Bjørn Wiinblad julepynt

Bjørn Wiinblad julepynt er oftest lavet af hvidt porcelæn, som er er dekoreret med hans klassiske fine motiver. Samler du på Bjørn Wiinblad produkter, så vil du elske de små fine stykker julepynt. Det vil du nok også, selvom du ikke er påbegyndt en samling endnu. Se udvalget herunder, og vælg et fint stykke julepynt.

Med Bjørn Wiinblads julepynt får du julepynt, som er dansk design med en stolt tradition bag sig. Skal din samling af julepynt også indeholde julepynt fra Bjørn Wiinblad, så bestil det fra udvalget her nederst på siden.

Hvad kan Bjørn Wiinblad julepynt være?

I udvalget af Bjørn Wiinblad julepynt kan du for eksempel finde noget flot pynt til juletræet. Du kan også finde julepynt, som er beregnet til at blive hængt op i for eksempel vinduet. Meget af det kan ses fra alle sider, så det hænger smukkest på et sted, hvor der er god plads omkring det.

Noget af julepynten er rummeligt. Det betyder, at der kan være for eksempel grangrene eller godter i det. Det er super hyggeligt. De hængende stykker julepynt er forsynet med en fin silkesnor med Bjørn Wiinblads karakteristiske underskrift påført.

Noget af Bjørn Wiinblads julepynt er som tidligere nævnt lavet af hvidt porcelæn med hans traditionelle tegninger på. Andre kan være lavet af messing med de fineste udskæringer i. Hvilken form for julepynt fra Bjørn Wiinblad foretrækker du? Måske lidt af hvert?

Ønsker du at supplere din samling, eller vil du gerne til at starte en samling op? Du har i hvert fald et godt og varieret udvalg af hans julepynt herunder. Lad dig inspirere til at vælge nogle nye stykker yndlings-julepynt, eller vælg noget af julepynten ud, og giv det i julegave.

Køb din julepynt online - Se udvalget her!

Julen er fuld af dejlige traditioner. Lad det at hænge Bjørn Wiinblad julepynt op i hjemmet være en af dine nye traditioner. Køb online fra udvalget her.

Viser 0 ud af 0 resultater