Sådan kan du forkæle dine ansatte til jul

Når du forkæler dine ansatte til jul, spreder det ikke alene god julestemning – det er også med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Så hvorfor ikke sørge for lidt god julemusik og julegodter hos receptionisten i december måned? Læs med her, hvor vi fortæller, hvordan du kan forkæle og anerkende dine medarbejdere op til jul.

Det er utroligt vigtigt, at du sørger for at være i tæt kontakt med dine medarbejdere – ikke mindst i december måned, hvor årets sidste opgaver skal afsluttes. Vil du vise, hvor meget du værdsætter dine ansatte og deres arbejdskraft, er der altså god grund til også at forkæle dem op til jul. Lad dig inspirere af vores guide, inden du køber firmagaver og nisseøl til alle dine ansatte.

Køb julegaver til dine ansatte

Det lyder måske en smule paradoksalt, men det kan faktisk være en rigtig god investering at købe julegaver til dine ansatte. For selvom det gør lidt ondt på bundlinjen, vil du helt sikkert opleve, at arbejdsmoralen og -glæden stiger hos dine ansatte, hvis du giver dem en bonus eller en firmagave.

En god firmagave kan f.eks. være lækre delikatesser, god vin eller en flot pyntegenstand til hjemmet. Er budgettet en lille smule mindre, kan et godt bud på en god firmagave være en æske chokolade eller en sjov gadget.

Du kan også lade dine ansatte vælge deres egne firmajulegaver på MitGavevalg.dk

Invitér til dine ansatte til julefrokost og -fest

De sjoveste historier og minder på kontoret stammer helt sikkert fra sidste års firmajulefrokost. Det er nemlig her, at din ansatte slipper tøjlerne og lærer hinanden bedre at kende.

Når det er sagt, behøver din firmafrokost ikke nødvendigvis at gå op i hat og briller. Du kan f.eks. invitere alle dine ansatte ud på en lækker restaurant, hvor I nyder en god middag, Du kan også invitere dine ansatte, deres partnere og evt. børn til sammenskudsgilde hjemme hos dig selv.

Så længe du sørger for, at der er en hyggelig stemning med en sjov aktivitet i vente, kan du være sikker på, at dine ansatte vil sætte stor pris på dit fællesarrangement.

Overrask dine ansatte med et underholdende indslag

Julen er hjerternes fest og ikke mindst den tid på året, hvor alt bliver en smule mere magisk. Så hvorfor ikke overraske dine ansatte med en sjov oplevelse, inden I alle tager på ferie?

Du kan f.eks. indkalde alle dine ansatte til et fælles årsmøde, som senere viser sig at være en times underholdning med en kendt komiker eller sanger.

Du kan også tage dem med til bowling eller arrangere en pakkeleg, hvor du har købt et hav af små, sjove gadgets, som I kan rafle om.

Dit initiativ vil helt sikkert blive mødt med kyshånd og skabe glæde blandt alle dine ansatte.

Pynt op til jul, og forkæl dine ansatte med søde sager

Svære arbejdsopgaver bliver bare en smule sjovere og mere overkommelige, når der først er pyntet op til jul. Vil du kræse lidt ekstra for dine ansatte, er det derfor oplagt, at du køber et juletræ, et par guirlander og par julehjerter til kontoret.

Skal det være ekstra julet, kan du også tage lidt julegodter med på arbejdet. Dine ansatte vil helt sikkert elske, at der står pebernødder i receptionen og julekonfekt i kantinen.

Forkælelse på arbejdspladser er guld værd

Firmagaver og julegodter kan uden tvivl være med til at gøre dine ansatte gladere og mere effektive. For så snart humøret er i top, så er arbejdsmoralen det også!

Ved at investere lidt ekstra i dine ansatte op til jul, er der altså god chance for, at de kommer tilbage fra ferie med forhøjet arbejdsmoral og med mod på nye udfordringer.