Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Pakkekalender til hende

Det er dejligt at blive forkælet og december er ingen undtagelse. Tværtimod. I forvejen har mange kvinder nemlig selv travlt med at gøre alle andre glade og sikre julestemningen: Med julekalendere, julefrokoster og julebagning.

Derfor er det helt på sin plads med en pakkekalender til hende, som viser hun er værdsat og alle hendes strabadser i hverdagen og i december generelt er påskønnet. Uanset om du skal finde en pakkekalender til konen, kæresten eller veninden.

Her får du en lang række idéer til, hvordan du laver en pakkekalender til hende, hvilke kalendergaver til kvinder der hitter – og hvor du kan finde en julekalender til hende, som vil vække glæde hver dag i julemåneden.

Sådan laver du en pakkekalender til hende

Et godt sted at starte, når du skal lave en pakkekalender til hende, er at afsætte et budget. Så ved du hvor mange penge, du har at gøre godt med – og dermed også hvor meget, hver enkelt kalendergave må koste.

Det giver dig et godt udgangspunkt for at sammensætte de forskellige kalendergaver til hende på den bedst mulige måde.

Derefter skal du enten pakke gaverne ind eller præsentere hendes pakkekalender på en anden måde.

Her får du 3 nemme forslag til, hvordan du kan lave en pakkekalender til kvinder uden at bruge oceaner af tid.

Lav en pakkekalender til hende af papirposer

Brune eller hvide papirposer, lukket med en rød sløjfe, er en fin måde at pakke hendes kalendergaver ind på. Især hvis du ikke ligefrem er ekspert i at fremstille smukke gaver.

Skriv tallene fra 1-24 på hver sin pose, læg gaven i – og placer alle poserne i en kurv eller en fin papkasse. Sidstnævnte kan du eventuelt pakke ind i rødt papir, så den bliver endnu pænere. Et par grangrene stukket i kassen pynter endnu mere. Find mere inspiration her.

Pakkekalender med 24 forskellige gaver

Det er hyggeligt med fine gaver i julepapir med gavebånd. At pakke de forskellige kalendergaver til hende ind i hver sin pakke og lægge dem alle i en dekorativ papirsæk, er også en nem måde at skabe en pakkekalender til kvinder på.

Har I et kunstigt juletræ stående hele december, kan du også placere gaverne herunder. Skal hendes pakkekalender være en overraskelse, kan du stå op og placere dem under træet natten til den 1. december, så hun vågner op til alle sine kalendergaver næste morgen. Find mere inspiration her.

En klassisk julesok

Det er altid hyggeligt med en julesok, som passende kan pynte hele december. Den kan samtidig fungere som pakkekalender til hende ved, at du lægger en ny gave i sokken hver aften. Er du bange for, du glemmer det, kan du oprette en note i kalenderen på din telefon. Så får du en reminder, når det er tid til en ny kalendergave til hende. Find en julesok til hende lige her.

Billige kalendergaver til hende

Du kan med fordel indarbejde en række gratis eller billige kalendergaver i pakkekalenderen til hende.

Det giver dig mulighed for helt at spare udgifterne til gaver nogle af dagene i december. På den måde kan du bruge lidt flere penge på nogle af de andre kalendergaver til kvinder.

 • Lad din kone eller kæreste slippe for de sure pligter ved at give hende et gavekort til støvsugning, madlavning eller tøjvask i nogle dage – eller hvilke opgaver i hjemmet, der ellers plejer at være hendes. Imens kan du passende servere en kop kaffe for hende, mens hun slapper af i sofaen.
 • En omgang massage er et hit hos de fleste, og hvis du selv er god til det, kan du sagtens skabe en kalendergave til hende på dén måde.
 • Hvis I har små børn, trænger I begge sikkert til at sove længe engang imellem. Giv den trætte mor et gavekort til at sove længe lørdag og søndag, mens du tager dig af børnene. I kan samtidig hente morgenbrød og sørge for at stå klar med en lækker morgenmad, når hun vågner.
 • Tilbered hendes livret eller bestil take-away efter hendes valg.
 • Find hendes yndlingssnacks og forkæl hendes søde tand med lækre kalendergaver til hende, som hun kan hygge sig med i sofaen. Er hun vild med amerikansk slik, kan du finde masser af dét lige her.
 • Giv hende en dag alene hjemme, hvor hun kan gøre, hvad hun har lyst til. Imens kan du tage børnene med på besøg hos nogle venner eller noget familie.
 • Lav en kalendergave til hende ud af de ting, hun i forvejen bruger. På den måde bruger du ikke flere penge på bundlinjen. Måske har hun en shampoo eller en læbepomade, hun plejer at købe selv. Gå på jagt i hendes toiletskab og find selv gode idéer og bestil tingene online lige her.

