Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Julebilleder

Hyggelige stunder med børnene i køkkenet. En sjov julefrokost i en grim julesweater. Magiske øjeblikke på julemarked med din kæreste. Når kalenderlyset først brænder, er hverdagen fyldt med god stemning og julede stunder. Fang de bedste øjeblikke, og del dem med os her på siden – så kan det være, at dit julebillede kommer op på siden!

Har du et julebillede, du gerne vil dele med os? Eller savner du blot et godt, julet grin eller inspiration til næste bagedag? Del dine bedste, sødeste og sjoveste julebilleder med os, og tag et kig på alle de fantastiske øjeblikke, danskerne allerede har delt med os, eller de billeder vi har fundet, som vi synes er sjove, julede, smukke osv. – så kan du være sikker på, at det gode julehumør vil finde vejen til dit hjerte. 

Hvad er et godt julebillede?

Der findes et hav af sjove, søde og magiske julebilleder på nettet. Men hvad gør nogle billeder bedre end andre? Det er svært at sige, men de mest populære julebilleder er ofte dem, der rummer en nostalgisk juletone med flotte motiver af nissemænd, børn og sne.

Tager du et kig på sociale medier, vil du også opdage, at det vrimler med sjove julebilleder fra julefrokoster, familiesammenkomster og uskyldige juleuheld. Hver sin smag – vigtigst af alt er, at du kommer i god julestemning af dem!

Søde julebilleder, der varmer i kulden

Findes der noget sødere end en nuserbaby med smil på læben og nissehue på hovedet? Eller småfolk, der julebager i køkkenet med chokolade og kagedej på hænderne og mel i ansigtet? Formentlig ikke – det skulle da lige være en hundehvalp med julesweater!

Her på siden finder du alt det og meget mere – vi deler dine og andres sødeste julebilleder. De søde julebilleder bringer varme og juleglæde og kan gøre selv de dårlige, sjappede december dage gode. 

Herunder vil vi samle alle de søde julebilleder vi kan komme i nærheden af.

"Ingen er nogensinde blevet fattig af at give". Det berømte citat fra Anne Frank. 

Citatet er på engelsk men er her oversat til dansk. Vi synes at citatet passer perfekt til den søde juletid.

"Den som ikke har julen i hjertet vil aldrig finde den under et træ".

Citat af Roy L. Smith.

Julemand der siger glædelig jul.

Sød julebaby med nissehue.

Sjove julebilleder, der får smilet frem på læben

Få dig et godt grin – tag et kig på vores udvalg af sjove julebilleder. Blandt favoritterne er alt fra sjove citater på dansk og engelsk, spøjse og spraglede julesweatre og billeder af morsomme situationer, vi alle kender til i december måned, som rødglødende kreditkort og katte, der leger med julepynten.

Få dig et godt grin og del dine sjoveste julestunder med resten af befolkningen – så er du med til at skabe god julestemning og godt humør i december!

Falder du over et sjovt julebillede, så må du meget gerne sende det til os på info@juleri.dk.

Tjek i øvrigt også vores side med sjove julevittigheder.

10 grunde til at julemanden MÅ være en mand.

Hvorfor findes der kun snemænd?

Jeg vil gerne have en oplader til den her!

Julesok til voksne.

Juletræ til mænd.

Juletræ til katteejere.

Kreativ pyntning af trappe.

Julepynt til toilettet.

Julebilleder, der spreder julehygge og god stemning

Et godt julebillede kan være et foto eller billede af hvad som helst, så længe de bare er hyggelige og julede. Derfor har vi også lavet en kategori af blandede julebilleder, som I har sendt ind til os. Samlingen af blandede julebilleder vil helt sikkert få dig i godt julehumør – og skulle du have et julebillede, som falder uden for kategori, så tager vi imod det med kyshånd her. Spred julehyggen med dine fantastiske julebilleder!

Skyd nogle fantastiske billeder af dine venner og familie, gem alle de hyggelige stunder på din mobil, og send dem til os på info@juleri.dk, hvis du tænker, at de kan være med til at sprede julestemning i december. Så er det endelig jul! 

Herunder finder du en række blandende julebilleder, som både viser julepynt, juletræer, snelandskaber, kæledyr, kreative dekorationer, julelys og julebag.

Sådan kan du bruge dine egne julebilleder som jule- og kalendergaver

Hvis du selv elsker at tage mange julebilleder eller der er en person i familien der har mange gode billeder af familien i forskellige situationer relateret til jul og julehygge, så kan du bruge disse billeder på mange sjove måder. Også som en gave i en pakkekalender eller måske endda en julegave eller en mandelgave.

Søde julebilleder af børnene eller familiebilleder kan f.eks. bruges til en personlig fotogave. Det kunne f.eks. være:

Find mange flere sjove ideer til hvordan du kan bruge dine julebilleder som personlige gaver lige her.