Sådan sikrer du hjemmet (og dine julegaver) med en tyverialarm

Beskyt dit hjem med en tyverialarm, så du ikke bliver blandt de 30.000 husstande, der hvert år oplever indbrud. Desværre er Danmark et af de lande i EU, der er mest plaget af indbrud. Langt de fleste tilfælde sker i løbet af jul og nytår – både fordi tyvene ved, at du ikke er hjemme – men også fordi dine nyindkøbte julegaver har stor værdi.

Forestil dig, hvordan det føles at få stjålet dine nye julegaver eller alt det, som du lige har købt ind til familien? Så er julestemningen vist svær at genfinde. Vil du undgå den situation, så bør du sikre dit hjem og din familie med en tyverialarm. Har du allerede en sådan, er det måske på tide at tjekke, om den er up to date.

Læs med her, og bliv klogere på hvordan du sikrer hjemmet hen over jul og nytår. 

Sådan virker tyverialarmen

En tyverialarm har vist sig at have stor præventiv effekt, når det kommer til indbrud i private hjem. Selvom alarmen ikke forhindrer tyven i at bryde ind i dit hjem, så vælger mange tyve at gå forbi netop dit hus, når de får øje på tyverialarmen. Faktisk mindsker en tyverialarm risikoen for indbrud med 73 procent! Find den bedste tyverialarm til private hjem med det samme.

Tyverialarmen har en stor præventiv effekt, men bryder tyven alligevel ind, så vil alarmen straks registrere det med en følsom censor. Herefter begynder alarmen at tage billeder af tyven, der alle sendes direkte videre til vagtcentralen, der herefter kan reagere hurtigt. 

Beskyt dit hjem

En tændt en lampe, og dæmpet musik fra radioen er desværre sjældent nok til at holde tyven væk, når du og familien tager afsted for at holde jul med familien. Rigtig mange familier vender hjem til en ødelagt hoved- eller bagdør, og mangler deres fladskærm, computer og andre værdifulde ejendele. Derfor er det en god idé at tage dig dine forholdsregler.

En tyverialarm er muligvis den mest effektive måde at beskytte dit hjem på, men bør ikke være den eneste. Især i juletiden er det en god ide at sikre dig, at alle yderdøre er sikre. Det gælder både hoveddør og terrassedør. Tjek, at låsene virker, og forstærk, eller udskift dem, hvis de er gamle og slidte.

Små ting som at sørge for at din skraldespand er fyldt, aviserne ikke stikker op af postkassen, og der ikke er helt mørkt omkring dit hus kan alt sammen være med til at holde tyven væk. Du kan også lade din nabo parkere på din grund, så det ligner, at der er nogen hjemme.

Når dit hjem er sikret ordentligt, er det meget nemmere at slappe af og nyde den skønne højtid. Så kan du og familien (forhåbentlig) vende hjem til en bolig, der er præcis som I efterlod den.