Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Adventsgaver til hende

Det er slet ikke så svært at finde adventsgaver til hende, som vil vække både glæde og begejstring. Heller ikke selvom dit budget til gaverne til kvinden i dit liv eller din veninde er stramt. Du kan nemlig både finde billige og små adventsgaver til hende og gaver, der befinder sig i den dyrere ende af skalaen.

Vi har samlet alle forslagene på denne side, så du nemt kan finde netop din adventsgaver til hende, som du har planer om at pakke ind i år.

Små adventsgaver til hende

Flere af de foreslåede adventsgaver til hende nedenfor er oplagte, hvis I bor sammen. Nogle af dem kan dog sagtens bruges, selvom I måtte leve under hvert sit tag.  Desuden er nogle af de små adventsgaver til hende endda gratis.

De andre er billige - og samtidig praktiske:

 • Bor du sammen med hende, der skal have adventsgaver i år? Så er en dag med forkælelse oplagt. Adventsgaven til hende kan indeholde for eksempel hjemmelavet brunch, hjemmebagt kage, livretten til aftensmad eller at måtte bestemme, hvad dagen skal bruges på.
 • Giv en surpriseaften eller eftermiddag i adventsgave til hende. Aftal med hendes nærmeste veninder, at hun bliver afhentet til nogle hyggelige timer udenfor hjemmet – uden at hun ved, hvad der skal ske.
 • En god adventsgave til hende er også at lade hende slippe for at gøre en af de ting, hun normalt helst er fri for eller nødt til. For eksempel at stå for aftensmaden, støvsuge møblerne eller gøre badeværelset hovedrent.
 • Gode adventsgaver til hende kan altid findes ved at forære den heldige kvinde noget, hun i forveejn har brug for eller benytter. Det kan være hendes mascara snart er tom, at hun mangler en ny neglelak eller hun skal forkæles med en hårkur. Du kan finde det hele i denne wesbhop.
 • Du kan også købe søde adventsgaver til hende, der elsker at snacke. Du finder for eksempel et lækkert udvalg af amerikansk slik online her.

Flere ideer til adventsgaver til hende

Vil du gerne finde konkrete adventsgaver er der også masser af muligheder:

 • Oplevelser. At forkæle med et wellnessophold eller måske en ansigtsbehandling eller manicure er altid gode adventsgaver til hende. Du kan finde det hele her.
 • Nye ting til hjemmet. Nye pynteting eller praktiske ting til hjemmet er også oplagte, når du leder efter adventsgaver til kvinder. Find et stort udvalg her.
 • Personlig chokolade. Hvis hun elsker søde sager, er en personlig adventsgave til lavet af chokolade oplagt. Få for eksempel skrevet en hilsen i lækker belgisk chokolade lige her.
 • Sengetøj af bambus: Blødt som silke og med mange andre fantastiske egenskaber der skaber mulighed for bedre søvn. Find det her.
 • Lækre smagsoplevelser. Delikatesser i form af både snacks, vin, kaffe eller andre lækkerier er også altid gode adventsgaver til kvinder. Find flere forskellige slags her.
 • Makeup. Hvis der er makeup du ved, modtageren bruger, er adventsgaver til hende af denne slags også populære. Du kan desuden finde makeup i mange forskellige prisklasser. Se blot her.
 • Hudpleje. Mange kvinder holder af at pleje huden. Derfor kan du også bruge hudplejeprodukter som adventsgaver til din veninde, mor, kone eller søster. Find masser af gode produkter her
 • Te. En god og velduftende te kan varme på de kolde dage og er modtageren af dine adventsgaver til hende ivrig tedrikker, er det oplagt at pakke nogle nye spændende smagsvarianter ind. Dem finder du her.
 • Cover til smartphone. Læg et nyt flot cover i adventsgaven og skab lidt fornyelse i hendes hverdag med et af de flotte eksemplarer fra denne webshop.
 • Lækre hårprodukter. Et smukt hår kommer ikke altid af sig selv. Derfor er der også gode adventsgaver til kvinder på denne virtuelle hylde. Find alt fra shampoo til hårmasker online her.
 • Parfume. Uanset om hende der skal have adventsgaver i år har en yndlingsduft eller skal prøve noget andet, er der masser af muligheder lige her.
 • Smykker. De fleste kvinders absolutte yndlingsgave er smykker – og det gælder også når det kommer til adventsgaver til hende. Find flotte smykker som øreringe, halskæder eller armbånd i denne webshop.
 • Duftlys. Duftlys er lækre på for eksempel badeværelset, stuen, soveværelset eller entréen – og mange pynter rigtig fint samtidig. Se for eksempel disse.
 • Lækkerier fra Nicolas Vahé. De lækre produkter fra den franske kok er populære overalt og en kaffesirup, krydderiblanding eller lækre snacks er fine adventsgaver til hende. Find det hele her.

Sjove gadgets du kan give som adventsgave til hende

Nogle gange skal gaven være noget sjovt eller en ting som hun ikke anede hun havde brug for. Der kommer konstant nye, sjove og brugbare gadgets på markedet og måske kan du finde en god adventsgave til hende blandt nedenstående udvalg.

Viser 10 ud af 10 resultater
Playdog boldkaster til hunde
Playdog boldkaster til hunde
109.00 DKK.
Aktivitetsbold med sugekop til hunde
Aktivitetsbold med sugekop til hunde
109.00 DKK.
Bamse med LED-lys - 50 cm
Bamse med LED-lys - 50 cm
139.00 DKK.
Legetæppe til hunde
Legetæppe til hunde
149.00 DKK.
Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød
Mini luftfugter med mulighed for …
159.00 DKK.
DIY Eksplosions æske til billeder
DIY Eksplosions æske til billeder
179.00 DKK.
Mr. Lamp væglampe  -  mand på stige
Mr. Lamp væglampe - mand på …
229.00 DKK.
Innovativ 4-i-1 lanterne
Innovativ 4-i-1 lanterne
260.00 DKK.
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
-10%
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
335.00 DKK.299.00 DKK.
Grill sæt i kuffert
-25%
Grill sæt i kuffert
399.00 DKK.299.00 DKK.

Pak dine adventsgaver til hende fint ind

Er du ikke den store mester i gaveindpakning, kan du sagtens sørge for de forskellige adventsgaver ser indbydende ud. For eksempel ved at købe en adventskalender, der kan hænges op på væggen og bruges år efter år. Sådan en kan du finde her.

Du kan også holde adventsgaverne helt simple ved at lægge dem i en gavepose. Dem kan du både finde i supermarkeder og online her.