Paw Patrol julekalender

En Paw Patrol julekalender vil bestemt vække jubel hos den lille fan af Paw Patrol. De otte charmerende og dygtige vovser og deres leder, drengen Ryder, kan der leges med i timevis. Giv barnet en julekalender fra Paw Patrol-universet, og der vil blive leget igennem i løbet af december. Tjek udvalget herunder. Hvilken variant skal det være?

Paw Patrol julekalenderen er et sandt overflødighedshorn af legetøj, der har med Paw Patrol og deres missioner at gøre. Her er det vinter og juletid i Adventure Bay, hvor hundepatruljens helte og deres leder holder til. Gør ventetiden op mod jul til en periode med intensiv leg. Det kan du gøre ved at give barnet en af julekalenderne fra udvalget herunder.

Hvad er der bag lågerne i en Paw Patrol julekalender?

I julekalenderen ligger der selvfølgelig en overraskelse bag hver låge. Det lille stykke legetøj vil være relateret til Paw Patrol, vinter, jul og diverse redningsaktioner. Der er også meget, der skal reddes, når det er ved at være jul.

De små overraskelser kan naturligvis også bruges til at lege med, når julen er ovre. Så der er mange gode legemuligheder i flere år fremover.

Julekalenderne er velegnede til børn på 4 år og opefter. Vælg den rette variant herunder, og køb den populære julekalender med det samme.

Find en Paw Patrol julekalender i udvalget her!

Find en Paw Patrol julekalender i udvalget herunder eller vælg en af de andre julekalendere med legetøj.

Viser 2 ud af 2 resultater
Paw Patrol julekalender med chokolade
Paw Patrol julekalender med chokolade
29.95 DKK.
Paw Patrol julekalender 2022
Paw Patrol julekalender 2022
249.95 DKK.