Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Personlig julepynt

Vil du gerne have noget unik og personligt julepynt til juletræet eller til at hænge i vinduet, så har du flere muligheder for at købe personligt julepynt, hvis du ikke ønsker at lave det selv.

Du kan både få glaskugler med foto, snefnug med din egen unikke tekst, julehjerter i porcelæn med eget tryk med flere.

Det giver dig en unik mulighed for at være kreativ med dit personlige julepynt - både med tekst og billeder.

Se personlig julepynt lige her eller find mere julepynt her.

Ideer til personligt julepynt

Mulighederne kan du se herunder, men hvis det kniber med ideerne til motiverne eller budskaberne til dit personlige julepynt, kan du få lidt inspiration herunder.

  • Billeder af børnene, evt. i sjove situationer med hinanden eller med forældrene. De bliver så hurtigt store og du glemmer med årene hvor søde og små de var. Det vil være hyggeligt at kunne kigge på julepynt med børnene i en kort periode én gang om året i den søde juletid.
  • Billederne af hele familien. Familiebilleder på julepynt, kan også give det et personligt præg. Det kan f.eks. være fra forrige juleaftener, så i aldrig glemmer de hyggelige stunder i tidligere har haft sammen.
  • Billeder af far eller bedstefar som julemand. Har i en fast julemand for børnenes skyld, så lav disse billeder om til personligt julepynt. Det vil være sjovt at kigge på senere i livet for både børn og julemand.
  • Billeder af julekokken. Julen handler også om dejlig mad. Lav personlig julepynt med et billede af ham eller hende der altid laver den dejlige julemiddag.
  • Billeder af afdøde og kære familemedlemmer. Har i mistet nogle kære familiemedlemmer, så sæt et billede af dem i en julekugle og hæng dem på juletræet, så de stadig er med jer på denne dejlige aften.
  • Tekster med børnecitater. Børnene har sikkert sagt en masse sjove og kærlige ting da de var små. Kan du huske nogle af dem, så sæt dem på et stykke julepynt og hæng det op til jul - til evigt minde for både dig og dem.
  • Tekster med kendte citater. Måske har du et yndlingscitat, som vil passe perfekt på en julestjerne til vinduet eller lignende.

Nu har du nogle få ideer til dit personlige julepynt. Nu mangler du bare produkterne. Du kan finde mere inspiration til personligt julepynt med billeder lige her.