Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Ønske ideer

Når der skal laves en ønskeliste til jul, kan det nogle gange knibe med at finde gode ønske ideer. De fleste af os mangler ikke noget – og hvis vi i løbet af året får brug for noget, kan det være svært at vente helt til jul. Med det resultat at vi ender med selv at købe det og at rækken af ønske ideer dermed bliver lige så kort som julen selv.

Det kan dog sagtens lade sig gøre at sende nogle gode ønsker til jul videre til dem, der efterspørger dette. I hvert fald hvis du læser denne artikel og tjekker de forskellige forslag og ønske ideer ud.

Der er nemlig noget for alle – også dig, der aldrig synes, du mangler noget.

10 gode ønske ideer til din ønskeliste

Mennesker er forskellige og hvad der står på netop din ønskeliste, er sjældent det samme, som der står på din brors eller mors. Der er dog nogle ønske ideer, som de fleste kan ty til, når der skal findes inspiration til årets ønsker til jul.

Dem har vi samlet på listen her:

Oplevelser

Lige meget hvor mange ting man ejer, kan man aldrig få for mange oplevelser. Det gør i øvrigt ikke noget, at det er en oplevelse, man har prøvet før. Hver enkelt oplevelse vil nemlig altid være helt sin egen, afhængig af hvem man deler den med.

Oplevelser er derfor gode ønske ideer. Uanset om der er tale om en tur i biografen, et madlavningskursus eller en tur i en luftballon. Du kan finde inspiration til ønsker til jul af denne type lige her.

Tøj

Bløde pakker behøver ikke være lige så kedelige, som de kunne føles i barndommen. De fleste mangler nemlig af og til nyt tøj – og måske har du endda selv nogle favoritstyles som kunne udgøre nogle af dine ønske ideer. Er du helt på bar bund, kan du altid bruge undertøj, sokker og andet basistøj som ønsker til jul.

Der er mange ønske ideer at finde online, når du leder efter de bløde af slagsen. For eksempel i denne webshop.

Accessories

En ting er tøj, noget andet er det tilbehør, som kan være nødvendigt eller dekorativt. Som for eksempel bælter, tasker, huer, halstørklæder, slips, hårpynt og meget andet. Måske kan du finde gode ønske ideer i denne afdeling? Det kan være, dine handsker trænger til en opgradering eller at du kunne bruge en ny tegnebog?

Mulighederne er mange og du kan finde ønsker til jul indenfor accessories lige her.

Smykker

Går du med smykker? Så er der gode muligheder for at finde ønske ideer af denne slags. Særligt øreringe er oplagte at udskifte engang imellem, men du kan også skrive halskæder og armbånd på din ønskeliste. Leder du efter ønsker til jul til nogen, der står dig særligt nær, er også ringe fine ønske ideer.

Du kan finde flotte smykker fra mange kendte smykkebrands her.

Sko

Trænger skogarderoben til noget nyt indhold? Selvom man i princippet kan nøjes med få par sko, er det alligevel dejligt at have lidt forskelligt at skifte mellem. Det kan i øvrigt også være godt for dine fødder at have forskellige sko på, så fodstillingen udfordres og fodens bevægelighed bevares.

Der er derfor også gode ønske ideer at finde med et par nye sko, sandaler eller støvler – og du kan hente inspiration i det store udvalg her.

Køkkenudstyr

Mangler du noget til køkkenet, som kan blive til gode ønske ideer? Det kan være du i løbet af året har haft brug for en minihakker til løgene, men endnu ikke fået købt en. Måske irriterer du dig også hver aften over den revne dit ildfaste fad har – eller at panden er blevet skæv? Så skriv en ny af slagsen på din ønskeliste til jul.

Er du helt på bar bund, så tag en rundtur i dine køkkenskabe og skuffer. Det kan være du på den måde falder over noget der er gået i stykker, eller bare godt kunne trænge til en udskiftning. Du kan også finde ønske ideer i denne webshop.

Ting til hjemmet

Trends skifter over tid og måske trænger dele af din indretning til en opgradering. Både pyntepuder, opbevaringsløsninger, vaser og pynteting kan være gode ønske ideer, alt efter hvilken stil dit hjem har. Det kan også være dine vægge kunne trænge til ny pynt i form af plakater.

