Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Adventsgaver til teenager

At finde de rigtige adventsgaver til teenageren kan være lidt af en udfordring. Selv om du gør dig umage, er det slet ikke sikkert, at teenageren er enig i, at gaverne er geniale. Derfor kan det være godt med inspiration. Det kan du finde herunder. Og ellers tjek udvalget af færdige adventskalendere nederst på siden.

Adventsgaver til en teenager kan være meget forskellige. Det er dog både nemmere for dig og bedre for teenageren, at det nu kun drejer sig om fire lidt større gaver frem for 24 mindre. Få gode forslag her, og kig også nederst på siden – her finder du nemlig skønne delikatesse-adventskalendere. Dem kan alle bruge. Også din teenager.

Forslag til adventskalendere til teenageren

Har du besluttet dig for at køre med adventskalender til teenageren, så kan det enten være en, som du selv finder fire egnede gaver til, eller det kan være en færdiglavet. Der er fordele ved begge modeller, og det er selvfølgelig op til dig selv, om du vælger det ene eller det andet. Hovedsagen er, at du får en glæde ved at give det store barn noget, som han eller hun kan bruge.

Du bør naturligvis gå efter nogle gaver, som passer til den pågældende teenager. Her får du et bredt udvalg af gaveidéer, der egner sig som adventsgaver til en teenager.

  • Oplevelser - Giv husets teenager en oplevelse i adventsgave. F.eks. et gavekort til biograf, zoo eller Tivoli. 
  • Gadgets - Der findes mange sjove og brugbare gadgets til teenagere. 
  • Elektronik - For mange teenagere er elektronik helt uundværligt. En gaveidé kunne for eksempel være høretelefoner, højtalere, spil eller lignende.
  • Spil - Spil kan være både brætspil eller digitale spil. Mange store børn elsker at spille spil.
  • Tøj - Find noget lækkert tøj, som din teenager kan bruge. Det kan for eksempel være undertøj, strømper, bælter eller noget andet, der ikke er for stort eller for dyrt.
  • Plejeprodukter - Både drenge og piger har brug for produkter til personlig pleje. Det kan være sådan noget som shampoo, creme, parfume, barbergrej, deodorant, hårpynt og lignende.
  • Hobbyting - Har din teenager en hobby, så vil det være et hit med noget, der kan bruges i den forbindelse. Det kunne være fiskegrej, garn, perler, opskriftsbøger, tegneting osv.
  • Makeup - Makeup kan være nyt og spændende for det unge menneske. Giv eventuelt din teenager noget makeup, som er økologisk og fri for giftige stoffer.
  • Delikatesser - Alle kan bruge delikatesser. Uanset din alder, så er det altid noget, der går lige ind. Se det lækre udvalg af færdiglavede adventsgaver fra diverse producenter af delikatesser herunder. Som en adventsgave til teenageren er de lige i øjet.

Gør det nemt for dig selv, og give den unge en adventskalender, som er lavet, og som du kan være (næsten) sikker på, går lige hjem. Køb den med det samme, så er den del af julen reddet.

Find flere gode adventsgaver til teenagere i udvalget her!

Mangler du stadig et par adventsgaver til husets teenager, så kan du finde noget velsmagende og nemt blandt udvalget herunder eller du kan købe en færdig adventskalender her.

Viser 3 ud af 3 resultater
Adventskalender til børn og barnlige sjæle
Adventskalender til børn og barnlige…
375.00 DKK.
Adventskalender med Rødvin - deluxe - Uden Lakrids by Bülow
Adventskalender med Rødvin - deluxe -…
649.00 DKK.
Adventskalender med Rødvin - deluxe - Med Lakrids by Bülow
Adventskalender med Rødvin - deluxe -…
699.00 DKK.