Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Julegaver til forældre

Skal der ligge fælles julegaver til mor og far under juletræet i år, kan vores artikel om julegaveideer til forældre måske give dig en hjælpende hånd. Her har vi nemlig samlet alle de forslag til fælles julegaver, som kan bruges af både mor og far eller sammen.

De mange julegaver til forældre er inddelt efter, hvilken kategori de tilhører. Du kan derfor enten gå på opdagelse blandt populære julegaveideer til forældre, hjemmelavede julegaver til mor og far – eller kigge på nogle af de personlige julegaveideer.

Du finder det hele herunder.

Gode julegaveideer til forældre

Måske kender du allerede de klassiske julegaver til forældre, men det kan også være, du finder et par nye julegaveideer, du kan bruge som en fælles gave til din mor og far.

 • Oplevelser. Når børnene er blevet store, og der igen er tid til at opleve noget nyt, holder mange forældre af netop dét. Det kan dog være svært at finde på, hvad oplevelsen skal være - og at tage initiativ til den. Det kan du hjælpe med, hvis du køber en oplevelsesgave til dine forældre i julegave. Denne type gave kan samtidig give anledning til gode aktiviteter for hele familien, hvis du vælger en julegave, der kan deles af både børn og voksne. Det kan f.eks. være musical, teater, biograf, sportsevents eller en af de mange andre oplevelser lige her.
 • Julegaver til hjemmet. En fælles julegave til din mor og far kan også være noget, de mangler til hjemmet, eller som de længe har ønsket sig. Måske sætter de pris på et specielt design eller flot kunst til væggene. Det kan også være, de kunne bruge en praktisk julegave til hjemmet. Som for eksempel en robotstøvsuger? Du kan finde et stort udvalg af det hele i denne webshop.
 • Produkter til bedre søvn: Giv dine forældre nogle af de nyskabende produkter der er kommet på markedet, som kan give øget søvnkvalitet. Det kan f.eks. være en tyngdedyne, en hovedpude med kølende effekt eller sengetøj af det rigtige materiale. Find det hele her.
 • En smagekasse. Holder din forældre af rom, whisky, portvin, gin eller noget helt andet? Så kan en såkaldt smagekasse med flere forskellige varianter være en god julegave til din mor og far, hvis de skal forkæles. Der er er stort udvalg online her.
 • Det perfekte sengetøj: Giv dine forældre lækkert sengetøk af 100% økologisk bomuld i julegave. Læs mere her.
 • Trafikalarm: Med en trafikalarm i bilen, kan dine forældre undgå bøder og ulykker. Det er en fantastisk opfindelse og nem at bruge. Læs mere om trafikalarmen til bilen her.
 • Brætspil. Holder din mor og far af at spille brætspil – enten sammen eller med venner og familie – er det måske på tide med et nyt af slagsen. Denne julegave til forældre er især god, fordi den samtidig indbyder til hygge og spillesjov med dig, der forærer dem gaven. Find et stort udvalg her.
 • En gavekurv. En kurv fyldt med forkælelse er en af de gode julegaver til forældre, som ikke ønsker sig noget og heller synes, de mangler noget. Luksuschokolade, en god flaske vin eller andre lækkerier kan man nemlig altid bruge. Du kan enten selv sammensætte en julegave til din mor og far med alle de ting, de holder af – eller købe en færdiglavet gavekurv online her.
 • Gadgets. Måske har dine forældre endnu ikke stiftet bekendtskab med fænomenet gadgets. I så fald er det måske på tide. Der findes nemlig mange gadgets på markedet, som din mor og far vil blive glade for. Enten fordi de er sjove eller fordi de opfylder et praktisk behov i hverdagen. Du kan finde et stort udvalg her.
 • Haveredskaber. Holder dine forældre af at gå i haven? Så skal julegaven til mor og far måske være af den grønne slags. Enten i form af haveredskaber, som du kan finde her – eller nye planter til haven eller drivhuset i denne webshop.

Personlige julegaver til forældre

Julegaver til forældre må gerne være personlige. Jeres relation er jo af naturlige årsager tæt og kærligheden imellem jer alle stor. Leder du efter en julegave til din mor og far, der kan mere end blot opfylde et praktisk ønske, er følgende julegaveideer til forældre måske noget for dig.

 • Fotogaver. De fleste forældre er glade og stolte over deres børn – og når de er flyttet hjemmefra, ses I måske ikke altid så meget, som I alle ønsker. Måske er der endda kommet børnebørn til, som også fylder meget i hjerterne hos dine forældre. Her er fotogaver en oplagt julegave til din mor og far. Der findes mange forskellige slags – lige fra de klassiske fotoprints og fotokalendere til krus og fotobøger. Find inspiration her.
 • Julegaver med tekst og billede. Giv dine forældre en personlig gave med dine egne billeder som det vigtigste motiv eller en gave med navn. Du kan finde inspiration i denne webshop.
 • Karikaturtegning. En sjov tegning af hele familien eller et personligt portræt af dine forældre er en anderledes og meget personlig julegave til far og mor. Denne julegave er desuden nemt at få arrangeret, fordi det hele foregår online. Læs mere her.
 • En billedplakat. Plakater med mange forskellige fotos er en god måde at få pyntet væggen på og samtidig få præsenteret en masse gode minder fra det forgangne år. Dette er derfor en oplagt fælles julegave til forældre, der holder af at have billeder af familien hængende fremme. Find dem her.

