Julegaver til hende

Julegaver til hende hører julen til, men det er for mange et årligt tilbagevendende problem at finde den helt rigtige af slagsen.

Det er nemlig ikke alle kvinder, der ønsker sig noget – og selvom de gør, kan det sagtens være, du gerne vil overraske med den perfekte julegave. Her på siden giver vi dig inspiration til gode julegaver til hende og konkrete julegaveideer til kvinder.

Du får også en række gode råd til, hvordan du vælger hvilke julegaveideer, der passer til præcis den kvinde, du skal finde en god julegave til. Er du sent ude byder vi også på julegaveforslag til hende, som kan leveres her og nu.

De bedste julegaveideer til hende

Kvinder er forskellige og når der skal findes julegaver til hende, bør du derfor altid tænke over, om modtageren er typen der for eksempel går med smykker eller holder af bøger.

Der er dog en række klassiske julegaveideer til hende som aldrig går af mode og som de fleste kvinder holder af at pakke ud. Det drejer sig om:

 • Julegaver med billede eller tekst. Giv hende en pude, kop eller et vægur med et personligt billede på eller en en af de mange andre personlige gaveideer som du finder i denne webshop.
 • Sengetøj af bambus: Giv hende nyt, flot og temperaturregulerende sengetøj af bambus. Køb det her.
 • Massage i eget hjem. Giv hende et gavekort til et besøg af en professionel massør i eget hjem. Køb det her.
 • Halskæde med bogstav. Giv hende en flot halskæde med forskellige vedhæng. F.eks. forbogstaverne i hendes eget eller børnenes navne. Find inspiration her.
 • Drinkspakker. Giv hende alt hvad hun skal bruge for at kunne lave velsmagende drinks derhjemme. Find inspiration her.
 • Smukke negle. Kan hun godt lide smukke og velplejede negle, så giv hende et neglekit i julegave.
 • Massagepistol. Så kan hun give sig selv massage når som helst, og hun har altid et godt hjælpemiddel til ømme muskler lige ved hånden. Køb det her.
 • Armbåndsur. Giv hende et smukt armbåndsur i julegave. Ure kan både være et smukt smykke og noget funktionelt – og man kan sagtens bruge mere end ét. Se et stort udvalg her.
 • Makeup. Mange kvinder bruger makeup og lige så mange har nogle favoritter, der egner sig fint til en julegave. Måske er der også kommet nogle nye produkter på markedet, der kunne blive en god julegave til hende. Du finder masser af muligheder her.
 • Sengetøj. Giv hende nyt og lækkert sengetøj af bambus, som har nogle fantastiske egenskaber for bedre søvn. Find det her.
 • Undertøj. Uanset om modtageren er til flot og frækt undertøj eller noget praktisk og behageligt af slagsen, er der også her mulighed for at finde gode julegaver til hende. Tjek udvalget i denne webshop.
 • Hudpleje. De fleste kvinder holder af pleje huden, både i ansigtet og på kroppen. Derfor er hudplejeprodukter også gode julegaveideer til hende. Især hvis hun har et mærke hun sværger til, som trænger til en refill på badeværelseshylden. Find et stort udvalg her.
 • Hårprodukter. Et smukt hår kommer sjældent af sig selv og de ved de fleste kvinder godt. Derfor er de gode til at pleje det med forskellige hårprodukter. Disse er derfor også gode julegaver til hende. Find dem her.
 • Parfume. En parfume er ikke kun noget, hende der skal have en julegave får glæde af. Det får også dem, der er i nærheden af hende. Derfor er der dobbelt op på glæden, når du vælger en af de forskellige julegaveideer til hende i denne webshop.
 • Bøger. Uanset om hun er til fysiske bøger, e-bøger eller lydbøger er oplevelsen ved læsning altid en god julegave til hende, der er en rigtig bogorm. Giv hende en spændende krimi, en biografi eller lignende. Find det hele her.
 • Smykker. Ringe, øreringe, halskæder og armbånd – det hele kan bruges som julegave til hende. Derfor er der også her tale om en klassisk julegaveide. Smykker fås desuden i mange forskellige prisklasser og det er derfor nemt at finde en god julegave til hende, uanset hvor stort dit budget er. Gå op opdagelse her.

