Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Julemandsskæg

Julemandsskæg og julemandskostume er et must, hvis du skal agere julemand. Der kan være flere situationer, hvor sådan noget juleudstyr er noget, du får brug for. I udvalget herunder bliver du præsenteret for flere modeller af julemandsskæg og andet juleudstyr. Bestil det, du har brug for, og få det tilsendt.

Et julemandsskæg kan bruges helt privat, til et fritidsarrangement, eller det kan bruges i forbindelse med dit arbejde. Nogle julemandskostumer er mere omfattende og autentiske end andre. Find det helt rigtige outfit til lejligheden nederst på siden.

Hvornår bruges et julemandsskæg?

Julemandsskægget bruges naturligvis i forbindelse med jul. Det kan være, at du bruger det juleaften hjemme hos familien. Mange små børn tror fuldt og fast på julemanden. Det er et virkelig stort hit, hvis selve julemanden kommer på besøg med sin julesæk derhjemme.

Eller hvad med at glæde nabofamilien eller nogle venners familie ved at lade julemanden komme forbi med gaver til de artige børn.

Arbejder du med børn, så er det også festligt, at julemanden kommer på besøg med små gaver eller godteposer. Det kan for eksempel være i en børnehave, i en skole, i en fritidsinstitution eller på hospitalets børneafdeling. Selv om langt fra alle børn tror på julemanden, så er det alligevel hyggeligt, at få besøg af ham.

Også på et plejehjem er det hyggeligt, at få besøg af julemanden. Det kan også være, at du skal være med i et juleoptog, ud at spille musik eller på anden måde være aktiv i forbindelse med diverse julearrangementer.

Hold traditionerne ved lige - Find julemandsskæg i udvalget her!

Hold de gode juletraditioner i live, eller vær med til at opfinde nogle nye. Det kan gøres ekstra julefestligt, når du tager et skæg på og måske også et julemandskostume.

Du kan finde forskellige versioner af det herunder, så det er bare om at vælge det, som du vil bruge i år og klikke på Læs mere / Køb-knappen – så er det snart på vej.

Viser 10 ud af 10 resultater
Julemandsskæg Hvid
Julemandsskæg Hvid
30.00 DKK.
Langt Julemandsskæg Deluxe
Langt Julemandsskæg Deluxe
99.00 DKK.
Hoptimist -  Rensdyr Ornament  hvid 2 stk
-6%
Hoptimist - Rensdyr Ornament hvid 2…
149.95 DKK.140.00 DKK.
Julemandsskæg og paryk
Julemandsskæg og paryk
145.00 DKK.
Hoptimist -  Rensdyr Bumble Choko lille
-18%
Hoptimist - Rensdyr Bumble Choko lille
199.95 DKK.162.00 DKK.
Julemand m/ sæk - Ib Laursen H: 48 cm
-36%
Julemand m/ sæk - Ib Laursen H: 48 cm
275.00 DKK.175.00 DKK.
Hoptimist -  Rensdyr Bumble Berry lille
-4%
Hoptimist - Rensdyr Bumble Berry lille
199.95 DKK.190.00 DKK.
Deluxe Julemandsskæg Og Paryk
Deluxe Julemandsskæg Og Paryk
199.00 DKK.
Hoptimist -  Snemand Hvid mellem
-18%
Hoptimist - Snemand Hvid mellem
249.95 DKK.204.00 DKK.
Hoptimist -  Snemand Snekugle Hvid stor
-20%
Hoptimist - Snemand Snekugle Hvid stor
299.95 DKK.239.00 DKK.