Pakkekalender til ham

Selvom man er voksen, skal man ikke snydes for kalendergaver og decemberhygge. Her får du derfor en række forslag til, hvordan du laver en pakkekalender til mænd – og ikke mindst, hvad du skal lægge i de udvalgte kalendergaver til ham.

Her er noget for enhver smag og enhver pengepung. Der er også forslag til kalendergaver til mænd for de kreative og bud på en færdig pakkekalender til ham, der sparer dig for tid, men holder glæden og forventningen intakt hos den heldige mand, der modtager kalenderen.

Billige kalendergaver til mænd

December kan være dyr nok i forvejen og derfor er det rart, hvis udgifterne til nogle af de forskellige kalendergaver til mænd kan holdes en smule nede. Det gør nemlig både det samlede budget til din pakkekalender nede og giver mulighed for at købe nogle lidt dyrere gaver til nogle af de andre pakker.

Gode idéer til billige kalendergaver til mænd kan være:

 • Giv den heldige mand lov til at slippe for de ting han hader. Det kan f.eks. være at du vil støvsuge, ordne vasketøj, lave mad eller lignende i x antal dage.
 • Har I små børn, kan du op til weekenden forære din mand eller kæreste et gavekort til at sove længe lørdag og søndag, mens du tager dig af børnene i de tidlige morgentimer.
 • Forær din mand en kalendergave med lovning på en omgang massage eller en anden fysisk oplevelse.
 • Tilbered hans livret til aftensmad eller bag hans yndlingskage til eftermiddagskaffen.
 • Arrangér en aftale for ham med hans kammerater uden han ved det, og giv ham en surpriseaften med herrehygge.
 • Forær ham noget, han i forvejen har brug for eller benytter. På den måde bruger du ikke flere penge, end I ville have gjort i forvejen. Det kan f.eks. være en deodorant eller en hårvoks.
 • Pak et skrabelod eller en Lottokupon ind som kalendergave og kryds fingre for den store gevinst.
 • Køb hans forskellige yndlingssnacks og pak dem ind. Er han vild med amerikansk slik, finder du et stort udvalg her.

Andre gode idéer til kalendergaver til ham

 • Gadgets. Find masser af sjove gadgets online i denne webshop.
 • Personlige gaver: Giv ham en kop med billede, en pung med tekst eller en af de mange andre muligheder, som du finder i denne webshop.
 • Billige oplevelser. Giv en tur i biografen, inviter på middag ude i byen, inviter til fodboldkamp på stadion, tag en tur i wellness, teateret eller lignende. Find fede oplevelsesgaver til pakkekalenderen lige her.
 • Større oplevelser. Hvis du vil give din mand eller kæreste kalendergaven over dem alle, kan du gøre det med en lidt dyrere oplevelse. Gerne en, hvor både du og modtageren får noget ud af det. En kalendergave til mænd af denne kaliber kunne f.eks. være et par koncertbilletter til en kunstner I begge gerne vil opleve - eller billetter til et stand-up show eller lignende. Det kunne også være et faldskærmsudspring, en ballonflyvning, et weekendophold, ølsmagning, madkursus, et wellnessophold eller en tur i en fed superbil. Find alle disse oplevelser og mange flere ved at klikke her.
 • Fotogaver. Giv ham et krus eller en pude med jeres egne sjove billeder på som en del af pakkekalenderen eller vælg en af de mange andre fotogaver som du finder lige her.
 • Plakater. En flot plakat til stuen, hjemmekontoret eller soveværelset. F.eks. af hans stjernetegn eller med eget navn på. Find inspiration her
 • Pakkekalender med specialøl. Du kan give ham en ny specialøl hver eneste dag i hele julen. Det er der nok mange mænd der vil elske. Læs mere her.
 • Deodorant. (De behøver jo ikke nødvendigvis være dyre) – Find et stort udvalg her.
 • Parfume. Mænd vil gerne lugte godt, men ved ikke altid hvad der er godt og hvad kvinderne elsker. Du kan hjælpe ham på vej ved at forære ham din favoritherreduft i kalendergave. Find masser af gode parfumer til mænd lige her.
 • Strømper. Mænd er ikke altid så gode til at få skiftet sokker i tide. Altså før de har udtjent deres værnepligt. Det kan du hjælpe ham med, hvis du lægger sokker i din pakkekalender til ham. Find sokker eller strømper lige her.
 • Accessories. Mange mænd bruger både smykker og andre accessories, såsom slips, solbriller, smykker og andre ting. Find mange gode idéer til kalendergaver til mænd lige her.
 • Barbergrej. Det er noget de fleste mænd altid kommer til at bruge. Find masser af det lige her.
 • Computerspil. Er manden du skal give en pakkekalender til glad for at spille computer, kan du måske finde et godt (og billigt) spil til ham. Find dem her.
 • Et godt magasin eller ugeblad. De fleste mænd har en interesse, og der findes magasiner til næsten alle typer af disse – så hvorfor ikke et blad som kalendergave til ham?
 • Hårvoks. Det er noget mange mænd bruger og som de bare ikke må løbe tør for. Find det lige her.
 • Næsetrimmer. Har han svært ved at styre hårene i næsen, så giv ham en næsetrimmer i kalendergave. Find en her.
 • Undertøj. Det kan være lidt det samme som med sokkerne. Nogle gange skal der bare nye boxershorts til eller nyt undertøj til – og i en pakkekalender til ham, er de oplagte gaver. Find undertøj lige her.
 • T-shirts. Evt. med sjove tryk eller prints. Find kalendergaver af denne slags her eller lav dine egen sjove t-shirt med tekst eller fotos her.
 • Noget godt til ganen. Det kan f.eks. være specialøl, vin eller chokolade. Find de spiselige kalendergaver til mænd lige her.
 • Billeder. Nogle dejlige billeder af dig selv eller jeres børn er en dejlig kalendergave til ham. Læs mere her
 • Cover til smartphone. Et nyt cover til en telefon eller tablet er også gode i en pakkekalender til mænd. Find dem her.
 • Kaffe eller the. Besøg den lokale kaffe- eller thebutik og find noget ekstra godt. Du kan også få styr på denne kalendergave online lige her.
 • Kasket. Elsker han at gå med en kasket eller cap, så kan du måske finde en ny flot en til ham lige her.
 • Smykker. Mange mænd vil også gerne gå med smykker og du kan finde et godt udvalg til pakkekalenderen lige her.
 • Plakater. Der fås masser af plakater som henvender sig til mænd. Hvad med en plakat med citater fra hans yndlingsfilm? Eller dialekter fra hans hjemegn? Find fede plakater her.

