Juletræslys – træets vigtigste pynt

Helt fra gammeltid har juletræslys været den vigtigste pynt på juletræet – faktisk den eneste pynt til at starte med. Dengang var det hvide kærter, der lyste op juleaften på det grønne træ. Det kan du stadig få, men du kan også få andre slags lys til træet. Se bare det store udvalg herunder.

Senere blev pynten på juletræet udvidet med dannebrogsflag, kræmmerhuse og anden juletræspynt. I toppen var der en engel eller en nisse. Den er de fleste steder udskiftet med en stjerne, som symboliserer Betlehemsstjernen, der viste de hellige tre konger vej til stalden med det nyfødte Jesusbarn. Men det er en hel anden historie. Vi har her på siden samlet en masse forskellige lys til dit juletræ. Både levende og LED-lys. Har du svært ved at vælge, så se vores miniguide herunder.

Levende juletræslys eller LED

Som nævnt var det hvide kærter, der blev sat på juletræet i de danske hjem juleaften for omkring 200 år siden. I dag kan du vælge mellem hvide og røde, sølv og guld, eller beige. Du kan også vælge mellem væge og pære, og vælger du pære, kan du få lys, der kan blinke eller lyse i mange forskellige farver.

Levende lys: Vil du værne om traditionerne, så skal du helt klart have levende lys. Der er nu også noget ved duften af levende lys, som du ikke får med LED. Men mest af alt er det nok et traditionsspørgsmål, for efterhånden kan du få LED-lys, der ligner levende lys til forveksling.

LED juletræslys og -kæder: Brandfaren mindskes betydelig – for ikke at sige forsvinder helt – når du bruger LED-lys på dit juletræ. Har du børn eller kæledyr, vil det klart være en fordel med LED-lys på juletræet. For her er der ingen fare for at brænde sig. Tilligemed kan du have funklende lys på dit juletræ hele døgnet, hvis du vil.
Husk, at du sagtens kan få LED juletræslys, som passer i de klassiske lyseholdere.

Lyseholdere i forskelligt design

Et juletræslys behøver en lyseholder for at kunne sidde på grangrenene. Dem finder ud også et mangfoldigt udvalg af her på siden. Der er søde, smukke og sjove lyseholdere at vælge imellem.

Som du kan se i det udvalg, vi har valgt at præsentere for dig, findes der rigtig mange forskellige lyseholdere. Hvilke du vælger, er en smagssag. Har du valgt at købe en LED juletræslyskæde eller LED-lys på klemmer, behøver du slet ikke at tænke på lyseholdere.

Pynt dit juletræ stilfuldt, traditionsrigt eller sjovt. Køb juletræslys og lyseholdere allerede i dag.

Viser 14 ud af 14 resultater
Spyd til juletræslys - ib laursen
Pris 10.00 DKK.
Juletræslys hvid 20 stk
Pris 29.95 DKK.
Retro juletræslyskæde LED
Pris 40.00 DKK.
Juletræslyskæde LED med clips til...
Pris 69.95 DKK.
Glaskrukke m/ holder til kertelys - ib...
Pris 75.00 DKK.
Glaskrukke m/ holder til kertelys - ib...
Pris 75.00 DKK.
Kalenderlys 1-24 kertelys m/ røde tal -...
Pris 75.00 DKK.
Medusa-Copenhagen Rudolf Lysestage 14,5...
Pris 99.95 DKK.
Trådløs juletræslys med fjernbetjening
Pris 139.00 DKK.
Trådløse LED-juletræslys Passer fx Georg...
Pris 139.00 DKK.
LED juletræslys, 10 stk, ledningsfrie
Pris 149.00 DKK.
Wiinblad Christmas Gabriel Lysestage...
Pris 169.95 DKK.
LED juletræslys
Pris 234.00 DKK.
Trådløse LED juletræslys
Pris 359.95 DKK.