Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Juleslips

Et juleslips er den perfekte tilføjelse til dig, der elsker juletiden, men som mangler den sidste tilføjelse til det perfekte outfit. Læs om de forskellige muligheder herunder, og køb dem direkte hos forhandlere med bare nogle få klik.

Hvis julen skal være lige lidt mere festlig, er et slips i juledesign det helt perfekte valg. Der er en masse forskellige at vælge mellem, og det er kun dine personlige præferencer, der begrænser dig i dine potentielle valg. Det store udvalg af juleslips med motiver, farver og funktioner kan give anledning til nye opdagelser, du ikke havde nogen idé om, rent faktisk fandtes.

De sjove og festlige juleslips

For de fleste er et juleslips en sjov og finurlig gimmick, der skal sprede ekstra julestemning og glæde hos både store og små. Og det er slipsene også perfekte til. Du finder nemlig slips med alt fra skøre julemotiver, som f.eks. en fuld julemand og en smeltet snemand, til glitter samt blinkende lys og endda spillende julemusik.

Et slips til selv den vigtigste arbejdsdag

Når julen og december banker på, betyder det, at de fleste ting får et touch af julestemning. For dig er der sikkert meget, der fortsat skal passes på arbejdet, og det kan måske være både møder, forretningsaftaler og andet formelt. Her ifører du dig normalt dit pæneste jakkesæt, så du sender troværdige signaler om, at du har styr på det.

Det outfit kan du sagtens fuldende med et slips med toner af jul. Udskift f.eks. dit sædvanlige ensfarvede eller stribede slips med et slips i neutrale og pæne farver, der dog alligevel prydes af diskrete juledetaljer, som små nissehuer og juletræer. For hvorfor skulle den hyggelige juletid ikke også afspejle sig hos dig på arbejdspladsen?

Køb dine nye slips online fra udvalget herunder

Køb et eller flere juleslips hos vores udvalgte forhandlere. Du er altid sikret mindst 14 dages returret, så du har mulighed for at prøve slipsene derhjemme og returnere dem, du ikke kan lide. Du kan evt. supplere med en flot juleskjorte.

Viser 12 ud af 12 resultater
Juleslips, julemand på taget
-70%
Juleslips, julemand på taget
79.00 DKK.23.70 DKK.
Rød Juleslips
-60%
Rød Juleslips
79.00 DKK.31.60 DKK.
Juleslips med glitter i Rød
-20%
Juleslips med glitter i Rød
49.00 DKK.39.00 DKK.
Juleslips med glitter i Grøn
-20%
Juleslips med glitter i Grøn
49.00 DKK.39.00 DKK.
Elegant Juleslips
Elegant Juleslips
60.00 DKK.
Juleslips, smeltet snemand
-30%
Juleslips, smeltet snemand
89.00 DKK.62.30 DKK.
Rødt juleslips - julemand
-19%
Rødt juleslips - julemand
79.00 DKK.63.20 DKK.
Juleslips, Merry Christmas
-19%
Juleslips, Merry Christmas
89.00 DKK.71.20 DKK.
Juleslips, snemand med hat
Juleslips, snemand med hat
79.00 DKK.
God Jul Slips
God Jul Slips
99.00 DKK.
Rudolfs Juleslips
Rudolfs Juleslips
99.00 DKK.
Juleæske | recycled polyester | multifarvet
Juleæske | recycled polyester |…
299.95 DKK.