Adventsgaver til forældre

Det er så skønt at blive forkælet. Og især julen er en god anledning til at blive forkælet og forkæle andre. Forældre giver pakke- eller adventskalendere til deres børn. Fik du også det, da du var barn, så er det måske på tide at gengælde det? Men det kan være svært at finde på adventsgaver til forældre, så læs med her, find masser af inspiration til både mor og far og få konkrete idéer nederst på siden – lige til at bestille hjem!

Julen er gavernes tid – og ikke kun juleaften. Giv dine forældre mulighed for at tage forskud på glæderne – og gaverne – med en adventskalender. For det er noget nemmere og billigere at finde på brugbare gaver til de fire sidste søndage inden juleaften end at skulle købe 24 gaver til en hel pakkekalender.

Find inspiration til adventsgaver til forældre

Men selvom det ”kun” er fire gaver, du skal finde på, kan det godt være svært. Især hvis kalenderen skal være til dem begge. Men ellers er der selvfølgelig også den mulighed, at du laver en adventskalender til dem hver, eller at de skiftes til at åbne gaverne.

For ikke at overskride budgettet, er det klart, at hver enkelt adventsgave til dine forældre ikke skal være megadyr. Måske kan du endda lave nogle af dem selv – f.eks. et glas blommemarmelade, julesmåkager, hæklede vatrondeller, et par strikkede halstørklæder af garnrester.

Se flere idéer til hjemmelavede adventsgaver til forældre her.

Andre forslag til, fælles adventsgaver til forældre kan være:

Hvis du vælger at en eller to af gaverne er hjemmelavede – eller meget billige – kan der blive lidt flere penge til de øvrige gaver.

Du kan også lave én stor gave og dele den op i fire. Køb f.eks. et gavekort til en oplevelse. Tag en kopi af gavekortet, og lim det på et stykke kraftigt pap, og skær det ud som puslebrikker, der pakkes ind i fire gaver. Efterhånden som sidste søndag i advent nærmer sig, bliver det mere og mere tydeligt, hvad gaven indeholder.

Du kan også finde inspiration til pakkerne her. Eller du kan tjekke udvalget af gadgets nederst på siden og bestille gaverne hjem med det samme.

Adventsgave til mor

Er adventsgaverne kun til mor, er det straks lidt lettere at målrette dem. Du kan selvfølgelig sagtens bruge nogle af forslagene herover til din mor, men du kan også købe noget mere personligt, kun til hende.

Du kan finde flere gode gaveidéer til adventskalenderen til din mor her. Du kan også finde inspiration her. Og ellers er der måske noget fedt til hende i udvalget her nederst på siden, som du så kan bestille med det samme.

Adventsgaver til far

Til far kan du også sagtens bruge forslagene til adventsgaver til forældre eller nogle af dem til mor for den sags skyld. Ligesom du måske kan bruge nogle af forslagene, der kommer her, til mors adventskalender.

Har du stadig ikke fået samlet inspiration nok til alle fire adventsgaver til din far, så tjek også forslagene her.

Giv gadgets i adventsgave til forældre - Se udvalget her!

Mangler du stadig en adventsgave til dine forældre – eller mor eller far – så er gadgets altid en god idé. En gadget er en lille, sjov og – måske – praktisk ting, som gør hverdagen nemmere, bedre eller sjovere for den eller de personer, der ejer den.

I udvalget herunder finder du et hav af gadgets, hvoraf nogle med garanti vil kunne gøre noget positivt for dine forældres hverdag. Og der findes noget både til hjemmet, bilen, arbejdet, fritiden og også personlige ting.

Så tjek udvalget, og find den helt rigtige adventsgave til dine forældre, og køb den med det samme online hos forhandleren.

Viser 0 ud af 0 resultater