Lav selv julegaver til mor og far

Hjemmelavede julegaver til mor og far bliver som regel taget godt imod. Især hvis du laver en julegave, der kan bruges til noget praktisk eller pynte i hjemmet. Lav selv julegaver til forældre er i øvrigt en oplagt gaveide fra dine egne børn til dine forældre, hvis de er så heldige, at du har gjort dem til bedsteforældre.

En hjemmelavet julegave til forældre er især en god ide, når din mor og far ikke ønsker sig noget – og ofte er gaverne billige at fremstille. Gode julegaveideer til far og mor af den hjemmelavede slags kan være:

 • Nøgleringe. Hjemmelavede nøgleringe er julegaver til din mor og far som er nemme at lave for både store og små. Især hvis du laver dem af krympeplast.  Du maler, tegner eller skriver blot på den særlige plast og putter det i ovnen, hvor det krymper til 40% af sin størrelse. Du kan finde alt det du skal bruge her.
 • Lysestager. Det er også nemt at lave personlige og hjemmelavede lysestager med et simpelt glas og vinduesmaling eller vandfaste tuscher. Du kan også dekorere glassene med perler eller andre ting, der passer ind i indretningen hos dine forældre. Find det hele her.
 • Krus med motiver. En kop kaffe eller te bliver kun bedre af, at den er serveret i et hjemmelavet krus man har fået, af en man holder af. Et sæt hjemmelavede krus er derfor en oplagt julegave til forældre, der starter dagen på denne måde. Gaven er nem at lave og du finder alt det nødvendige online her.
 • Viskestykker. Du kan sagtens lave hjemmelavede julegaver til dine forældre i stof, selvom du ikke kan sy. Det kræver blot et færdiglavet viskestykke og et sæt tekstiltuscher. Du kan læse hvordan du gør og købe tuscherne lige her.

Du kan desuden finde endnu flere idéer til hjemmelavede julegaver til mor og far på denne side.

Sjove julegaver til forældre der har alt

Er det svært at finde på nye gaveideer til dine forældre, så kan du kigge efter sjove og brugbare gadgets. I udvalget herunder kan du finde gode ideer til brugbare og sjove julegaver til dine forældre.

Viser 28 ud af 28 resultater
Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød
Mini luftfugter med mulighed for …
159.00 DKK.
Newyes B5 - Smart Notesbog
Newyes B5 - Smart Notesbog
179.00 DKK.
Storm Glass Large - Din Vejrstation
-38%
Storm Glass Large - Din Vejrstation
289.00 DKK.179.00 DKK.
Transportabel havegrill til kul
Transportabel havegrill til kul
199.00 DKK.
Elektrisk barbermaskine - Genopladelig
-20%
Elektrisk barbermaskine - Genopladelig
249.00 DKK.199.00 DKK.
Baby bruser til badekar - båd med ænder
Baby bruser til badekar - båd med ænder
209.00 DKK.
Elefant pude til børn - 60cm
-26%
Elefant pude til børn - 60cm
299.00 DKK.219.00 DKK.
Vækkeur med lys - Wake-Up Light
-23%
Vækkeur med lys - Wake-Up Light
299.00 DKK.229.00 DKK.
Vækkeur med skydeskive
Vækkeur med skydeskive
229.00 DKK.
Mr. Lamp loftlampe  -  den klatrende mand
Mr. Lamp loftlampe - den …
229.00 DKK.
Sød bamse der leger titte bøh
-42%
Sød bamse der leger titte bøh
399.00 DKK.229.00 DKK.
Ball øl køledispenser
-4%
Ball øl køledispenser
249.00 DKK.239.00 DKK.
Elektrisk kedel med LED 2200W
Elektrisk kedel med LED 2200W
239.00 DKK.
Bamsebuket Lyserød
Bamsebuket Lyserød
249.00 DKK.
Effektiv negletørrer med UV og LED  -  Sun X5 MAX
Effektiv negletørrer med UV og LED …
249.00 DKK.
Innovativ 4-i-1 lanterne
Innovativ 4-i-1 lanterne
260.00 DKK.
Kvalitets Bluetooth Højtaler - S207L
Kvalitets Bluetooth Højtaler - S207L
299.00 DKK.
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
-10%
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
335.00 DKK.299.00 DKK.
Grill sæt i kuffert
-25%
Grill sæt i kuffert
399.00 DKK.299.00 DKK.
Isspand med indbygget højtalere
Isspand med indbygget højtalere
319.00 DKK.
Vintønde i træ - Til opbevaring af vin
Vintønde i træ - Til opbevaring af vin
349.00 DKK.
Mikroskop til mobilen - Tipscope
Mikroskop til mobilen - Tipscope
349.00 DKK.
Trådløst stereo earbuds UiiSii TWS60
-28%
Trådløst stereo earbuds UiiSii TWS60
599.00 DKK.429.00 DKK.
Kork Globus stor 25 cm. - hvor har du været?
-20%
Kork Globus stor 25 cm. - hvor har du…
599.00 DKK.479.00 DKK.
Kompakt symaskine 6 V 1000 mA - transportabel
-8%
Kompakt symaskine 6 V 1000 mA - …
599.00 DKK.549.00 DKK.
Hættetrøje "By Gniske" - Sort/Grå Hoddie
-25%
Hættetrøje "By Gniske" - Sort/Grå Hoddie
799.00 DKK.599.00 DKK.
Smart lampe med svævende pære
-51%
Smart lampe med svævende pære
1299.00 DKK.629.00 DKK.
RangeFinder IMeter / Afstandsmåler i Sort
RangeFinder IMeter / Afstandsmåler i…
799.00 DKK.