Oplagte julegaver til kvinden der har alt

Når du skal finde den perfekte julegave til en kvinde, der allerede har alt, så er du kommet på noget af en opgave. For hvad er den perfekte gave, der ikke bare ender i bunken af ting, som hun ikke bruger? Vil du gerne finde en gave, som hun ikke allerede har to af, så kig med her, og få konkrete forslag og masser af inspiration.

Det kan bestemt være svært at finde en gave til en person, der mere eller mindre har alt. Inden du køber, er det derfor altid en god idé lige at forhøre dig, om hun har specifikke ønsker. Det kunne jo være, at der var noget, hun rent faktisk manglede. Hvis ikke, så må du lade kreativiteten råde. Start med at læse artiklen her. 

En ny tunika

En ekstra tunika kan de fleste kvinder altid bruge! En tunika kan bruges til både hverdag og fest. Den kan nemlig peppes op eller ned alt efter anledningen. Vælg gerne en i hendes yndlingsfarver, der passer til den stil og garderobe, hun allerede har. Find tunikaer til kvinder hos Stine Goya

Nye ting til hjemmet

Hvad med en ny vase, et nyt vinglas til samlingen eller noget helt andet? Ting til hjemmet er et klassisk gavehit, og du kan garanteret finde noget brugbart til kvinden, der har alt, hvis du leder i butikker med ting og sager til hjemmet. Er det din kæreste eller kone, du skal finde gaven til, så skal du måske springe ud i det og købe en ny sofa

Yndlingsparfumen

Kender du hendes yndlingsparfume, så er det et sikkert gavehit. For selvom hun ikke har brugt sin nuværende op, så kan hun jo tage hul på den nye bagefter. Hvis du ikke kender hendes yndlingsparfume, kan du vælge et andet produkt, som du har set hende bruge før.

Gavekort til oplevelse

Oplevelsesgaver er den perfekte gave, når du skal købe noget, som næsten uanset hvad falder i god smag. Du kan vælge mellem et væld af gavekort, når du søger online. Der er noget for enhver smag:

  • Wellness. Hvem bliver ikke glad for en skøn omgang massage eller afslappende ansigtsbehandling? Den mest geniale gaveidé til kvinden, der har alt!
  • Adrenalin. Bridgewalking eller tur i luftballon? Vælg en oplevelse, hun sent vil glemme.
  • Madlavningskursus. Lær nye kulinariske færdigheder, mens du har det sjovt – hvem vil ikke gerne det? Men pas på, hun ikke tager det ilde op!

Personligt kaffekrus

Et kaffekrus er en af de mindre gaver, som er perfekte, hvis du skal finde en ting, der ikke nødvendigvis sprænger hele budgettet. På nettet kan du købe et kaffekrus med et billede på efter eget valg. Det kan være et billede af dig og gavemodtageren på ferie, eller bare et billede af en hyggelig stund I har delt. 

Et termokrus

Inden du køber et termokrus, skal du nok lige forhøre dig, om gavemodtageren allerede har et. Men hvis ikke hun har, så er det en god gaveidé, for næsten alle kan få glæde af et termokrus. Det kan fyldes med kaffe, te eller varm kakao og tages med på tur. Det er perfekt til transporttiden til og fra arbejde. 

Find flere gaveideer her

Vil du gerne have endnu flere ideer, så kan du finde en hav af gode ideer til julegaverne her.