Schleich julekalender

En Schleich julekalender er alletiders for det barn, der holder meget af dyr. Der ligger nemlig små gaver, der er relaterede til dyreriget og til menneskers samvær med dyr i kalenderen. Har du en lille dyreven i familien, så giv en Schleich julekalender i år. Se de forskellige typer af disse julekalendere herunder, og vælg den helt rette til dit barn.

Denne type julekalenderne giver barnet mulighed for at lege sjove lege med dyr. Hver dag i december er der en ny overraskelse bag lågen i kalenderen. Det vækker spænding og glæde hos barnet, der er så heldig at have sådan en julekalender. Hvilken udgave skal dit barn eller barnebarn have i år?

Hvilke ting kan der være i en Schleich julekalender?

Julekalenderne fungerer som pakkekalendere. Bag hver låge ligger der nemlig et lille stykke legetøj, som er relateret til det scenarie, som du kan se på forsiden af den pågældende julekalender. Det kan for eksempel være bondegårdsdyr, heste eller vilde dyr. Desuden vil der typisk også være et eller flere mennesker, der arbejder med de pågældende dyr.

Der er stof til mange timers dejlig leg i sådan en julekalender. Og legen kan fortsætte i mange år fremover.

Find en Schleich julekalender i udvalget her!

Hvilken type Schleich julekalender skal den lille have at hygge sig med i år? Køb den i dag! Alternativt kan du give ungerne en chokoladejulekalender eller en af de andre legetøjsjulekalendere.

Viser 0 ud af 0 resultater