Overrask alle med en helt speciel gave fra tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Det her bliver et kæmpestort hit! Og det er ikke engang hverken løgn eller snyd. Tryllekunstner Nicolaj Mogensen har med mere end 16 års erfaring indenfor tryllekunst og tankelæsning de bedste forudsætninger for at give jer, store som små selskaber, den perfekte oplevelse – hvad enten det er en firmajulefrokost, privat julefrokost, en julefødselsdag eller alt derimellem står Nicolaj til rådighed med sit stærkt fascinerende og gennemarbejdede trylleshow.

Magisk stemning ved festen

Vi kender det alle sammen: Hvad giver man ham eller hende i gave, der har alt? Eller hvad med den her: Årets firmajulefrokost står for døren, og igen i år er den samme kedelige og intetsigende underholdning meldt ud.

Den underholdning, som allerede har kørt på repeat de seneste ti år – måske endda længere. Uanset hvad udgangspunktet og anledningen er, er et magisk indslag med til at højne stemningen og overraske alle tilstedeværende med noget komplet anderledes, de aldrig før har stiftet bekendtskab med.

Et trylleshow skaber bl.a. nærvær, grin og dyb fascination. Sådan forholder det sig i hvert fald, hvis man som arrangør booker Nicolaj som tryllekunstner ved julefrokosten.

Bagom tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Som professionel og anerkendt tryllekunstner i miljøet udlever Nicolaj i dag, hvad der startede som en drengedrøm tilbage i 15-års alderen. Interessen for trylleriet steg støt i både ungdommen og de efterfølgende voksne år, og i 2017 valgte han at satse alt og sige sit ellers velbetalte job op i en Fritids- og Ungdomsklub i hjertet af Århus.

Hjemmesiden blev sat op, og visitkortene blev trykt i hundredvis. Snart skulle det vise sig, at Nicolajs måde at underholde på var et sandt hit blandt arrangørerne, og på den måde spredte det gode rygte sig hurtigt om tryllekunstneren Nicolaj Mogensen.

I dag lever han udelukkende af at underholde ved diverse arrangementer, og man kan i dén grad mærke, at Nicolaj har fundet sin rette plads, og at han elsker og ånder for trylleriet og det at optræde.

Juleunderholdning for pengene

Sådan skaber Nicolaj den perfekte stemning med sin underholdning til festen:

Inddragelse: Gæsterne vil undervejs i effekterne blive inddraget i stort omfang, hvilket gør showet sjovere, personligt og mere intimt.

Humor: Showets vigtigste komponent er uden tvivl humoren. Nicolaj kæler for detaljen, og derfor er alle hans effekter bakket op af underholdende replikker og momenter, som sikrer grin og højt humør.

Tankelæsning: En optræden med Nicolaj vil i langt de fleste tilfælde byde på en kombination af trylleri og tankelæsning. Sidstnævnte er det mest rene og fascinerende at præsentere et selskab for. At få læst sine tanker er bare en vanvittig oplevelse, som med garanti skaber et stærkt, magisk minde.

Ovenstående facts er blot nogle blandt mange, selskabet præsenteres for, når Nicolaj skaber underholdningen ved julefrokosten. Kontakt Nicolaj i dag for et præcist tilbud på et magisk indslag ved jeres kommende arrangement – I vil ikke fortryde det!