Anderledes julegaver til hende

Vil du gerne finde en julegave til hende, som hun ikke tidligere har fået – eller som hun måske ikke regnede med at få? Så er nedenstående julegaveforslag til kvinder oplagte.

 • Oplevelser. Uanset hvor rig man er og hvor mange ting man har, kan man altid bruge nye oplevelser. Især hvis de finder sted i fællesskab med gode venner eller familien. Derfor er oplevelser en oplagt ide til julegaven til hende – og der findes masser af forskellige muligheder. Se dem alle her.  
 • En ladybox. Her er tale om en månedsbox der bl.a. er fyldt med lækre snacks, hud- og hårpleje og make-up som modtageren automatisk får tilsendt hver måned. Det er derfor en julegave til hende, der forlænger glæden til at vare hele året igennem og ikke kun til jul. Læs mere her.
 • Gavekurv. En gavekurv der er spækket med alt det hun kan lide, er en fin og anderledes julegave til hende, som samtidig har et personligt præg. Særligt hvis du målretter indholdet til hende, der skal modtage den. Du kan dog også finde mange færdigpakkede gavekurve, der kan fungere som julegaveideer til hende. Se udvalget her.

Praktiske julegaver til hende

Julegaver til hende der bliver brugt, er tegn på, at du har fundet den helt rigtige ting at pakke ind. Her får du en række julegaveideer som hun måske ikke vidste hun manglede – men med garanti vil blive benyttet i hverdagen.

 • Gadgets. Der findes mange forskellige gadgets, som er enten praktiske eller sjove – og de er især oplagte som julegaver til hende, du ellers ikke ved, hvad du skal give. Du kan finde mange forskellige her.
 • Trådløs oplader. Der kan hurtigt samle sig opladere og kabler overalt i hjemmet, når både telefon, smartwatch og iPad skal lades op. Det kan man dog slippe for med en trådløs oplader. Og fordi de fleste kvinder elsker en gennemført stil i hjemmet, er en flot model der afspejler denne en oplagt julegaveide til hende. Find inspiration her.
 • Smartphonecover. Det er altid rart med fornyelse og et nyt, smart eller anderledes cover til en smartphone er også blandt de julegaveforslag til hende som er både praktiske og oplagte. Find flere slags her.

Julegaveideer til hende der kan bruges i hjemmet

Skal årets julegave til hende være af den slags, der kan bruges i hjemmet? Så er der også masser af muligheder for at finde gode julegaveideer i denne afdeling.

 • Tøjstativ. Til kvinder der gerne vil have et bedre overblik over garderoben eller mangler mere plads til tøjet er et fritstående tøjstativ en perfekt julegave. Som en ekstra bonus kan hendes yndlingskjoler og skjorter også pynte fint i hjemmet på denne måde - og ikke kun på hendes krop. Find inspiration til tøjstativer lige her.
 • Magneter. Ikke bare af den slags der kan sidde på køleskabet, men også magneter med praktiske funktioner er gode julegaver til hende. F.eks. den prisvindende magnetiske karkludholder, magnetiske knager eller noget helt tredje. Læs mere her.
 • Ting til bolig og køkken. Pynteting, køkkenmaskiner, bageudstyr, porcelæn, glas, bestik og meget mere er altid gode julegaver til hende. Måske samler hun på et stel, du kan supplere op? Find det lige her.

Personlige julegaver til hende

Julegaver til kvinder må gerne være personlige. Især når jeres relation til hinanden er tæt- Nedenstående personlige julegaver til hende er gode i dén situation.