Du kan finde det hele i denne webshop og dermed nemt tilføje flere ønske ideer til din liste.

Bøger

Er du en læsehest, kan du med garanti finde ønske ideer i bøgernes verden. Uanset om du er til krimier, selvbiografier eller faglitteratur byder hvert år nemlig på en masse spændende nyudgivelser.

Når du er vild med bøger, skulle det derfor være underligt, hvis du ikke havde et par titler, du kunne tilføje på listen med ønsker til jul.

Find ud af hvilke bøger det skal være lige her.

Plejeprodukter

De fleste har en række plejeprodukter på badeværelseshylden, de sværger til. Er ansigtscremen, hårvoksen eller deodoranten ved at være tom, kan du derfor bruge disse plejeprodukter som ønske ideer.

Du kan også finde en ny spændende parfume at skrive på din ønskeliste – eller hente inspiration til andre beautyprodukter, du kunne tænke dig at afprøve. Det kan du gøre i denne webshop.

Gavekort

Et gavekort er en af de få gavetyper, som aldrig skal byttes. Gavekort er også en god nødløsning inden for ønske ideer, hvis du virkelig ikke aner, hvad du skal ønske dig. Er du nået til dette punkt på listen, kan du derfor overveje, om der skal ønsker til jul af denne type på ønskelisten.

Vil du gøre det ekstra nemt at finde et gavekort til dig, kan du vælge et, der kan købes online. Det kan for eksempel lade sig gøre her:

3 gode tips til at få dine ønsker til jul opfyldt

Når først du har fundet en masse ønske ideer frem, vokser trangen til at få disse indfriet. Chancen for at det sker, bliver betydeligt større med følgende 3 gode råd:

  1. Vælg ønske ideer efter gavebudgettet. Hvis din familie har et fast gavebudget, kan du sørge for at tilpasse dine ønsker til jul denne pris. Dermed nøjes du med at sende ønske ideer videre, som kan opfyldes. Ønsker du dig noget dyrt, kan du eventuelt foreslå at flere går sammen omkring din julegave.
  2. Del links til din ønske ideer. Du kan med fordel kopiere linket til dine ønske ideer ned på din smartphone eller pc og sende det direkte til den, der skal købe din julegave. På den måde kommer giveren direkte til varen i den webshop, den kan købes. Endda i præcis den størrelse eller farve, der står på din ønskeliste til jul.
  3. Fordel dine ønsker til jul. Det er sjældent en god ide at give de samme ønske ideer til alle. Det medfører nemlig tvivl hos modtagerne af din ønskeliste om, hvad de skal købe – og om der er andre, der allerede har købt gaven til dig. Det har den risiko, at de måske helt undgår at købe noget fra sin ønskeliste. Nøjes i stedet med at give 2-3 af dine ønske ideer væk ad gangen, så de bliver fordelt på flere modtagere.

Skriv dine ønske ideer ned året igennem

I stedet for at lede efter ønsker til jul online igen næste år, kan du sørge for at være på forkant med dine ønske ideer.

Igennem året falder de fleste nemlig over ting, tøj eller andet, som de tænker på at købe, men i stedet lader stå på hylden. Nogle gange opstår der også strøtanker om, at det kunne være rart med en ny termokande eller at udskifte hjemmets håndklæder – for derefter at glemme begge dele.

Hvis du sørger for at notere disse ting ned, når tanken melder sig, kan du løbende skabe en ønskeliste, som således ligger klar den dag, du mangler ønske ideer.

Det er ikke sikkert at alle tingene stadig er aktuelle, når julen melder sig – men nogle af dem er måske, og dermed er du allerede et skridt foran, hvad angår din ønskeliste.

Brug eventuelt din telefons notefunktion. Så har du altid din liste ved hånden og kan samtidig nemt indsætte links til selve varen direkte på listen. Dermed behøver du ikke engang lede efter den online, når dine ønske ideer skal sendes videre.

Har du brug for mere inspiration til dine ønsker til jul? Så tjek også siderne Ideer til gaver eller Julegaveønsker ud.