Pakkekalender til hende med lækre gaver

Derudover findes der masser af andre gaver, der egner sig perfekt til en pakkekalender til kvinder:

 • Oplevelser. Forkæl hende med et wellnessophold eller måske en ansigtsbehandling eller manicure. Find masser af spændende oplevelser lige her.
 • En personlig besked skrevet med chokolade. Hvis hun elsker søde sager, er en personlig kalendergave til hende i form af chokolade perfekt. Læs mere her.
 • Gaver med tekst og billede. Lad en af kalendergaverne til hende være en kop med billede eller en af de mange andre muligheder, som du finder i denne webshop.
 • En flot plakat. F.eks. af hendes stjernetegn eller med hendes eget navn på, som kan pynte i hjemmet. Find inspiration her.
 • Gourmetoplevelser. Køb en pakkekalender til kvinder med delikatesser i form af både snacks, vin, kaffe og te. Find flere forskellige slags her.
 • Flotte ting til hjemmet. Køb nye pynteting eller andre flotte ting til hjemmet og brug dem som kalendergaver til hende. Find inspiration her.
 • Make-up. De fleste kvinder bruger det, så måske kan du finde noget til hendes pakkekalender, du ved hun bruger eller ønsker sig. Find make-up og meget mere her.
 • Hudpleje. Også noget som mange kvinder bruger. Find masser af gode produkter der kan lægges i en pakkekalender til hende lige her.
 • Gavekort til iTunes. Måske kan du lægge et gavekort i din pakkekalender til hende, der giver hende musik, film eller apps.
 • Cover til smartphone. Find et smart nyt cover til tablet eller smartphone lige her.
 • Gadgets. Gadgets er også for kvinder og du kan finde både de sjove af slagsen og gode, brugbare hjælpemidler til hverdagen lige her.
 • Hårpleje. Mange kvinder elsker at pleje deres hår med gode produkter. Måske passer nogle af dem til hendes pakkekalender? Find gode hårprodukter til kvinder lige her.
 • Parfume. Alle kvinder vil gerne dufte godt og mange har deres faste yndlingsduft, der trænger til en opfyldning. Du kan også forære hende en af dine egne favoritter, når du skal sammensætte en pakkekalender til hende. Find masser af gode parfumer til kvinder lige her.
 • Leggings. Noget mange kvinder har et stort forbrug af – især i de kolde måneder, hvor de kan bruges under en kjole. Find dem her.
 • Hjemmesko. Kvinder fryser ofte deres tæer, så et par hjemmesko kunne være en god idé til en kalendergave. Find inspiration her.
 • Halstørklæde. Et flot halstørklæde, så hun kan holde varmen om vinteren og se godt ud samtidig, er også en af de bedste kalendergaver til kvinder. Find inspiration her.
 • Smykker. De fleste kvinders absolutte yndlingsgave, også når det kommer til hendes pakkekalender. Find flotte smykker til hende, f.eks. øreringe, halskæder eller armbånd lige her.
 • Ørevarmere. Et par ørevarmere til den kolde tid, hvis hun ikke foretrækker at gå med hue, kan også fint være en del af en pakkekalender til hende. Fordelen ved ørevarmere er, at de ikke ødelægger frisuren på samme måde som en vinterhue. Find inspiration her.
 • Hue. En hue hvis hun foretrækker det frem for et par ørevarmere. Du kan finde smarte huer til pakkekalenderen lige her.
 • Kaffe eller te. Lidt ekstra god kaffe eller noget special-te kan varme på de kolde dage, mens I tæller ned til jul. Find det her.
 • Vin. En god flaske vin som hun elsker - eller måske en helt ny slags, som hun ikke har prøvet før – passer fint i en pakkekalender til kvinder. Find inspiration her.
 • Duftlys. Duftlys til en hyggelig aften og som pynter i vindueskarmen eller på bordet, kan være en fin kalendergave til kvinder. Find inspiration her.
 • Ting til husholdningen. Måske mangler hun nogle nye ting til køkkenet eller til husholdningen generelt? Find masser af gode eksempler på ting lige her.
 • Lækkerier fra Nicolas Vahé. Den populære koks gourmetserie er populær alle vegne, og især de forskellige blandinger med salt er oplagte gaver i pakkekalenderen. Find dem her.

Færdig pakkekalender og julekalender til hende

Vil du gerne give din kone, kæreste, søster eller veninde en pakkekalender, men er du udfordret på både tid og opfindsomhed?

Så kan du heldigvis også finde en færdig pakkekalender til kvinder med 24 forskellige gaver, som du kan få leveret direkte hjem til dig.

Dem kan du finde her:

Du kan også købe en julekalender til kvinder med lækker lakrids eller chokolade. Find dem på denne side.