Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Juleophold – en fantastisk juleoplevelse!

Rejs væk fra juleræset og de fyldte stormagasiner – lad julefreden sænke sig foran pejsen på en romantisk, juleudsmykket kro i Danmark. Fejr julen i ro og mag med dem, du har kærest – tag på juleophold, og glem alt om frygten for at brænde julestegen og brunkagerne på.  Læs med her, hvis du ønsker inspiration til, hvor din jul skal fejres i år.

Flere og flere vælger at holde jul på hotel, kro eller højskole – og det med god grund! For et juleophold er et perfekt valg, hvis du ønsker en jul i fred og ro langt fra hverdagens trængsel og alarm. På et juleophold spreder duften af klejner, juleand og brunede kartofler sig hurtigere end den gode julestemning, og stuerne er pyntet op til jul, så du, dine kære og resten af hotellets gæster kan synge julen ind på klassisk vis. Du skal blot bestemme dig for hvor og hvornår – så klarer hotellet eller kroen resten! Herunder kan du se, hvor du eventuelt kan tage på en kortere eller længere juleferie.

Juleophold fyldt med gode juleoplevelser

Flere kroer og hoteller har i november og december juletilbud på entrébilletter til jul i blandt andet Tivoli og Den Gamle By. Om du er juleentusiast eller ej – juleopholdet og de mange aktiviteter skal nok sætte gnister til dit julehumør! Lad timerne flyve i godt selskab til duften af brændte mandler og synet af julemænd og funklende lys, inden turen endnu en gang går hjemad mod kroen eller hotellet.

Er du heldig, kan du finde et julemarked i nærheden af dit juleophold. Få styr på de sidste julegaver i rolige omgivelser, og lad julefreden sænke sig til synet af nisselandskaber, julegodter og pyntede juletræer.  

Juleophold på Bandholm Hotel, Lolland

Igen i år inviterer Bandholm Hotel til juleophold og juleaften i hyggelige rammer med god julestemning og dertilhørende traditionel julemad. Glem alt om hverdag og tarvelige pligter – nyd julefreden ved havet i idylliske omgivelser! Start dagen med en lækker morgenbuffet i eksklusivt udsmykkede lokaler, inden du begiver dig ud i det smukke julelandsskab.

Besøg havnebyen Bandholm, hvis gule pakhuse emmer af julestemning, når sneen daler. Julemiddagen står på and, flæskesteg, kartofler, rødkål – og selvfølgelig risalamande til dessert. Alt sammen lavet på god, gammeldags vis.

Tag til Bandholm Hotel på juleophold, så er du selvskrevet en traditionel jul i smukke omgivelser. 

Juleophold på Benniksgaard, Sønderjylland

Eller rejs tilbage i tiden, og hold jul som i gamle dage. Tag på juleophold på Benniksgaard, hvor der keres for de danske juletraditioner, juleanden og timevis af hyggelige julestunder i samvær med dine nærmeste.

Skyd festlighederne i gang lillejuleaften, hvor Benniksgaard inviterer på velsmagende æbleskiver, inden aftenens musiske indslag synger julen ind i smukt dekorerede lokaler.

Vågn op til en lækker morgenbuffet sammen med hotellets andre gæster juleaftensdag, inden Gråsten Slotskirke inviterer til julegudstjeneste. Efter gudstjenesten kan du nyde et glas gløgg i pejsestuen, inden den traditionelle julemad – and, flæskesteg, brunede kartofler, risalamande og meget mere, serveres i hotellets udsmykkede julelokale.

Tager du en gave med til en værdi af ca. 50 kr., kan du efter julemiddagen tage del i hotellets pakkeleg oppe på Høloftet. Mere julet bliver det ikke! 

Juleophold på Kokkedal Slot, Hørsholm

Inviter din kæreste, ægtefælle eller bedste veninde på et romantisk juleophold på Kokkedal Slot. Nyd de smukke omgivelser og juleudsmykkede lokaler i december måned, og lad slottet være jeres base, når I skal på juleshopping i København.

Lad julefreden sænke sig med en tur til det idylliske juletivoli, hvor duften af gløgg, brændte mandler og de mange overdådige lysdekorationer får både romantikken og julestemningen til at vokse.

Fejr juleaftenen i magiske omgivelser på Restaurant Slotskælderen fra 1746. I den imponerende Taffelsal finder du levende lys, smukke juledekorationer og ikke mindst en fantastisk julemenu tilberedt af slottets dygtige kokke. Lad det kime til julefest – nyd din juleaften med dine nærmeste i romantiske omgivelser! 

Juleophold på Hindsgavl Slot, Middelfart

Lad julefreden sænke sig i naturskønne omgivelser – tag på juleophold på Hindsgavl Slot. H.C. Andersen erklærede i sin tid området omkring Hindsgavl for Danmarks smukkest sted – og det med god grund!

Rejs væk fra hverdagens trængsel og alarm, og find roen og julestemningen i romantiske omgivelser til duften af brændte mandler og gløgg. Traditionen tro inviterer Hindsgavl Slot til traditionel jul med lækker julemad i hyggelige omgivelser.

Det julepyntede slot byder på lækre julemiddage, kreative aktiviteter for børn såvel som voksne og guidede ture i Hindsgavl Dyrehave. Juleaften står på lækker treretters menu og dans om juletræet med slottets andre gæster, inden aftenen afsluttes med aftenkaffe og juleknas i slottets juleudsmykkede stue. 

Giv et juleophold i julegave

Til manden eller kvinden der har alt – din mand eller kvinde – vil et juleophold være den perfekte julegave. Gaven skal selvfølgelig bruges sammen med dig. Der findes masser af muligheder for gavekort til ophold

Højskoleophold i julen

Blandt børnefamilier, singler og seniorer bliver det mere og mere populært at tage på højskoleophold i julen. Den Grundtvigianske tradition vækkes for alvor til livs i juletiden, så hvorfor ikke gribe chancen og synge julen ind på en højskole?

Mød nye mennesker, vær med til kreative aktiviteter, juleglæde og julebag. Tag afsted med din partner, familien eller som single – der er rig mulighed for at møde nye mennesker, når du tager på juleophold på højskole. Nedenfor kan du læse mere om to af Danmarks mange højskoler, som inviterer på julehygge mellem jul og nytår: 

Kulinarisk juleophold på Jaruplund Højskole, Flensborg

Jaruplund Højskole bliver der lagt særligt vægt på de overdådige julemiddage og kulinariske smagsoplevelser, vi omringes af i juletiden.

Programmet byder i juledagene på dagsture til Flensborg og Slesvig, julemarkeder, symfoniorkestre og smagsprøver på og foredrag om rom, vin, øl og alt godt til ganen.

Lær dig selv, dine medkursister og naturens mange smagsfulde gaver at kende. Lad julefreden sænke sig til højskolehygge i julen med ligesindede! 

Læringsrigt juleophold på Krogerup højskole, Humlebæk

Igen i år inviterer Krogerup Højskole på et overflødighedshorn af spændende foredrag og aktiviteter for krop og sjæl.

Mød nye mennesker, og bliv beriget af deres historier om alt det gode – og til tider mindre gode – vi støder på i løbet af vores liv. Juleopholdet er spækket med interessante foredrag, workshops og ikke mindst juletræspyntning og lækker julemad.

Lær dig selv, dine kære og dine medkursister bedre at kende – tag på højskoleophold på Krogerup i julen!