Sinful julekalender

En Sinful julekalender giver dig god inspiration til en frækkere juletid. Bag hver låge i julekalenderen gemmer der sig nemlig dagens legetøj for voksne eller relaterede produkter. Sæt lidt ekstra fut i jeres sexliv hen over julen. Sinful julekalenderen er gaven, som du også selv får glæde af. Bestil den med det samme – og glæd dig.

Med en Sinful julekalender kommer der mere sjov og kulør på jeres sexliv. Prøv nogle klassikere eller nogle helt nye produkter. Julen er hjerternes fest – men bestemt også kroppens. Køb den inspirerende og frække julekalender til dig selv eller din sexpartner. Den kan nemlig godt deles.

Hvad er der i en Sinful julekalender?

En julekalender fra Sinful fås i nogle forskellige varianter. Indholdet kan være mere eller mindre luksuriøst, men de har altid 24 låger. Bag hver låge gemmer der sig en overraskelse, som er erotisk relateret. Det kan for eksempel være et stykke sexlegetøj, en tube glidecreme, kropsolie eller lignende. Der følger også et godt inspirationshæfte med, så I kan se, hvordan de enkelte produkter kan bruges.

Produkterne er nøje udvalgt, for at I kan få de bedste erotiske oplevelser i dagene op til jul. Det gode er jo, at der er tale om en pakkekalender, hvor indholdet kan bruges igen og igen. Tænk på den som en god og givende investering i jeres forhold.

Der kan være nogle produkter, som I kender. Der kan også være nogle, som er nye for jer. Det er det, der er det spændende ved en julekalender. Du ved aldrig, hvad der gemmer sig bag de 24 låger. Så kan du gå hele dagen og glæde dig til at åbne den næste låge i kalenderen.

Produkternes samlede værdi overskrider langt den pris, som en Sinful julekalender koster. Så du får altså meget for pengene – plus nogle helt nye, skønne, sjove og frække oplevelser. Udvid jeres erotiske repertoire med en Sinful julekalender. Køb den nu, og lad det blive en ekstra dejlig jul i år.

Find en Sinful julekalender i udvalget her!

Find en Sinful julekalender i udvalget herunder eller køb en anden fræk julekalender her.

Viser 1 ud af 1 resultater
Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender - Sort
-24%
Sinful Four Weeks of Playful Christmas…
995.00 DKK.747.00 DKK.