Te julekalender

En te-julekalender er det perfekte valg til en te-elsker. Det kan for eksempel være til dig selv, eller det kan være en kalender, du giver til en te-entusiast. Med en julekalender med te i kan du hver dag op til jul skænke dig en virkelig god kop te. De særligt udvalgte te-sorter egner sig glimrende til brug i en julekalender. Det er jo i den periode, at vi nyder forskellige luksusprodukter. Bestil den mest fristende te-julekalender fra udvalget herunder.

Te-julekalenderen kan berige ventetiden op mod jul, og måske er din nye yndlings-te blandt de dejlige smagsprøver, som du får i kalenderen. Giv dig selv eller en anden muligheden for at nyde en velskænket og varm kop te i en kold tid. Det kan du gøre enten hver søndag i advent eller hver dag i december. Hvilken af de viste te-julekalendere skal du give dig selv i år?

Hvilke te-julekalendere findes der?

Julekalendere med te i fås i flere variationer. Du kan eventuelt vælge en adventskalender med te, eller hvad med en kalender, hvor der er 24 låger i? Bag hver låge vil der være en ny og delikat smagsprøve på kvalitets-te. Teen kan være enten sort, grøn eller hvid, eller det kan være en helt speciel type te. Den kan enten komme i tebreve eller i løsvægt.

Foretrækker du en te-julekalender med den samme type te i, eller synes du, det kunne være spændende med et helt blandet udvalg af te?

Køb en julekalender med te online - Se udvalget her!

Køb en te-julekalender til dig selv, eller køb den til en anden. Skal det være den ene eller den anden type kalender?

Hvilke typer te skal der være i kalenderen? Måske bliver du inspireret til at købe flere kalendere med te. Gør det med det samme, så du er helt klar til at åbne kalenderen den første december eller den første søndag i advent.

Viser 8 ud af 8 resultater
Essie -  Julekalender 24 dage - 2021
-36%
Essie - Julekalender 24 dage - 2021
599.00 DKK.
Pris 378.00 DKK.
English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø (1 stk)
-28%
English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø…
109.95 DKK.
Pris 79.00 DKK.
Whittard Eksklusiv Tejulekalender
Whittard Eksklusiv Tejulekalender
Pris 579.00 DKK.
Nicolas Vahé Advent Box Gaveæske (1 stk)
Nicolas Vahé Advent Box Gaveæske (1 stk)
Pris 257.50 DKK.
Bykalender Julesweateren
Bykalender Julesweateren
Pris 399.00 DKK.
Schleich Horse Club Julekalender 2021
Schleich Horse Club Julekalender 2021
Pris 299.95 DKK.
Julekalender grøn m. te Ø 25 æsker, 13 varianter ETS
Julekalender grøn m. te Ø 25 æsker, 13…
Pris 129.00 DKK.
Julekalender 2021
Julekalender 2021
Pris 325.00 DKK.