Tag på juleferie i USA - nu er USA genåbnet igen

Så kom udmeldingen som mange mennesker har glædet sig til i disse tider. Nemlig muligheden for at rejse til USA igen. Det betyder altså, at du atter igen har mulighed for at planlægge en rejse til De Forenede Stater og komme afsted nu her. Måske, var du en af dem som skulle have rejst dertil for et stykke tid siden, men måtte udskyde eller afbestille din rejse på grund af situationen? Men nu er det altså en realitet igen, så planlægger du et eventyr til USA, så kan du med fordel læse med her.

Jubii – jul i USA

Er det en stor drøm for dig at komme afsted så hurtigt så muligt, så er juletiden selvfølgelig også helt magisk ’over there’. Men nu er der ikke længe til jul, så det betyder også at hvis du planlægger at rejse dertil snarest, så er det måske en god idé at få planlagt turen så hurtigt så muligt. Og så er der jo også lige nogle ting der skal være styr på inden, at man rejser til landet. Man skal have en rejsegodkendelse som hedder ESTA. Denne rejsegodkendelse, er elektronisk. På esta.dk, kan du læse meget mere om dette. Du kan desuden via linket her - https://www.esta.dk/usa-genaabner-mandag/, læse mere om genåbningen.

Skal du rejse nu eller vente lidt?

For mange mennesker, er det bare med at komme afsted så hurtigt så muligt. Men der er trods alt ikke længe til julen, så måske det for nogle kan blive lidt presset med at rejse dertil nu og her. Hvis det er en større rejse du gerne vil på til USA, så kan det måske være ideelt at bruge noget tid på planlægningen. Og så er det selvfølgelig også relevant at tænke på, hvilken årstid og sæson man rejser på, alt efter hvad og hvor man gerne vil hen i landet på eventyr.

Juleferien skal holdes i USA

Hvis du allerede ved, at julen skal holdes i USA, nu da det er en mulighed, så får du her nogle tips til hvor rejsen eksempelvis kan gå til i landet. New York City, er selvfølgelig en fantastisk destination at besøge på denne tid af året. Du har sikkert set nogle amerikanske film eller serier fra den store by i juletiden. Dette kan du altså selv se og opleve med egne øjne, hvis du rejser i juletiden. Du kan selvfølgelig opleve alt det smukke julelys, som pryder NYC på denne tid af året.

Du kan også prøve kræfter af med skøjter ved Rockefeller Center, som også er yderst populært på denne tid af året. Hvis man hellere vil opleve julen i USA i nogle varmere temperaturer, så man for eksempel også vælge at rejse til Florida. Denne stat er også helt perfekt til en fantastisk julerejse med masser af oplevelser i vente. Er det en tur med vennerne man planlægger, kan også besøge Las Vegas på denne specielle tid på året.

Hvis du planlægger en rejse til USA på et andet tidspunkt af året

Der er ingen tvivl om, at USA er et land, som selvfølgelig kan besøges på alle tider af året. Man skal selvfølgelig være opmærksom på, hvilket slags vejr og temperaturer der er når man rejser dertil. For eksempel, er der orkansæsonen, som man skal tænke over, hvis man planlægger at rejse til nogle af de stater, som typisk bliver berørte af disse. Mange mennesker, vælger også at rejse om sommeren til USA. Det passer måske med planlagt sommerferie her i Danmark, men man skal også vide at det også er højsæson i USA på det tidspunkt. Det betyder altså, at der kan være nogle ting, man bør booke på forhånd inden at man rejser dertil. Særligt, hvis man skal nå en hel masse på forholdsvis kort tid.

Skal du stå for rejsen selv?

Det kan være en stor mundfuld at skulle planlægge en stor rejse selv. Særligt, hvis man har kort tid at gøre med, eller skal rejse som en familie, hvor der måske er små børn med. Hvis man vælger at planlægge hele rejsen selv, så er det en god idé at bruge en del tid på det. Man kan også vælge at få en rejsekonsulent til ar arrangere turen, igennem et rejsebureau. Der findes mange rejsebureau, som netop ved rigtigt omkring USA. De kan desuden give masser af gode tips og rådgivning i forhold til, hvad der er at se og lave, samt en hel masse praktisk. Man kan også vælge at gå til et foredrag om USA, hvis man vil vide mere.

De gode rejseråd når du skal rejse til USA

Udover at det er enormt vigtigt, at man får ansøgt om et ESTA inden afrejse, så er der også andre ting man skal være opmærksom på når man rejser til USA. Det er blandt andet vigtigt at have en rejseforsikring med sig. Hvis man skal ud at købe en ny, er det yderst vigtigt at tjekke op på om den dækker i netop USA. En afbestillingsforsikring, som gør sig gældende inden afrejsen, er også værd at overveje. Når man rejser i disse tider, skal man selvfølgelig også være opmærksom. Man bør holde sig opdateret på rejsevejledningerne, samt nyheder blandt andet. Der kan være lokale restriktioner, man skal forholde sig til, eller andre vigtige informationer. Det er derfor enormt vigtigt at holde øje med disse når man rejser ud i den store verden.