 • En flot plakat. En personlig plakat med hendes eget navn på, hendes stjernetegn eller noget helt andet er en god personlig julegave til hende. Du kan finde inspiration her.
 • Fotogaver. Personlige fotogaver kan blive den perfekte julegave til hende, der har alt. Der er mange muligheder og du kan finde dem alle her eller du kan give hende fotoprints.
 • Gaver med indgravering. Du kan finde masser af julegaveideer til hende blandt ting og smykker med indgravering. For eksempel i form af en halskæde eller en nøglering. Du kan finde mange forskellige ting her.
 • Karikaturtegning. Her er tale om en af de julegaveideer til hende, som hun med garanti ikke kunne have gættet sig frem til. Den er nemlig både anderledes, sjov og personlig på en gang. Gaven er samtidig nem at få skaffet, da det hele klares online. Læs mere her.
 • Personlig chokolade. Hvis du er på udkig efter en lille julegave, som stadig har et personligt præg, kan du give hende en fin æske chokolade. Eventuelt i form af en personlig hilsen skrevet med chokoladestykker. Læs mere her.

Last minute julegaver til hende

Er du sent ude? Er butikkerne lukkede og åbner de ikke igen før efter jul? Eller er det måske endda juleaften? Så er der heldigvis stadig gode muligheder for at finde julegaver til hende af den brugbare slags.

Flere steder online kan du nemlig købe gavekort online, printe dem ud og derefter pakke dem pænt ind, så de kan lægges under træet.

Du finder de enkelte gavekort ved at klikke på det pågældende link herunder:

Sjove julegaver til hende der har alt

Skal du finde en julegave til hende der har alt eller ikke ønsker sig noget, så kan du finde sjove og brugbare gaveideer blandt nedenstående gadgets.

Viser 12 ud af 12 resultater
Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød
Mini luftfugter med mulighed for …
159.00 DKK.
Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød
Mini luftfugter med mulighed for …
159.00 DKK.
DIY Eksplosions æske til billeder
DIY Eksplosions æske til billeder
179.00 DKK.
DIY Eksplosions æske til billeder
DIY Eksplosions æske til billeder
179.00 DKK.
Mr. Lamp væglampe  -  mand på stige
Mr. Lamp væglampe - mand på …
229.00 DKK.
Mr. Lamp væglampe  -  mand på stige
Mr. Lamp væglampe - mand på …
229.00 DKK.
Innovativ 4-i-1 lanterne
Innovativ 4-i-1 lanterne
260.00 DKK.
Innovativ 4-i-1 lanterne
Innovativ 4-i-1 lanterne
260.00 DKK.
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
-10%
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
335.00 DKK.299.00 DKK.
Grill sæt i kuffert
-25%
Grill sæt i kuffert
399.00 DKK.299.00 DKK.
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
-10%
Natlampe med trådløs oplader og højtaler
335.00 DKK.299.00 DKK.
Grill sæt i kuffert
-25%
Grill sæt i kuffert
399.00 DKK.299.00 DKK.

Sådan finder du gode julegaver til hende

Har du endnu ikke fundet årets julegave blandt de mange julegaveideer til hende ovenfor? Så har du også andre muligheder for at skaffe en god gave med følgende tips. Også selvom du ikke er så heldig, at hun har efterladt en ønskeseddel til dig.

Er der noget, hun mangler?

Bor du sammen med hende, der skal have en julegave? Så gå en runde i hjemmet og tjek, om der er makeup, cremer eller parfume i skabene der snart er tomme og trænger til en udskiftning. Gør det samme med undertøjsskuffen – og i køkkenet. Måske falder du over noget, du ved hun er glad for og som samtidig kunne trænge til en udskiftning.

Er der noget, hun har fortalt om?

Vær på forkant i løbet af året og skriv det ned, hver gang hun nævner noget, hun enten kunne tænke sig at eje eller opleve. På den måde vil du ikke kun finde en god julegave til hende – du vil også få ros og anerkendelse for at være opmærksom og lyttende.

Har du spurgt andre?

Måske har hende, der skal have en julegave, en veninde, søster eller mor du kan spørge til råds angående køb af julegave. Nogle gange kan det være svært selv at finde på julegaveideer og så kan det være rart med nogle nye input. Alternativt kan du spørge de samme personer om, hvad de selv ønsker sig. Der kan nemlig sagtens gemme sig gode gaveønsker hos dem, som også kan fungere som julegaven til hende, du skal have overstået gaveindkøbet til.