Juletræslys – træets vigtigste pynt

Helt fra gammeltid har juletræslys været den vigtigste pynt på juletræet – faktisk den eneste pynt til at starte med. Dengang var det hvide kærter, der lyste op juleaften på det grønne træ. Det kan du stadig få, men du kan også få andre slags lys til træet. Se bare det store udvalg herunder.

Senere blev pynten på juletræet udvidet med dannebrogsflag, kræmmerhuse og anden juletræspynt. I toppen var der en engel eller en nisse. Den er de fleste steder udskiftet med en stjerne, som symboliserer Betlehemsstjernen, der viste de hellige tre konger vej til stalden med det nyfødte Jesusbarn. Men det er en hel anden historie. Vi har her på siden samlet en masse forskellige lys til dit juletræ. Både levende og LED-lys. Har du svært ved at vælge, så se vores miniguide herunder.

Levende juletræslys eller LED

Som nævnt var det hvide kærter, der blev sat på juletræet i de danske hjem juleaften for omkring 200 år siden. I dag kan du vælge mellem hvide og røde, sølv og guld, eller beige. Du kan også vælge mellem væge og pære, og vælger du pære, kan du få lys, der kan blinke eller lyse i mange forskellige farver.

Levende lys: Vil du værne om traditionerne, så skal du helt klart have levende lys. Der er nu også noget ved duften af levende lys, som du ikke får med LED. Men mest af alt er det nok et traditionsspørgsmål, for efterhånden kan du få LED-lys, der ligner levende lys til forveksling.

LED juletræslys og -kæder: Brandfaren mindskes betydelig – for ikke at sige forsvinder helt – når du bruger LED-lys på dit juletræ. Har du børn eller kæledyr, vil det klart være en fordel med LED-lys på juletræet. For her er der ingen fare for at brænde sig. Tilligemed kan du have funklende lys på dit juletræ hele døgnet, hvis du vil.
Husk, at du sagtens kan få LED juletræslys, som passer i de klassiske lyseholdere.

Lyseholdere i forskelligt design

Et juletræslys behøver en lyseholder for at kunne sidde på grangrenene. Dem finder ud også et mangfoldigt udvalg af her på siden. Der er søde, smukke og sjove lyseholdere at vælge imellem.

Som du kan se i det udvalg, vi har valgt at præsentere for dig, findes der rigtig mange forskellige lyseholdere. Hvilke du vælger, er en smagssag. Har du valgt at købe en LED juletræslyskæde eller LED-lys på klemmer, behøver du slet ikke at tænke på lyseholdere.

Pynt dit juletræ stilfuldt, traditionsrigt eller sjovt. Køb juletræslys og lyseholdere allerede i dag.

Viser 16 ud af 16 resultater
Spyd til juletræslys - ib laursen
Pris 10.00 DKK.
Fjernbetjening til Koglelys, Juletræer,...
Pris 19.00 DKK.
Imerco Home Juletræslys Hvid 10 cm
Pris 24.00 DKK.
Juletræslys, diam. 12 mm, H: 14 cm,...
Pris 30.00 DKK.
Lysmanchetter, til juletræslys, diam. 12...
Pris 72.00 DKK.
Glaskrukke m/ holder til kertelys - ib...
Pris 75.00 DKK.
Glaskrukke m/ holder til kertelys - ib...
Pris 75.00 DKK.
Kalenderlys 1-24 juletræslys m/ sorte...
Pris 75.00 DKK.
Kalenderlys 1-24 juletræslys m/ røde tal...
Pris 75.00 DKK.
Conzept - Juletræslys med clips - 10...
Pris 99.95 DKK.
Broste Copenhagen - Julepynt - Holder...
Pris 129.00 DKK.
LED Juletræslys m. fjernbetjening
Pris 149.00 DKK.
Conzept - Juletræslys - 10 stk
Pris 149.95 DKK.
Ferm Living Holdere til Juletræslys
Pris 250.00 DKK.
Georg Jensen Juleophæng Vinterfugl og...
Pris 279.00 DKK.
Tree Dazzler Juletræslyskæde
Pris 499.00 DKK.