Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Alfekostumer og tilbehør

Et alfekostume er perfekt til dig, der synes, at julemandskostumer og nissepiger er blevet for traditionelle. Det er jo det kostume, alle andre de har på. Et alfekostumer er der noget mere spræl i. Vil du vide mere om alfer, og se vores store udvalg af kostumer og tilbehør, så kig med herunder.

Der findes mange forskellige slags alfer – gode alfer, onde alfer, søde alfer, sjove alfer, feer og elverpiger og -konger. Hvilken slags alf skal du være i år? Ved du det ikke, så se med herunder, og bliv inspireret.

Hvad er en alf?

Alfer er små skovvæsener i rødt og grønt tøj med spidse huer og ører. De hjælper julemanden med at pakke gaver ind til alle børnene. Faktisk er de gamle nisser.

Det er de i hver fald blevet til. For tidligere, var alfer nogle, der i den nordiske mytologi stod aserne nær. De kaldes i dag også elle- eller elverfolk. Dengang skelnede man mellem sorte alfer, der boede under jorden og lysalfer, der var en slags himmelske væsener. Og så var der gravhøjsalferne, der festede og dansede på bakker og stene.

Kostumer til forskellige alfer

Uanset hvilken alf du vil være, så kan du her på siden finde julekostumet eller tilbehøret, der kan sætte lige den sidste finish på dit outfit.

  • Traditionelle røde og grønne kostumer til børn og voksne
  • Hele kostumer til mænd og kvinder
  • Lange parykker
  • Huer og hatte i alle størrelser
  • Støvler i ægte alfefacon
  • Sjove og frække kostumer

Klædt ud som alf – men hvilken?

Hvis du skal klædes ud som alf, men er i tvivl om, hvilken alfedragt du skal vælge, så se med her

Frækt, sjovt eller seriøst: Hvad er anledningen? Er det til firmaets julefrokost, til skolens julefest eller til korets juleoptræden? Et frækt eller sjovt kostume kan være egnet til julefrokosten, hvor det frække måske er at gå over grænsen til skolens julefest. Og til korets juleafslutning i kirken skal kostumet nok også være over i den mere seriøse afdeling.

Barn eller voksen: Det handler selvfølgelig også om størrelser. Nogle af kostumerne kan fås i voksenstørrelser andre i børnestørrelser. Det kan du se, hvis du klikker på Læs mere/køb-knappen.

Helt kostume eller tilbehør: Har du selv noget tøj, du synes, egner sig godt til et alf, men står du lige og mangler de spidse ører, støvlerne eller noget tredje? Eller vil du bare lave skæg og ballade på kontoret, så outfittet ikke behøver at være fuldstændigt? Så kan du sagtens nøjes med at købe lidt tilbehør. Det finder du også i udvalget her på siden.

Køb kostumet online

Køb dit alfe-outfit i dag, og få det tilsendt. Så kan du prøve det i ro og mag derhjemme. Er det ikke som forventet, eller er størrelsen forkert, så har du altid minimum 14 dages returret, når du handler online.

Så tjek det store udvalg af alfekostumer til børn og voksne, piger og drenge, mænd og kvinder, og bestil allerede i dag.

Viser 1 ud af 1 resultater
Alfe Kostume
Alfe Kostume
249.00 DKK.