Julekostumer – find juleglæden frem!

Julemand, nissepige eller alf? Mulighederne er mange, når kostumerne til jul skal findes frem. Spred god julestemning i et julekostume i din barns SFO, børnehave eller til julearrangementerne. Bær din nissehue med stolthed i december, og hop i julemandskostume den 24. december – dine børn vil elske det fornemme besøg! Læs med her, hvis du mangler idéer og inspiration til årets julekostume.

Du kan sikkert huske det – forventningens glæde op til jul i børnehaven og SFO’en, hvor julemanden og hans hjælpere kom på besøg. Udklædning skaber glæde i alle højder, og selvom de ældre børn måske har lugtet lunten, spredes der julestemning overalt, når alfer, nissemænd, -koner, -drenge og -piger kommer på besøg! Her på siden finder julekostumer til enhver julefigur og til enhver anledning.

Højtidens mange julesweatre

Når sneen først daler, og det bliver koldt udenfor, er der ikke noget bedre end en varm, julet sweater. Der findes julesweatre til enhver smag, børn og voksne – ja, der er endda gået mode i at bære grimme sweatre i december. Den tredje fredag i december er det international julesweaterdag.

Så hop i en sweater sammen med resten af familien, lad dagen stå på julehygge og godterier! Send jeres julebilleder med jeres sjove sweatre til juleri.dk – så kan det være, at jeres billede kommer med på vores side

Kunsten at finde det rigtige julemandskostume

Skal du lege julemand i dit barns SFO, eller vil du blot overraske børnene med et visit fra Grønland juleaften? Så skal du ud af sweateren og på med et flot julemandskostume!

Der er flere ting at være opmærksom på, når du køber dit julemandskostume, men du kan være sikker på, at du finder råd og vejledning på siden med julemandskostumer.

På siden finder du også julemandskostumer med store maver både til mænd og til kvinder, som skjuler barm og hofter. Det har aldrig været lettere at få julemanden på besøg! 

Nissepigekostume til enhver lejlighed

Skal du være julemandens hjælper i år, eller har du lyst til at overraske kæresten i et frækt nissepigekostume? Har vi på siden med nissepigekostumer samlet landets bedste, sødeste, sjoveste og mest sexede nissepigekostumer, så du kan være sikker på, at du får det helt rigtige hjem til december måned.

Hop i den røde kjole med plyssede, hvide kanter og spred julestemning, hvor end du går. Bliv aftens festlige indslag eller julefrokosten midtpunkt. På vores nissepigekostume-side finder du desuden også søde nissepigekostumer til dine børn. 

Englekostumer til jul og Halloween

Der findes englekostumer til enhver lejlighed og højsæson. Er du uskylden selv i hvid kjole med flotte vinger, eller er du mere til frække englekostumer i sort?

På juleri.dk’s side med englekostumer finder du kostumer til jul, Halloween, og hvad der nu ellers må være af lejligheder for at bære et sådan kostume.

Bliv aftens midtpunkt med en vovet maske og englevinger, eller hop i et flot englekostume, når du dimitterer og har sidste skoledag.

Skal dit barn være med til juleforestillingen i år, så er det også her du finder flotte englekostumer i alle størrelser til børn. 

Alfekostumer til børn og voksne

Er du blevet træt af de klassiske nissekostumer, kan du med fordel hoppe i et flot og farverigt alfekostume. Alfer og elverfolk hører oprindeligt asatroen til, men i dag findes der alfekostumer i alle størrelser til både mænd, kvinder og børn.

Der findes gode, sjove, søde og onde alfer – hvem vil du være i år? Klæd familien på i matchende kostumer og bliv festens midtpunkt i jeres spraglede tøj, lange ører og støvler i ægte alfestil! Du finder det hele på siden med alfekostumer.

Nissehuer og julehuer – klassisk eller moderne?

Der findes et hav af forskellige jule- og nissehuer. Er du til den klassiske rød/hvide-nissehue med plys eller fortrækker du Pyrus’ seje nissehuekasket?

På vores side med jule- og nissehuer finder du begge dele! Du kan aldrig blive for gammel til at bære nissehue og sprede julestemning. Derfor har vi fundet online shops med markedets flotteste, sjoveste og sødeste nissehuer til mænd, kvinder, piger og drenge.

Sæt en spids julehue på hovedet, eller sæt gang i festen med en nissehue med LED-lys. Kun fantasien sætter grænser, når du og familien fejrer jul i jeres jule- og nissehuer.

Se vores store samling af julekostumer allerede i dag, og bestil hjem til alle julens fester.