Gør-det-selv pakkekalender til ham

Hvis du gerne selv vil lave en pakkekalender til ham, er der flere måder at gribe det an på. Er du den kreative type, der godt kan lide kalendergaverne til din mand eller kæreste pynter i hjemmet, kan du med fordel bruge lidt tid på udformningen af selve pakkekalenderen.

Er du mere til en hurtig løsning, kan du også sagtens dét. Husk at det er indholdet i de enkelte kalendergaver til mænd, der tæller – ikke indpakningen. Fortvivl derfor ikke, hvis du ikke er en specielt kreativ sjæl.

Her får du 3 nemme løsninger til en pakkekalender til ham med 24 gaver. Skal din pakkekalender til mænd indeholde færre gaver – for eksempel blot 4 – kan idéerne også fint bruges.

Pakkekalender til ham i poser

Køb 24 gaveposer og skriv tallene fra 1-24 udenpå. I hver pose lægger du en kalendergave til ham – og derefter placerer du alle gaveposerne i en kurv eller en kasse.

Du kan pynte kurven og kassen med julepapir, gran og sløjfer – eller holde din pakkekalender til ham minimalistisk og lade kalendergaverne være pynten i sig selv. Find mere inspiration her.

Julemandssæk med kalendergaver til mænd

Farvestrålende julepapir med gavebånd og sløjfer får de fleste i julestemning. Pak derfor hver enkelt gave ind og læg dem i en papirsæk, i ægte julemandsstil.

Du kan enten vælge ens gavepapir og gavebånd, så alle kalendergaver til ham rent visuelt ligner hinanden – eller pakke gaverne ind i forskellige farvestrålende typer papir. Find mere inspiration her.

Pakkekalender på snor

Køb 24 træklemmer, skriv tallene fra 1-24 på dem og sæt dem derefter på en snor, du har hængt op et sted i hjemmet, hvor der er plads til det.

Hver klemme kan holde en gave – og så mangler du bare at pakke de forskellige kalendergaver til mænd ind og sætte dem fast. Find mere inspiration her.

Den gode gamle pakkekalender

Måske har din mand eller kæreste en pakkekalender fra sin barndom, der kan genbruges? Der er masser af nostalgi og barndomsminder over den broderede pakkekalender, hans bedstemor eller oldemor syede til ham, da han var lille.

Måske har hans forældre den liggende endnu? Få den hjem til jer som en hyggelig overraskelse og brug den igen – nu som voksen. Find mere inspiration her.

Færdig pakkekalender til ham

Hvis du synes, det er svært at finde 24 spændende kalendergaver til mænd indenfor dit budget, kan du i stedet købe en færdig pakkekalender til ham.

Her får du en færdiglavet og færdigpakket julekalender med 24 kalendergaver, som passer præcis til en mand i sin bedste alder.

Der er mange forskellige slags:

 • Færdig pakkekalender til ham: Har han en sød tand eller vil du gerne give ham en færdig pakkekalender med både slik og andre brugbare ting, så se et fint udvalg lige her
 • Færdig pakkekalender til en handy-man. På Sjovhilsen.dk kan du købe en færdig pakkekalender til ham, der nyder gør-det-selv-arbejde. Kalendergaverne består af 24 slags udstyr eller værktøj, enhver handy-man har brug for.
 • Gourmet pakkekalender. Find flere forskellige pakkekalendere til mænd i hver sin prisklasse. Pakkekalenderen indeholder 24 kalendergaver til mænd, der elsker kaffe, lækre specialiteter, øl og vin. Du kan også finde en pakkekalender til mænd uden alkohol, hvis modtageren foretrækker dét. Find dem her.
 • Færdig pakkekalender med lækre sager. På Pakkekalender.dk vrimler det med kalendergaver til mænd og færdige pakkekalendere til både børn og voksne. Her kan du også finde en pakkekalender til ham, med forskellige temaer. F.eks. en pakkekalender til slikmunden. Se mere her.
 • En fræk pakkekalender. På Sinful.dk kan du finde en fræk pakkekalender til ham, som indeholder 24 forskellige pirrende oplevelser og gadgets, der kan gøre december endnu mere intim. Gaverne er både til ham, hende og par så begge parter får fornøjelse af indholdet. Find den her.