Spar penge på dine juleindkøb Cyber Monday

De fleste af os kender allerede Black Friday, som år efter år slår nye rekorder som årets største handelsdag i Danmark – både online og offline.

Men på Black Friday er der ofte mange om buddet og kø i butikkerne, og selv online kan du nemt opleve webshops der ikke kan håndtere de mange besøgende på én gang, og derfor går ned og er utilgængelige i timevis, mens andre laver digitale køsystemer.

Det kan være en kamp at købe julegaver, kalendergaver og andre juleindkøb på denne måde. Men så kan du i stedet forsøge dig på Cyber Monday, som er mandagen efter Black Friday. Det er en dag hvor der ofte også er mange gode tilbud at komme efter, men hvor der nok vil være mere plads til dig – både online og i de fysiske butikker.

Hvad er Cyber Monday?

Navnet lyder næsten som science fiction, men det er betegnelsen for en særlig dag med gode rabatter i netbutikkerne. Dagen kunne lige såvel hedde ’internet mandag’ eller ’online mandag’, for idéen er, at alle de gode tilbud findes i onlinebutikkerne. Grib anden chance for gode rabatter, som du ikke nåede på Black Friday, på Cyber Monday.

Find de varer, du søger, til nedsatte priser mandagen efter Black Friday på onlinebutikkernes rabatdag, Cyber Monday. Du kan købe alt fra sko og børnetøj til elektronik og bøger, og i 2021 foregår det hele mandag d. 29. november. Lad Cyber Monday være din anden chance efter Black Friday for at gøre et godt køb på nettet.

Onlinebutikkernes Black Friday

Cyber Monday er onlinebutikkernes svar på Black Friday. Det kan virke mærkeligt i 2020, hvor mange Black Friday tilbud foregår online i forvejen, men da Black Friday startede i Danmark i 2013, var det primært fysiske butikker, der deltog med tilbud.

Cyber Monday falder altid mandagen efter Black Friday, og ligesom på Black Friday er der tale om nedsatte priser og store rabatter på varerne i netbutikkerne.  

Hvad kan du købe på Cyber Monday?

Navnet Cyber Monday refererer udelukkende til, at butikkerne er online – det betyder ikke, at du udelukkende kan finde rabatter på elektronik eller it-relaterede ting. Alle onlinebutikker deltager i den store rabatdag, hvor du kan finde tilbud på alt fra børnetøj til møbler over elektronik og sko.

Hvornår er det Cyber Monday?

Cyber Monday falder altid mandagen efter Black Friday. Cyber Monday er endnu ikke så kendt i Danmark som Black Friday, så måske er det her, du kan gøre det store kup før de andre, som du ikke nåede på Black Friday?

Læs mere om Cyber Monday og find gode tilbud her. God shoppelyst!