Julesokker med navn

Julesokker med navn kan være med til at gøre julen ekstra hyggelig. Udover at tilføre julestemning og udgøre en del af hjemmets julepynt, bliver de også for mange børn og voksne et dejligt omdrejningspunkt i hele december: Det er nemlig i den enkeltes julesok med navn, man kan være heldig at finde en lille gave eller en håndfuld julegodter på en stemningsfuld decembermorgen.

Hvordan traditionen er for at bruge julesokker med navn, varierer fra familie til familie. Nogle steder er der en lille gave i den voksnes eller barnets julesok hver dag. Andre steder er det kun i weekenden eller måske blot om søndagen. Nogle familier lægger også et stykke slik eller hjemmebag i julesokkerne dagligt, i stedet for gaver.

Uanset hvordan jeres julesokker med navn bliver brugt, starter traditionen dog med at anskaffe sig en personlig julesok til hvert barn – eller måske endda hvert familiemedlem. Og det kan du gøre i denne webshop.

Du kan også finde inspiration til familiens julesokker – med eller uden navn – herunder.

Personlige julesokker med navn

Hvis der er mange børn i familien, kan julesokker med navn være oplagte, så alle kan kende forskel på, hvilken julesok, der tilhører hvem.

Derudover er en personlig julesok med navn en sød måde at gøre jeres julepynt unik på.

Der findes mange forskellige julesokker med navn og du kan derfor både finde en klassisk rød julesok og dekorative julesokker med søde rensdyr, snemænd og nisser.

Særligt online forhandles der et væld af forskellige julesokker med navn i mange forskellige designs. Du kan også købe julesokker uden navn, hvis du foretrækker dét.

Køb julesokker med navn online her.

Moderne design julesokker

Er du ikke til julesokker med navn og i stedet mere vild med moderne design julesokker, har du også forskellige muligheder.

Du kan for eksempel finde moderne julesokker fra kendte mærker som Ferm Living, Fabelab, Cam Cam og Liewood. Fælles for dem alle er, at hver enkelt julesok har et stilrent design i rolige farver, som passer til den øvrige moderne indretning.

Find moderne julesokker her.

Du kan også finde julesokker her eller Ib Laursen julesokker her. Er du vild med universet med de søde Trip Trap nisser, kan du finde en smuk Klarborg julesok her.

Andre julesokker

Er du hverken til julesokker med navn eller de moderne julesokker, skuffer det online udvalg stadig ikke - og der er masser af anderledes julesokker for enhver smag. Du kan for eksempel finde både Harry Potter julesokker samt Superman og Batman julesokker. Der er også helt almindelige røde julesokker med hvidt plys, hvis du elsker det klassiske, men stadig gerne vil have et enkelt udtryk.

Du kan købe det hele her.

Der er også andre julesokker i forskellige designs i denne shop, hvis du stadig ikke har fundet en favorit.

Hjemmelavede julesokker med navn

Er du kreativ, kan du kaste dig ud i at lave hjemmelavede julesokker med navn til familien. Det er i øvrigt ikke særlig svært, hvis bare du ved, hvordan man broderer. Du kan nemlig købe færdige sæt, der indeholder alt det, du har brug for til at lave hjemmelade julesokker: Selve julesokken, garn, broderinål og mønster.

Om du skal lave hjemmelavede julesokker med navn eller uden navn er i øvrigt helt op til dig selv.

Find broderisæt til julesokker her.

Vil du hellere lave strikkede julesokker eller hæklede julesokker, kan du også det. Opskrifter på julesokker kan du købe online her og der er flere forskellige. Lige fra chunky knit til klassiske julesokker i strik.

Julesok til hund, kat og andre kæledyr

Har du hund eller kat i familien, og synes du ikke at de skal snydes for lidt julegodter, så kan du også finde julesokker til kæledyr.

Denne julesok med piv er for eksempel oplagt til din hund og en julesok til katten kan du finde her.

Varianter i den billige ende af prisskalaen er også oplagte julesokker til hund og kat. Så gør det nemlig ikke så meget, hvis en ivrig hund skulle komme til at ødelægge sokken

Du finder billige julesokker her.

Tips til valg af julesokker

Når du skal vælge hvilke julesokker med navn familien skal have, er det en god idé at tænke over, hvor stor den pågældende julesok er. De fleste julesokker er omkring 40 cm lange og det er en fin størrelse til de fleste kalendergaver eller adventsgaver.

Hvis julesokken er meget lille, kan du dog risikere ikke at kunne få plads til gaverne i den. Pas derfor på med at købe en julesok med navn, der er alt for lille.

Skulle du alligevel komme ud for, at din gave ikke passer ned i julesokken, kan du naturligvis altid løse dette ved at placere gaven på gulvet foran den pågældende julesok. Er der flere børn i familien, så sæt gerne et navnemærkat på pakken, så der ikke opstår tvivl om, hvem gaven tilhører.

Udover at tænke over størrelsen på familiens julesokker med navn, kan det også være en god ide at overveje designet. I hvert fald hvis du skal købe en personlig julesok til familiens første barn og måske en dag drømmer om at få flere.

En del af traditionen for børn når det kommer til julesokker er nemlig det genkendelige i, at julesokken hvert år er den samme. Det ser dog pænest ud, hvis alle børnenes julesokker matcher hinanden i farveskala og design. Derfor kan det være oplagt at vælge en julesok med navn i klassiske julefarver, som altid vil være at finde på julehylderne fremover. På den måde kan alle dine fremtidige børn få julesokker med navn, der passer sammen udtryksmæssigt.

Ting du kan putte i familiens julesokker

Du kan putte lige præcis det i familiens julesokker, du har lyst til, men du kan finde inspiration til gaverne her:

  • Slik fra USA. Dansk slik er lækkert, men også noget de fleste er vant til i forvejen. Overraskelsen bliver derfor endnu større, hvis du vælger at lægge slik fra USA, England eller Japan i familiens julesokker i steder. Find det online her.
  • Plejeprodukter. Skal du finde indhold til julesokken, som passer til en voksen eller en teenager, er plejeprodukter gode forslag. Med priser helt ned til 20 kroner er der desuden masser af gaver at vælge imellem i denne webshop.
  • Legetøj til de små. Leder du efter legetøj til de mindre børn, kan du finde gaver til julesokken fra 9 kroner op opefter online her.
  • Legetøj til de store. Skal der legetøj i barnets julesok med navn er der masser af muligheder til både de store børn – og de mindre – i denne webshop.

Du kan i øvrigt finde flere ideer på siden Kalendergaver.