Whisky julekalender

En whisky-julekalender gør ventetiden op til jul lidt mere behagelig. Den kan fås i flere varianter, og den kan både bruges som en forkælelse til dig selv eller til en anden, som kunne blive glad for sådan en. Vælg den rette julekalender med whisky i udvalget her nederst på siden.

En julekalender med whisky kan både være en hyggelig måde at tælle ned til jul på og en lige så hyggelig måde at lære forskellige typer af whisky at kende. Tjek udvalget af whisky-julekalendere herunder, og bestil den julekalender du selv eller en anden skal have i år.

Hvordan kan en whisky-julekalender se ud?

Julekalenderen med whisky kan være udformet som en traditionel julekalender. Bag lågerne ligger der dagens lille smagsprøve, som du kan nyde efter arbejde, efter aftensmaden eller på et andet tidspunkt i løbet af dagen.

Det kan også være en høj flaske, som du skænker dig lidt af hver dag. Desuden findes der nogle julekalendere eller adventskalendere, hvor der er nogle forskellige typer af alkohol i. Med sådan nogle kalendere kan den søde ventetid op til jul blive endnu sødere.

Find en julekalender med whisky i udvalget her!

Find den helt rigtige julekalender med whisky eller en kalender med diverse slags spiritus herunder. Hvilken skal det være i år? Køb den nu!

Viser 5 ud af 5 resultater
PRESALE Julekalender - Whisky + GRATIS 5 cl whisky
-7%
PRESALE Julekalender - Whisky + GRATIS 5…
699.00 DKK.
Pris 649.00 DKK.
Julekalender - Whisky (forudbestil)
Julekalender - Whisky (forudbestil)
Pris 649.00 DKK.
Adventskalender med whisky & snacks
Adventskalender med whisky & snacks
Pris 525.00 DKK.
Mac-Y - Whisky Julekalenderen
Mac-Y - Whisky Julekalenderen
Pris 629.00 DKK.
WHISKY Julekalender 24 Amazing Whisky
WHISKY Julekalender 24 Amazing Whisky
Pris 599.00 DKK.