Julestickers

Julen er hjerternes tid og derfor også den tid på året, hvor danskerne skriver og sender flest breve til hinanden. Dekorer dit kærestebrev, julekort og julegaver med flotte julestickers i alverdens motiver og farver. Lad dem pynte på skabe og vinduer, eller send dem med posten, når dine julepakker og breve skal frem til dem, du har nær. Se udvalget herunder.

Der findes mange forskellige måder at holde jul på – og mindst lige så mange forskellige slags julestickers! Her på siden har vi fundet nogle af Danmarks fineste, sjoveste og mest julede klistermærker. Gå på opdagelse i det store udvalg – så er der julestemning og godt humør helt frem til den 24. december!

Julestickers spreder julestemning

Kast dig ud i timevis af hyggelige klippe/klister-stunder med familien, og pynt op til jul med håndlavet julepynt og julede klistermærker. Lad stickers med juletræer, julestjerner og nissemænd pryde stuen, værelset og dine mange til-og-fra-kort – så får du julestemning for alle pengene!

Sjove julestickers i flotte farver

Du bliver aldrig for gammel til at glæde dig til jul – ej heller til pakkekalendere og sjove julemotiver! Pynt din julekalender med farverige stickers i tal, og tæl spændt ned til juleaften.

Og hvorfor ikke pryde dine juledekorationer eller dit barns madpakke med et flot klistermærke af julemanden? Kun fantasien sætter grænser for den kærlige omsorg og de sjove motiver, når julen står for døren!

Klassiske julestickers i guld og sølv

Foretrækker du en klassisk jul i simple, gyldne farver, vil et par klistermærker i guld- eller sølvfolie formentlig falde i din smag. Pynt dit håndskrevne julekort med en fin, gylden julekrans eller gør gaveindpakningen en tand mere imponerende med et flot klistermærke i sølv. Du er kunstneren bag dine mange breve, indpakninger og juleudsmykninger – lad dig inspirere af de flotte stickers, som du finder her på siden!

Viser 9 ud af 9 resultater
Stickers, ark 15x16,5 cm, 52 stk.,...
Pris 9.00 DKK.
Stickers, diam. 4+6,5 cm, ark 9x14 cm,...
Pris 18.00 DKK.
Stickers, str. 2,5x2 cm, str. 4x3,5 cm,...
Pris 18.00 DKK.
Stickers, diam. 4+6,5 cm, ark 9x14 cm,...
Pris 18.00 DKK.
Træstickers, str. 25-35 mm, 6ass.
Pris 23.00 DKK.
Kortsæt, kort str. 7,5x7,5 cm, kuvert...
Pris 49.00 DKK.
Træstickers, str. 40 mm, 60ass.
Pris 135.00 DKK.
Stickers, str. 6,7x4,4 cm, 12pk.
Pris 145.00 DKK.
Multi Stickers, ark 10x22,5 cm, 20ass....
Pris 305.00 DKK.