaver, den anden for det samme.

På den måde bliver I begge overraskede over indholdet på skift og har således også begge to mulighed for at påvirke indholdet i jeres fælles pakkekalender.

I kan på forhånd aftale, hvilken karakter gaverne skal have. Skal jeres pakkekalender være romantisk? Så hav fokus på gaver, der skaber intimitet og nærvær. Vil I hellere have en fræk pakkekalender? Så fokusér på hvad I godt kan lide. I kan også blande gaverne – eller lade jeres fælles pakkekalender til par være varieret med eneste krav til gaverne, at I skal kunne bruge dem i fællesskab.

Gode idéer til gaver i en fælles pakkekalender til par kan være:

 • Lækker chokolade I kan dele om aftenen i sofaen. Find masser af lækkerier lige her.
 • Gaver med billede og tekst. F.eks. en kop med et personligt billede, forklæder med tekst, eller en af de mange andre muligheder, som du finder her.
 • En specialøl eller en god flaske vin, I kan nyde til maden. Find begge dele lige her.
 • En fælles ting til hjemmet, I begge har brug for - som håndklæder, sengetøj eller hyggetæpper til sofaen. Det kan også være, der er noget I længe har ønsket jer? Find inspiration her.
 • Fotogaver: Køb nye krus til køkkenet elelr puder til stuen med jeres egne billeder på eller lav andre sjove gaver til pakkekalenderen med jeres egne billeder. Find inspiration her.
 • Nye ting til hjemmet. De fleste har noget, der er gået i stykker eller trænger til en udskiftning. Måske er håndtaget på en af køkkenskålene faldet af? Suppeskeen knækket? Pizzaskæreren sløv? Så er en fælles pakkekalender en oplagt lejlighed til at udskifte køkkenværktøjet. Find det hele her.
 • Fælles oplevelser, som f.eks. en biograftur, en tur i svømmehallen eller chokoladesmagning. Der er masser af oplevelser at vælge imellem lige her.
 • Take away, så I slipper for at lave mad netop denne dag – eller en middag, frokost eller brunch ude i byen.
 • Et nyt brætspil eller kortspil, I kan hygge jer med både alene og sammen med andre. Find inspiration her.
 • Spændende amerikansk slik, som I kender det fra film og serier i tv. Find et stort udvalg her.
 • Massageolie til en god gang kropsmassage til jer begge. Find det her.

Billige kalendergaver til voksne og par

Det kan hurtigt blive dyrt at lave en fælles pakkekalender til voksne. I kan dog holde udgifterne nede, hvis I også benytter jer af muligheden for at indarbejde gratis kalendergaver i den fælles pakkekalender – eller holder nogle af gaverne nede i pris.

I kan for eksempel lave kalendergaver til voksne på følgende måde:

 • Giv modparten lov til at slippe for en af de sædvanlige pligter den pågældende dag. Det kan f.eks. være støvsugning, madlavning eller afhentning af børn.
 • Sørg for at tanke bilen, køre den i vaskehal og gøre den rent indvendig.
 • Har I små børn, kan I forære hinanden et gavekort til at sove længe lørdag eller søndag. Det kommer begge til gode, når en af jer er fyldt op med energi.
 • Bed bedsteforældrene om at passe børnene en enkelt overnatning og lad det være en overraskelse. Så kan I nyde lidt voksentid sammen.
 • Bag jeres yndlingskage til eftermiddagskaffen eller tilbered jeres fælles livret til aftensmad.
 • Forær hinanden noget, I har brug for i forvejen og alligevel skal købe. Tandpasta, showergel, håndsæbe eller noget helt fjerde.
 • Pak et skrabelod eller en Lottokupon ind og kryds fingre for den store gevinst sammen.

Ved at benytte jer af de forskellige billige eller gratis kalendergaver til voksne, får I mulighed for at bruge flere penge på nogle af de andre gaver.

Måske kan I endda slutte af med stil og lade den sidste gave i jeres fælles pakkekalender være et wellnessophold eller en anden større oplevelse? Find inspiration her.

Fræk pakkekalender

Vil I gerne tilsætte jeres parforhold lidt ekstra krydderi i december? Så kan I overveje en fræk pakkekalender, der både udfordrer jer og giver jer endnu mere lyst til at være intime.

I kan enten selv sammensætte en fræk pakkekalender ud fra jeres fantasier og fælles seksuelle interesser, eller købe en færdiglavet fræk julekalender til par.

I finder mange forskellige pakkekalendere til par i artiklen ”Fræk julekalender”.

En absolut bestseller er dog den frække pakkekalender til par fra Sinful. Find den her.

Romantisk pakkekalender til par

Er I mere til romantik og vil I hellere give hinanden søde ord eller udføre handlinger end forære hinanden materielle ting, er en romantisk julekalender som denne oplagt.

Her er ikke tale om en pakkekalender til par med gaver, men om en klassisk julekalender med låger. Bag hver låge gemmer sig en opgave, I enten skal udføre for jeres partner, hinanden eller i fællesskab.

På den måde får hver dag i december lidt ekstra romantik og samhørighed mellem jer. Noget der varmer i en ellers kold måned.

Færdig pakkekalender til voksne

Vil I gerne begge overraskes over indholdet i jeres voksen pakkekalender, kan I købe en fælles færdig pakkekalender. På den måde ved ingen af jer, hvad der gemmer sig bag gavepapiret eller lågen.

Nogle pakkekalenderne – eller julekalenderne – kan nemlig sagtens deles mellem to, selvom de er tiltænkt en enkelt person.

 • I kan finde en færdig pakkekalender til voksne med forskellige temaer hos Pakkekalender.dk – for eksempel med specialiteter fra Bornholm eller en pakkekalender med ting til hjemmet.
 • Er I glade for specialøl eller vin, kan denne færdige pakkekalender til voksne måske være en idé.
 • Der er også god mulighed for at finde en færdig pakkekalender til voksne med delikatesser, som kan deles af to lige her.

Find en traditionel julekalender til voksne med lakrids, chokolade eller noget helt tredje i vores artikel ”Færdig julekalender”.