Barbie julekalender

En Barbie julekalender er helt genial til det lidt større barn, som er fan af Barbie og hele hendes univers. Med sådan en kalender får barnet hver dag en lille overraskelse, som kan indgå i en dejlig leg. Kender du en lille fan af Barbie, så vil en Barbie julekalender med små daglige gaver i være lige i øjet. Tjek udvalget herunder. Hvilken en af kalenderne skal det være?

Barbie julekalenderen gør ventetiden op mod jul noget nemmere og meget hyggeligere, når barnet hver dag skal åbne en julekalender, som indeholder små spændende gaver. Hver morgen vil barnet glæde sig til at åbne sin julekalender. Hvad mon der er i den i dag? Skal dit barn eller barnebarn også have den ekstra juleglæde i år, så bestil en af de Barbie julekalendere, der er i udvalget her nederst på siden.

Hvad kan der være i en Barbie julekalender?

I Barbie julekalenderen ligger der naturligvis nogle ting, som Barbie kan bruge. Det kan være noget tøj eller noget udstyr, som passer til det scenarie, som du kan se på julekalenderens forside. Der kan også ligge en Barbiedukke i æsken, så legen kan komme i gang med det samme.

Fælles for samtlige Barbie julekalendere er, at de er velegnede til børn fra tre år og opefter. Det skyldes, at der kan være små genstande bag nogle af lågerne. Derfor må barnet ikke være for lille.

Ellers vil alle Barbie-tingene kunne bruges direkte. Det ekstra smarte er, at de også vil kunne passe andre Barbiedukker. På den måde får barnet noget legetøj, som kan bruges i mange år fremover. Alt kan nemlig mikses og indgå i dukkens øvrige outfit.

Vil du glæde den lille Barbie-fan med en skøn Barbie julekalender? Så er det bare at vælge den udgave, som du tænker, vil falde i bedst jord og købe den med det samme. Så er det gjort.

Find en Barbie julekalender i udvalget her!

Find en Barbie julekalender i udvalget herunder eller giv dine børn en slikjulekalender eller en af de andre julekalendere med legetøj i stedet.

Viser 2 ud af 2 resultater
Barbie Julekalender - Day-to-Night
Barbie Julekalender - Day-to-Night
Pris 213.00 DKK.
Barbie - Julekalender 2021
Barbie - Julekalender 2021
Pris 269.95 DKK.