Et englekostume gør dig til årets smukkeste engel

Englekostume

Skal du være julens smukkeste og mest uskyldige engel, eller den frække og mørke engel til halloweenfesten? Uanset hvilken engel du skal være, så finder du her på siden et stort udvalg af de flotteste englekostumer. Med et englekostume bliver du festens midtpunkt! Se udvalget her.

Du kan bruge englekostumer til både julefrokosten, halloween eller andre festlige lejligheder. Et englekostume giver dig mange muligheder for sjov og ballade, hvad end du går all-in og køber et helt kostume fra top til tå eller blot nøjes med et par vinger og en glorie.

Blandt englekostumer til voksne kvinder er der både nogle, der gør dig til den søde og uskyldige engel og dem, der gør dig til den vovede og frække engel, der er ude på ballade, og som måske ikke ligefrem signalere uskyld.

Læs videre, og få inspiration til, hvilken engel du skal være i år

  • Den sexede og frække engel med korset og høje hæle
  • Uskylden selv med en hvid kjole og glorie
  • Eller bliv festens midtpunkt med en vovet englemaske og tilhørende vinger

Julens velsignede engle

Engle og jul hører unægtelig sammen. I juleevangeliet ankommer engle til jorden for at lovprise Gud i anledningen af Jesu fødsel. Englene har på den måde via religionen fået en fast plads i den skønne juletid.

I dag bruges englekostumer stadig i julens krybbespil. Hvis dit barn eller barnebarn skal optræde som engel i et krybbespil i kirken, så finder du her på siden de smukkeste englekostumer til børn. Kostumer der er helt perfekte til lejligheden.

Børn i englekostumer er ikke til at stå for. Forestil dig din datter i den fineste kjole og en glorie over hovedet. En rigtig kjole til engle er enhver lille piges drøm, og nu kan den altså blive til virkelighed. Med det helt rigtige kostume bliver dit barn en smuk og velsignet engel med både glorie og vinger.

Køb englekostumer allerede i dag, så du er klar til, at du eller dit barn bliver julens smukkeste engel. Du finder de bedste englekostumer til billigste pris ved at klikke på kostumerne her på siden.

Bliv årets smukkeste engel – eller den frækkeste

Du kan bruge englekostumer til meget andet end at optræde i kirkens krybbespil!

Et englekostume åbner masser af muligheder for dig. Som nævnt kan du nemlig både være den uskyldige og søde engel – eller du kan være den frække og sexede engel, der er ude på ballade.

Klik på læs mere under de englekostumer til kvinder, som du synes om, og se, hvor nemt du kan blive den frækkeste engel til julefrokosten eller halloweenfesten.

Er du fan af sjove indslag, og synes du ikke, at det hele behøver være så kedeligt? Så vil du helt sikkert føle dig godt til rette i et frækt englekostume til kvinder.

Bestil online i dag

Bestil dit kostume allerede i dag. Det er altid sæson for englekostumer. Der er både fastelavn, karneval, halloween og jul, der kan fejres i et englekostume. Det er derfor med at være i god tid. Køb dit englekostume, inden de bedste bliver solgt. 

Viser 1 ud af 1 resultater
Klassisk Engel Barnekostume Small
Pris 59.00 DKK.