Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Portvinskalender

En portvinskalender er lige i øjet til en portvinselsker. Er det lige dig, eller vil du bare gerne prøvesmage nogle forskellige typer af portvin? Det kan du passende gøre med denne form for julekalender. Det er nemlig en julekalender med portvin i. Bestil din portvinsjulekalender med det samme, så den er klar til jul.

Portvinskalendere kan være udformet forskelligt, og i udvalget herunder kan du finde nogle spændende varianter. Skal du selv have en portvinskalender i år, eller kender du en, som du gerne vil forære sådan en til? Se udvalget her nederst på siden, og vælg den eller de kalendere, som du vil bestille i år.

Hvilke portvinskalendere findes der?

Portvinsjulekalendere kan se ud på flere måder. Det kan for eksempel være en form for adventskalender, eller det kan være en julekalender med portvin i, som du kan nyde hver dag op til juleaften. Med sådan en adventskalender eller julekalender kan du udvide dit kendskab til kvalitetsportvin, og du kan med god samvittighed snuppe en lille én hver dag.

Der findes også en julekalender med portvin og andre former for spiritus i. Med sådan en kan du få en smagsprøve på lidt forskellige flydende lækkerier hen over julen. Det bliver en herlig december måned. Det kan du godt glæde dig til.

Vælg den rigtige portvinsjulekalender online - Se udvalget her!

Skal du bestille en portvinsjulekalender, som en anden skal modtage, så tænk over, hvad vedkommende bedst kan lide. Så kan du vælge typen af kalender ud fra det. Eller også kan du overraske ham eller hende, så de får udvidet deres portvinshorisont.

Det sammen gælder sådan set også, hvis det er dig selv, der skal nyde et glas portvin hver dag op til juleaften. Prøv noget nyt, eller vælg en klassiker, som du holder af.

Køb det antal portvinskalendere, som du skal bruge, med det samme. Så du kan være sikker på, at de når frem, inden de skal åbnes for første gang.

Viser 6 ud af 6 resultater
Julekalender, Portvin 24stk. |
-25%
Julekalender, Portvin 24stk. |
759.00 DKK.569.00 DKK.
Adventskalender Luxus Mjød
-25%
Adventskalender Luxus Mjød
399.00 DKK.299.00 DKK.
Adventskalender med portvin fra Dalva
Adventskalender med portvin fra Dalva
899.00 DKK.
Drik Portvin - Adventskalender m. Portvin
Drik Portvin - Adventskalender m.…
449.00 DKK.
Drik Portvin - Julekalender m. Portvin
Drik Portvin - Julekalender m. Portvin
669.00 DKK.
Drik Portvin - Dobbelt Adventskalender m. Portvin
Drik Portvin - Dobbelt Adventskalender…
298.00 DKK.